Tatliyi biraktimTatlı yapcan mi bize
Bundan sonraki kategoriyeYazmaya gelirimde yapım aşamasına gelirsek ,o biraz zor bu yenilgiden sonra
Ben henüz oy vermedim.En beğendiğim sofra açık ara önde3 tane 1 oy alan
2 tane 2 oy alan var sen ile ben
Bileydim iki oyumıda kendime verirdim
Hayatta inanmam
Paşa lokumu,sultan lokumu,kazandibiPudingte mi yapamıyorsun
Ama sen demedin mi ben elimle açarım baklavayı
Tamam senin yerineKakao ve Ben nuryolu yapacakmış Bende bir revani yaparım ohhh misssss
Ben henüz oy vermedim.En beğendiğim sofra açık ara önde.Ona vermesem de olur ,ihtiyacı yok hatunun .3 tarif daha var.Az daha oylama ilerlesin ,duruma göre vereceğim oyumu.
Ay hiç beyaz puding yapmadım da yemedim deHayatta inanmam
Paşa lokumu,sultan lokumu,kazandibiPudingte mi yapamıyorsun
Tamam o zaman yerini rezerve ediyorumBen çok güzel sultan sarması yapıyorum
İkincilik garanti
nuryolu yapar nevrestem bende yaparim ne olcakki acarim kat kat findikli fistikli oh mis ,,,,
fistikli durummu cok severimmHain hatunlar sizi
nuryolu şöbiyet
Nevreste Saray sarması
Kakao ve Ben Fıstıklı dürüm
Siz yapın, bende baklavanın hamurunu ellerimle açıp yapacağım
Beyaz olması gerekmiyorAy hiç beyaz puding yapmadım da yemedim debi pastada kremsanti kullanırım bide sütle krema yapıp kedi dili üzerine dokerim anca bu
Bende lokma, sonunculuk garantiBen çok güzel sultan sarması yapıyorum
İkincilik garanti
Duruma göre sizi çevrim dışı bırakabiliriznuryolu yapar nevrestem bende yaparim ne olcakki acarim kat kat findikli fistikli oh mis ,,,,
Ooo olmaz öyle şeyBeyaz olması gerekmiyorİmam sarığı bile sütlü tatlıları giriyor Chescakede olur
Feroş'um hoşgeldinBana oy vermeyin ya ayıp olur diyer arkadaslara
anacum cok guzel yapar baklava bu konuda ben ona hic cekmemisimkakao bacım dediyse yapar
Hele tatlılarda Kakaonun sunumu enfes,kendi konusunda ekrana yapışıyorum resmenDuruma göre sizi çevrim dışı bırakabiliriz
Çok iddialı geliyorsunuz korkuyoruz
Sütlü nuriyede sütlü tatlı oluyorOoo olmaz öyle şey
Ayyy ne kadar tatlısın yerim seniTatliyi biraktimama sizin icin yaparim