Bende sondan ikincilik diyorum zatenBende lokma, sonunculuk garanti
Kakao pasta uzmanı sütlü tatlılar olursa onu hiç sokmayalımHele tatlılarda Kakaonun sunumu enfes,kendi konusunda ekrana yapışıyorum resmen
ayy ÇHEESECAEKE cok severim..nevrestem bu tatliyiBeyaz olması gerekmiyorİmam sarığı bile sütlü tatlıları giriyor Chescakede olur
Söz veriyorum.İlk 3e girersem size baklava açacağım.ayy ÇHEESECAEKE cok severim..nevrestem bu tatliyideynepnaz yapsin
valla debim bende yapisiyorum resmen bu pasta islerini pek seviyorum..ahh o kakaolar ,,ah o vanilyalar,,ah o cileklerHele tatlılarda Kakaonun sunumu enfes,kendi konusunda ekrana yapışıyorum resmen
Nivoooş on negzel bir tariftir üle tarçınlı sütlaçım benimFeroş'um hoşgeldinBallı kadayıfım
yaaaa uzmanloik alanim da ben yarisirim bananeeeKakao pasta uzmanı sütlü tatlılar olursa onu hiç sokmayalım
Ballı kadayifim derken sende bu tatlıyı yap diyor feracelimNivoooş on negzel bir tariftir üle tarçınlı sütlaçım benimhoşbuldum
DatlumNivoooş on negzel bir tariftir üle tarçınlı sütlaçım benimhoşbuldum
Yok öyle demiyorum ben onu öyle seviyorumBallı kadayifim derken sende bu tatlıyı yap diyor feracelim
He ben biraz saf olduğumdan onu anlamadımBallı kadayifim derken sende bu tatlıyı yap diyor feracelim
Senin banlı olduğun dönemde yapalım o zamanyaaaa uzmanloik alanim da ben yarisirim bananeeeBacadan girerimki
Et et çok severim tatlı yapmayıTamam o zaman yerini rezerve ediyorum
Yok Feroş'um ballı kadayıfımHe ben biraz saf olduğumdan onu anlamadım
Ayy çaktırma ablaYok Feroş'um ballı kadayıfımKakao kıskandı galiba
Hah bak o olur zaten bir giriyorum gelene kadarDogan çocuk yaşına giriyorSenin banlı olduğun dönemde yapalım o zaman
TamamEt et çok severim tatlı yapmayı