Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay kurban olurum demek teyzelerini özlemisler oy ben ölem yaa
teyzede de masallah ne taktikler var bakiyorumdaaa
bak canım sana müjgan teyzeyi tarif edeyim
selvi boylu sırma saçlı
kalem kaşlı
baldan tatlı
güzel,seksi,harika,muhteşem,olağanüstü,mükemmelin ötesinde,dünyanın 8.harikası....
evet evet bildin müjgan teyze beniiiiiiim
büyük ikramiyeyi sen kazandın.ödülün kocamaaaaaaaan bir öpücük kaydirigubbakcemile5
dıpdısın annesi qaliba öqretmensiniz. öqretmenler qününüz kutlu olsunn a.s. a.s.a.s. ne öqretmenisiniz. k.maraştamı yapıyosunuz öqretmenliqi..?:smiley-cool:
kızlar hiç boşuna atlamayın dıptısımın öğretmenler gününü ilk ben kutladım.he heee geç kaldınız
kızlar partiye giderken ne giydim biliyonuzmu.dizde dar pantolon.dize kadar kırmızı çizme.kırmızı buluz.saçımada düz fön çektim.
allaaaaaaah ortalığı kasıp kavurdum be.
ay ben harikayım yaaaaa
aynı zamanda çokda mütevaziyim değilmi
yaaaa ben size bişi anlatıcam özelliklede betül ablam sana akıl danışmak istiyorum.
benim tayfun biraz içe kapanık ama sadece bize karşı öyle okulda böyle bir sorun yok
her okul dönüşü soruyorum oğlum günün nasıl geçti diye iyi deyip kestirip atıyor
başkalarından duyuyorum okulda neolduğunu.
şimdi birde bahanelere başladı karnım ağrıyor diyor yalan söylüyor okula gitmemek için
fazla sıkıştırmakta istemiyorum.ama biraz anlıyorum tamam burda çok sıkılıyor ama elimden gelen birşey olsa keşke.
sürekli söyledikleri şu oluyor müjgan teyzeme gidelim diyorlar.
öğretmenimizde fazla izin istemeyin geride kalmasın diyor ben ne yapıcam şimdi bilmiyorum.
bayram tatilinde teyzelerine götürüp gezsinler istiyorum onada kocişim ben ne yapıcam burda bi başıma deyip duygu sömürüsü yapıyor.
iki arada bi derede kaldım.
ama biri deseki şuraya gittik şunu yaptık diye hem çocuklar hem ben iç geçiriyoruz.
valla artık kendimi kasmaktan çocuklara uğraş aramaktan yoruldum.
onlarda haklı gezmek yeni ve başak şeyler görmek istiyorlar.
kaç gündür sinir haplarım bile fayda etmez oldu.senağlamasenağlama:1no2::çok üzgünüm:
niye misafir gibi sadece okuyup kaçıcan.benim hemşerilerim çok misafirperverdir.dıptısım olsaydı şimdi sana hoşgeldin pastası yapardı hemen.
gitmeeeee sende yaaaaaazsenağlama