Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Yufka Kasesinde Patates Sufle Ve Tarçınlı Yumurtalı Ekmekler -Kahvaltı Sofrası
ve
Kek Kalıbında Peynirli Börek ve Kahvaltı Sofrası'na oy verdim.
Yapanların ellerıne saglık harıka gorunuyorlar...

Bulgurun yanına yakışmaz mı hiç mercimek yemeğine de çok yakıştı herşeye yakışıyor mübarek sanırım evlendikten sonra evde tükettiğimiz en çok yoğurt ve süt :KK53:Sana da afiyet şifa olsun canımcım:KK68:
Bileydim masaya bir kase de yoğurt koyardım,senden 1 oy alırdım.1 oy deme,o bile insanı mutlu ediyor:KK53:Sen kime verdin oyunu yoğurt güzeli:KK45:

Neyse en azından şimdiki sonuncu degilim:KK70:
Buna şükür :KK70:

:KK70::KK70: en mantıklısı
Akışına bırak Zelifmeciğim.. Sonuçta yenilgi değil, sıralama hatası deriz :KK53:
Ama mantıken zaten yenmek yada kaybetmek yok..
Sadece pro kart olayı var, o da istersen sanırım 50 Tl .. Yani onu verir alırsın.. Birde madalya farkı var, o da şimdi olmazsa, sonra olur.
Napalım yani.. Bizde emek harcadık.. Ama bazı şeyler nasiptir..:KK14:

Bileydim masaya bir kase de yoğurt koyardım,senden 1 oy alırdım.1 oy deme,o bile insanı mutlu ediyor:KK53:Sen kime verdin oyunu yoğurt güzeli:KK45:
Senin katıldığını hiç farketmedim canım ya bak insanlara değil yemeklere kaymış gözüm kıymalı su böreğine vermişim o ağzımı çok sulandırdı ya su böreğini çok severim de :oops: :KK70:Yoğurt olsaydı bazlamanın yanında şimdi farkettim o zaman farkederdim işte:pHepinizin emeğine sağlık çok güzel hepsi:KK16:

X