Kahramanmaras///46

ablacığım günaydın ben çıkıyorum ,
çıkmadan kahvaltı sofranı hazırladım ,
aceleden sofra tam düzenli olmadı ,
kusura bakmayın bugünlük ,
hepinize afiyet olsun

1051903057_75903582a7.jpg

Son düzenleme:
berfinsena;
eline sağlık
patates kızartmasını anladım ortada patlıcan söğürmeyi anladım laf aramızada bayılırım.
da şu üçgen kzıarttığın şeylere kafa yordum bulamadım
ay off midem kötü olmasaydı da canım çekseydi keşke
allahım yarabbim.
ellerne sağlık
hemşom
maraş usulu patlıcan söüğrme en sevdiğim işeydir.
helede yazın yanında mis gibi üzüm, yada karpuz kes
ooooo
afiyet olsun

betül ablam çok sağol canım benim verdiğin bilgiler için ama inanki bunların yanı sıra daha fazlasını bile yapıyorum.artık olmuyor gerçekten çok bunaldılar.ve tvdeki çocukları bile kıskanıyorlar.bakalım bugünde pasta yaptırıcam onlara un savaşı yapıcaz.birazda öyle oylayım bari.zaten kendini anlatmama bayılıyor.babasıda bende onun yanında cehaletten kırılıyoruz.ama olmuyor olmuyor olmuyor.çocuk şehir istiyor çarpışan otoları istiyor.markete gitmek istiyor.parka gitmek istiyor.eş dost akraba istiyor.valla artık çıkar yolum kalmadı ne yapacağımı şaşırdım

berfinsena;
eline sağlık
patates kızartmasını anladım ortada patlıcan söğürmeyi anladım laf aramızada bayılırım.
da şu üçgen kzıarttığın şeylere kafa yordum bulamadım
ay off midem kötü olmasaydı da canım çekseydi keşke
allahım yarabbim.
ellerne sağlık
hemşom
maraş usulu patlıcan söüğrme en sevdiğim işeydir.
helede yazın yanında mis gibi üzüm, yada karpuz kes
ooooo
afiyet olsun

o mayalı hamurla yapılıyor. yağda kızartıyorsun. peynirle göçürüyorsunuz. benimde canım çekti şimdi.a.s.cokacimcoook

Malzemeler: 1 kg un; 1adet yaş maya; tuz; 1 çay bardağı süt.
Yapılışı: mayamızı ılık sütle eritiyoruz. Unumuzu eleyip, tuzumuzuda koyduktan sonra, mayamızı ekleriz. kulak memesi kıvamına gelince ( yumuşak olmazsa süt ilave edebiliriz. ) üstünü örtüp mayalanmaya bırakırız. mayalanan hamuru bezelere ayıralım. hazırladığımız bezeleri yarım cm kalınlığında oklavayla açalım. 5-6 cm eninde şeritler keselim. bu şeritleri küçük üçgenler elde edecek şekilde tekrar keselim.
yağımızı tavaya bolca koyup kızgın yağda hamurlarımızı kızartalım. arzu ederseniz hamurun arasına peynirde koyup, üstünü kapatarakta (pohaça gibi) kızartabiliriz. afiyet olsun.

kızlar bugün ben çok yorgunum. mesajlarma bakmak için girmiştim. biraz dinleneceğim. sonra geceleyin yazışırız. hepinizi öpüyorum.

che guevera tatlım geçmiş olsun ,hayırdır neyin var ,kendine dikkat et canım ,
arkadaşlar size bir bakıp çıkmak için açtım yine boyun ağrım tuttu,biraz dinlenicem,
daha sonra betül ablamında dediği gibi geceleyin görüşürüz

ohhh suzan cadisina bak hele topladi bütün bacilarini.. digerlerini de bekleriz :roflol:bizim bi bacimiz yok :çok üzgünüm:

askcolic .!.:
:roflol::roflol: ayyy pardoonnn ya ben çok qaf yapıorum yaaa:eek:
o zaman bacı deqilde kardeş olalım?

bu kez oldu qalibaCADIARZU
buarada ben hepinizden qencim daha 19 yaşında çıtrmı çıtır biriyim -tatlicadiarzu-

ay citirim benimmmmmmmmm Şeniz

olalim vallah cok sevinirim kaldim burda cildi burus burus olmus ablalarin icinde -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

(betül abla sen bu yazdiklarimi okuma sana demedim asla ŞenizŞeniz)

ayy tamam olalım:içelim: bende yaşıtım yok diye qiremiyodum naniknanik zaten iki ablam war otuzlarına merdiwen dayamışlar daha hala 18lik qacıyım diyo laelaelaelaelae
ay en qenciniz benim ablalarım benim ŞenizŞeniz

kompleksleri cok belli canim sen bakma onlara artik ben varim Şeniz

kız mutluluğumun reçetesiiiiiiiiiiiiii biliyodum ben dedikodumu yaptığını sensin o buruşuuuuuuuuuuuuk noolmuş banaaaaaaaa beni gören hala bekar sanıyo 15 inde genç kızdan farkım yok bi kerem

X