- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
Eyy KK üyeleri duyun duyunOyy canim benim ,oyun icin tesekkur ederim nanacim Daha oylama yeni basladi balim ,ilk 3 te olcagina inaniyorum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eyy KK üyeleri duyun duyunOyy canim benim ,oyun icin tesekkur ederim nanacim Daha oylama yeni basladi balim ,ilk 3 te olcagina inaniyorum ben
gonderiyiimm bende ilkinde yapamamıstım yufkayı kucultmusum baya ondan olmamıstıBana da göndersene sevabına geçen denemeye çalıştım fiyonktan başka herşeye benzedi
2 den sonra denemedim fırın tepsisine dizip pişirdim
yapıyım sana hemen fiyonkumdan
Bulgurun yanına yakışmaz mı hiç mercimek yemeğine de çok yakıştı herşeye yakışıyor mübarek sanırım evlendikten sonra evde tükettiğimiz en çok yoğurt ve süt Sana da afiyet şifa olsun canımcımYap canim ,yogurttan faylisi var mi Afiyet sifa olsun Bende cacik yapayim ,bulgurun yanina yakisir yav
Tüm yarışmacı arkadaşların hazırladıkları harika görünüyor. Hepinizin ellerine sağlık ama benim hoşuma avokadolu tost ve çikolata soslu pankek şu an çok hoş göründü :)
icini patatesli olarak yapmanı tavsiye ederim daha lezzetli oluyooSenin fiyonklari mutlaka deniycem canim
yapıyım sana hemen fiyonkumdan
Ay sagol canm onceki yarismalarda makarna bile yaptim da iii ihhhsanssizim heralde
Ellerinize sağlık , bu kategöride bence herkes derecelikti
bende inanıyorum nana,ilk 3 te var gibi görünüyorsun,gerçi heran herşey olabilir amaEyy KK üyeleri duyun duyun
en mantıklısıAmaaannnnn salla gitsin
Bileydim masaya bir kase de yoğurt koyardım,senden 1 oy alırdım.1 oy deme,o bile insanı mutlu ediyorSen kime verdin oyunu yoğurt güzeliBulgurun yanına yakışmaz mı hiç mercimek yemeğine de çok yakıştı herşeye yakışıyor mübarek sanırım evlendikten sonra evde tükettiğimiz en çok yoğurt ve süt Sana da afiyet şifa olsun canımcım
Akışına bırak Zelifmeciğim.. Sonuçta yenilgi değil, sıralama hatası derizen mantıklısı
Senin katıldığını hiç farketmedim canım ya bak insanlara değil yemeklere kaymış gözüm kıymalı su böreğine vermişim o ağzımı çok sulandırdı ya su böreğini çok severim de Yoğurt olsaydı bazlamanın yanında şimdi farkettim o zaman farkederdim işteHepinizin emeğine sağlık çok güzel hepsiBileydim masaya bir kase de yoğurt koyardım,senden 1 oy alırdım.1 oy deme,o bile insanı mutlu ediyorSen kime verdin oyunu yoğurt güzeli