Teşekkür ederim.. Tabanı azcık ince oldu, evdeki kalan bisküvi değerlendirmesi birazcıkAyyy ne çok konuşmuşsunuz ya,sayfaları hoplaya zıplaya,atlaya atlaya geldim vallanuryolu açık ara önde gidiyor maşaallah
Brunella canım cheesecake çok nefis görünüyor,sende şerbetli tatlı yapacak ışığı görüyorum
Baksana herkes bir tatlı kapmış bileTeşekkür ederim.. Tabanı azcık ince oldu, evdeki kalan bisküvi değerlendirmesi birazcık
Şerbetli tatlı zamanı bakalım, düşünmem lazım
Benim şöbiyetim ve baklavam meşhurdur aslında ama onlar kapışılmışBaksana herkes bir tatlı kapmış biledüşün tabii,ben hiç şerbetli tatlı yapmayı bilmem katılmaya falan kalkarsam internetten bakıp yapmam lazım,beni aşar bu yarışma.
Oooo şöbiyet ve baklavan meşhur haaa,bravo vallaBenim şöbiyetim ve baklavam meşhurdur aslında ama onlar kapışılmış
Var bir kaç tane ama bakalım.. Biraz düşünmem lazım..
Çaktırma, onlara gaz veriyorum..Oooo şöbiyet ve baklavan meşhur haaa,bravo vallaOlsun kim önce yaparsa onundur baklava hem aynı yarışmada aynı tarif olabilirki,yapsana görelim
tamam siz yapın ben çok güzel bakarımÇaktırma, onlara gaz veriyorum..
Kabak tatlısı başarısız olursa, kabağı ezip, kremşanti ile karıştırıp bisküvili pasta ya dönebiliyor.. Çokta nefis olurtamam siz yapın ben çok güzel bakarımSanırım yemek konusunda en zayıf olduğum yemek şerbetli tatlılar,sanırım birazda aileden geliyor,benim annem hiç yapmazdı ben de hiç bilmem yapmasını hatta birkaç kere eşim seviyor diye kabak tatlısı yapma girişiminde bulundum ama şerbetini bile tutturamadım değilki tatlısını yapıcam heyy yavrum heyyy
Aaaa süper fikir,kaptım ben bunu bilinmeyenKabak tatlısı başarısız olursa, kabağı ezip, kremşanti ile karıştırıp bisküvili pasta ya dönebiliyor.. Çokta nefis olur
Kabağın cinside önemli, kabak tatlısı her zaman yapış biçiminden değil, bazen kabağın tohumu yada iklimi ile alakalı olabiliyor.. Genelde akşamdan şekerlenebilir, yada ben şekerini döküp, az su ilave edip kenarından, üzerini folyo ile kapatıp fırındada pişiririm.. Ama kabak alırken dillat et, çiçeksi bir koku varsa alma.. Onlar tatsız olur..Aaaa süper fikir,kaptım ben bunu bilinmeyenteşekkürederim canım sayende birşey daha öğrendim.
Gerçi benim eşim bana ayıp olmasın diye hımmm çok güzel olmuş diye diye yedi ama ben yutmadım tabii,adamcağıza yazık ya,baktım benim yüzümden helak oluyor,birdaha şerbete bulaşmadım
Canım zaten toplam 3 kere yaptım sanırım,hepsini de annem bahçesinden koparıp verdi,yani annem kendisi yetiştiriyor,sanırım ben çok su dökmüş olabilirim yada şekerini az koymuş olabilirim bilemiyorum,ölçülerde bir yanlışlık yaptım muhtemelen.Kabağın cinside önemli, kabak tatlısı her zaman yapış biçiminden değil, bazen kabağın tohumu yada iklimi ile alakalı olabiliyor.. Genelde akşamdan şekerlenebilir, yada ben şekerini döküp, az su ilave edip kenarından, üzerini folyo ile kapatıp fırındada pişiririm.. Ama kabak alırken dillat et, çiçeksi bir koku varsa alma.. Onlar tatsız olur..
Olabilir, çünkü kabak şekeri severCanım zaten toplam 3 kere yaptım sanırım,hepsini de annem bahçesinden koparıp verdi,yani annem kendisi yetiştiriyor,sanırım ben çok su dökmüş olabilirim yada şekerini az koymuş olabilirim bilemiyorum,ölçülerde bir yanlışlık yaptım muhtemelen.
MaşaallahBelli oluyor zaten o elektriği burdan bile alabiliyoruz
Kabaga hiç su koymadım . Akşamdan şekerlersen zaten bir sürü suyu çıkar onlada pişer . Hatta kabagına göre dibinde bir sürü suyu kalan bile oluyor .Canım zaten toplam 3 kere yaptım sanırım,hepsini de annem bahçesinden koparıp verdi,yani annem kendisi yetiştiriyor,sanırım ben çok su dökmüş olabilirim yada şekerini az koymuş olabilirim bilemiyorum,ölçülerde bir yanlışlık yaptım muhtemelen.
Haklısın nurum napyonuz nediyonuz??
Her bir tarifi açıp baktım neler yapmışsınız hatunlar ellerinize sağlıkbende katılmak istiyordum ama kısmet olmadı. İlk oyum Kakao ve Ben sen bir harikasın ya sanki görsel bir şölen olmuş ellerine sağlık çok beğendim hele yufka kesesinde ki patates bir harika görünüyor. İkinci oyum yamukprenses 'e peynirli böreğe bayılırım hele biraz kabarık olursa hem börek hem sunum harika olmuş ellerine sağlık.
Şahane olmussss ellerine sağlıkBirileri cheesecake mi dedi
Bende fazladan var, dün can sıkıntısından yaptıydım,Eki Görüntüle 1800074
Kakaom avatarındaki nedir ?tesekkur ederim .