Yok her şeyi de hayvan düşmanlığından sayamayız, bizler yani hem hayvanları sevenler hem de hayvanlardan korkanlar veya uzak durmak isteyenler diyeyim, bazılarımız fazla uçlarda duygular yaşıyor abartıyoruz.
Bir hayvanseverim, evimde köpeğim var ama köpek dışkısından rahatsız olmayı makul karşılarım zira yanlış biliyorsam yurtdışında yaşayan arkadaşlarımız müdahil olsunlar, sahipli hayvanların her türlü temizliği, hijyeni, tuvaletini temizleme vs sahiplerinin sorumluluğundadır, bir bizde var her yeri kirletmeyi hak görme, bu sebeple dışkılar temizlenmelidir ama bir yanda da hayvan tuvaletini dahi yapmadan sadece oradan geçiyor diye hakaret eden bunlar pis, bir de gezdirip sağlığımızı bozuyorsunuz diyenler var, heh kusura bakılmasın onlara tahammülüm yok çünkü bizzat görüyorum şahidim, annelerin çocuklarını götürdükleri parklara bahçelere geceleri çişini yapan koca adamlar, tükürenler, 1 metre ötedeki konteynere atmak varken çitledikleri çekirdek kabuklarını yerlere atan kadınlar, bebeğin altını değiştirip bezi çimende bırakan anneler, yediğinin içtiğinin çöpünü parkta bırakan çocuklar görüyorum, köpeğimle 1 saate kadar dolaşmaya çıkacağım, yine aynı manzaraları göreceğim çöp içinde kalmış bir çocuk parkı ve ıyyy köpeği buraya sokma diyen insanlar, emin olun o çöpler ve koca adamların tuvaletleri evcillerden daha sağlıksız.