- 5 Ocak 2016
- 2.713
- 3.296
- 53
- 35
Bende sondan ikincilik diyorum zatenBende lokma, sonunculuk garanti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sondan ikincilik diyorum zatenBende lokma, sonunculuk garanti
Kakao pasta uzmanı sütlü tatlılar olursa onu hiç sokmayalımHele tatlılarda Kakaonun sunumu enfes,kendi konusunda ekrana yapışıyorum resmen
ayy ÇHEESECAEKE cok severim..nevrestem bu tatliyi deynepnaz yapsinBeyaz olması gerekmiyorİmam sarığı bile sütlü tatlıları giriyorChescakede olur
Söz veriyorum.İlk 3e girersem size baklava açacağım.ayy ÇHEESECAEKE cok severim..nevrestem bu tatliyi deynepnaz yapsin
valla debim bende yapisiyorum resmen bu pasta islerini pek seviyorum..ahh o kakaolar ,,ah o vanilyalar,,ah o cileklerHele tatlılarda Kakaonun sunumu enfes,kendi konusunda ekrana yapışıyorum resmen
Nivoooş on negzel bir tariftir üle tarçınlı sütlaçım benim hoşbuldumFeroş'um hoşgeldinBallı kadayıfım
yaaaa uzmanloik alanim da ben yarisirim bananeee Bacadan girerimkiKakao pasta uzmanı sütlü tatlılar olursa onu hiç sokmayalım
Sen bize puding yap deynepnaz yapar chescakePudingte süslü olmasın öylece koy kaseye
Ballı kadayifim derken sende bu tatlıyı yap diyor feracelimNivoooş on negzel bir tariftir üle tarçınlı sütlaçım benim hoşbuldum
DatlumNivoooş on negzel bir tariftir üle tarçınlı sütlaçım benim hoşbuldum
Yok öyle demiyorum ben onu öyle seviyorumBallı kadayifim derken sende bu tatlıyı yap diyor feracelim
He ben biraz saf olduğumdan onu anlamadımBallı kadayifim derken sende bu tatlıyı yap diyor feracelim
Senin banlı olduğun dönemde yapalım o zamanyaaaa uzmanloik alanim da ben yarisirim bananeee Bacadan girerimki
Et et çok severim tatlı yapmayıTamam o zaman yerini rezerve ediyorum
Yok Feroş'um ballı kadayıfımKakao kıskandı galibaHe ben biraz saf olduğumdan onu anlamadım
Ayy çaktırma abla kıskandı zaarYok Feroş'um ballı kadayıfımKakao kıskandı galiba
Hah bak o olur zaten bir giriyorum gelene kadarDogan çocuk yaşına giriyorSenin banlı olduğun dönemde yapalım o zaman
Tamam Bak canım ben bu mesajları kayıt altına alıyorum sonra itiraz falan etmeEt et çok severim tatlı yapmayı