Hiç öyle şeyler söyler miyimBak sonra git başımdan çoliğum cocuğum var senken mi uğraşcam deme
Alayım canım hemen tarifiniSayfamda var bebem. Bir aralar çok sık yapıyordum
Şeytan tüyü var galiba nereye gidsem insanlar yanıma geli muhabbet etmeye can atıyorHissediyorum zaten
Şakacık şeediyyom ben bilirim seniHiç öyle şeyler söyler miyim
Oda olabilir o zamanŞşş deme anne falan, yoksa onuda üye yaparız, ramazan bayramına yapsın elini öpmeye geliyorum
İsimden kazanıyor herhaldebizim peynir tatlısı da o zaman hem sütlü hem şerbetli
MaşaallahŞeytan tüyü var galiba nereye gidsem insanlar yanıma geli muhabbet etmeye can atıyorbigün hasteye gittim mesela girio çıkmak istiyom hastayım doktor muhabbet ediyor sekreter soru soruyor
Oleyyyy anne baklavası goruruzBaklava için annemide üye yapayım sonra iptal ederim üyeliğini
Birileri cheesecake mi dedi
Ellerine sağlık canımBirileri cheesecake mi dedi
Bende fazladan var, dün can sıkıntısından yaptıydım,Eki Görüntüle 1800074
Teşekkür ederim..Ellerine sağlık canımŞahane görünüyor
Hep beraber onları ve konularını görmezden gelirizKakao ile nur tatlı yarışmasına girmesinler
İtiraz ediyorum
Saf saf bakınıyorum şahsen.. Sen nasılsın yamıkprensesciğimNe yapıyorsunuz kızlar bakayım,herifi uyuttum geldim
Ben gelmeden önce muhabbetin dibine vurmuşsunuz zannımca,insan bir yamuk nerede ne yapıyor diye merak eder,etiket falan yapar ama nerdeeeeeSaf saf bakınıyorum şahsen.. Sen nasılsın yamıkprensesciğim
Ay yok, ben muhabbette değildim valla,Ben gelmeden önce muhabbetin dibine vurmuşsunuz zannımca,insan bir yamuk nerede ne yapıyor diye merak ederi,etiket falan yapar ama nerdeeeee
dur hemen kim ne yazmış bakıp geleyim,hızlı hızlı girip çıkıyorum bazen görüyorum hareket var ama okumadan çıkıyorum genelde,en son kızlar hangi şerbetli tatlıları yapacağını tartışıyorlardı zannımcaAy yok, ben muhabbette değildim valla,, sadece cheesecake ile bi dalış yaptım azönce