Ben hiç cheesecake yapmadım güzel bir cheesecake yemedim de ber bi tarıf yapda öğrenelim kakaomayy ÇHEESECAEKE cok severim..nevrestem bu tatliyi @deynepnaz yapsin
Evettt kiskandim.. Ne o ballı kadayıf filanYok Feroş'um ballı kadayıfımKakao kıskandı galiba
Ama sen bize yine de diyet tatlı yapabilirsinAyy çaktırma ablakıskandı zaar
Akıllı ol o zamanHah bak o olur zaten bir giriyorum gelene kadarDogan çocuk yaşına giriyor
Yok artık bana diyet demeyin bende donatacam sofra banane bananeAma sen bize yine de diyet tatlı yapabilirsin
Çok tatlı ne yapayımEvettt kiskandim.. Ne o ballı kadayıf filan
Sayfamda var bebem. Bir aralar çok sık yapıyordumBen hiç cheesecake yapmadım güzel bir cheesecake yemedim de ber bi tarıf yapda öğrenelim kakaom
Ayy paylaşılamayanım ayooolEvettt kiskandim.. Ne o ballı kadayıf filan
Tamam canım donat biz seni tutmuyoruzYok artık bana diyet demeyin bende donatacam sofra banane banane
Şşş deme anne falan, yoksa onuda üye yaparız, ramazan bayramına yapsın elini öpmeye geliyorumanacum cok guzel yapar baklava bu konuda ben ona hic cekmemisimama fistikli durum enfes
İsimden kazanıyor herhaldeSütlü nuriyede sütlü tatlı oluyor
Hatta sütlü nuriye uzmanımız @EnHarbiKizO sütlü tatlılarda onunla 1. oldu
Ay evet çok tatlı nevrestemÇok tatlı ne yapayım
Beni görsen inan daha çok sivirsin :))Çok tatlı ne yapayım
Sen bizi ihmal ediyorsun arada gel seni biraz sevelim,çekiştirelimAyy paylaşılamayanım ayoool
Bak sonra git başımdan çoliğum cocuğum var senken mi uğraşcam demeSen bizi ihmal ediyorsun arada gel seni biraz sevelim,çekiştirelim
Baklava için annemide üye yapayım sonra iptal ederim üyeliğiniŞşş deme anne falan, yoksa onuda üye yaparız, ramazan bayramına yapsın elini öpmeye geliyorum
İsimden kazanıyor herhaldebizim peynir tatlısı da o zaman hem sütlü hem şerbetli