Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bulgurun yanına yakışmaz mı hiç mercimek yemeğine de çok yakıştı herşeye yakışıyor mübarek sanırım evlendikten sonra evde tükettiğimiz en çok yoğurt ve süt Sana da afiyet şifa olsun canımcım
Tüm yarışmacı arkadaşların hazırladıkları harika görünüyor. Hepinizin ellerine sağlık ama benim hoşuma avokadolu tost ve çikolata soslu pankek şu an çok hoş göründü :)
Bulgurun yanına yakışmaz mı hiç mercimek yemeğine de çok yakıştı herşeye yakışıyor mübarek sanırım evlendikten sonra evde tükettiğimiz en çok yoğurt ve süt Sana da afiyet şifa olsun canımcım
Akışına bırak Zelifmeciğim.. Sonuçta yenilgi değil, sıralama hatası deriz
Ama mantıken zaten yenmek yada kaybetmek yok..
Sadece pro kart olayı var, o da istersen sanırım 50 Tl .. Yani onu verir alırsın.. Birde madalya farkı var, o da şimdi olmazsa, sonra olur.
Napalım yani.. Bizde emek harcadık.. Ama bazı şeyler nasiptir..
Senin katıldığını hiç farketmedim canım ya bak insanlara değil yemeklere kaymış gözüm kıymalı su böreğine vermişim o ağzımı çok sulandırdı ya su böreğini çok severim de Yoğurt olsaydı bazlamanın yanında şimdi farkettim o zaman farkederdim işteHepinizin emeğine sağlık çok güzel hepsi