- 7 Kasım 2013
- 13.435
- 31.575
Ben şu an bahçeli bir evde oturuyorum. Bahçemde besliyorum kedileri. Kedilerden bitanesi felç geçirdi zannedersem hafif topalliyor ama kakasıni asla toprağa yapmamaya başladı. Tam kapımın girişine yapıyordu. Bir hafta iki hafta hep temizledim. Bir günde üç kere yaptığı oldu. Sekiz aylık hamileyim bu arada. Bizim belediyemiz güzel ilgileniyor olanakları var. Bir ay sonra aradım belediyeyi ambulansla gelip aldılar. Tedavi etmek için. Aynı bu konudaki gibi manyak bir komşumuz var o da besliyordu o kediyi. Geldi bana kedinin hesabını soruyor. Barınağa götürecekler sen nasıl verirsin su dok temizlensin bir kedi mi fazla geldi vs. Sanki öldürdüm kediyi tedavi edip getirecekler diyorum inanmadı trip attı konusmadi bir müddet. O kadar seviyorsan al evine besle değil mi. Bir ay kadar sonra getirdiler kediyi gerçekten. Çok zayıf olan kedi güzel kilo almıştı hala kakasını toprağa yapmıyor ama benim evi unuttu komşunun kapı önünü benimsedi şimdi beni anladığını düşünüyorum
Sizin belediye ne güzelmiş şanslısınız. Benim semtimdeki belediyeye sağlam verdiğim kediyi kaybettiler altı sene önce, bir daha da aramadım kendi cebimden ilgileniyorum gördüğüm hasta kedilerle.
Komşunuza gelince cidden işte o faşistlik ama sokakta dört ayaklı hayvan istememek de faşistlik. İkisi de çok uç. Sonuçta olan masum hayvanlara oluyor. Ayrıca çok sevenler bir zahmet kısırlaştırma işine de el atarlarsa kediler, köpekler üremez ve hem popülasyon artmaz hem de hayvanlar ölmez.