Kahramanmaras///46

bacularuuuuuuuuum selam ve bay bay valla bugün çok bitkinim nedense dayanamayacağım yatacağım hepinizi öpüyorum.bugün bensiz devam edin

kız mutluluğumun reçetesiiiiiiiiiiiiii biliyodum ben dedikodumu yaptığını sensin o buruşuuuuuuuuuuuuk noolmuş banaaaaaaaa beni gören hala bekar sanıyo 15 inde genç kızdan farkım yok bi kerem

hahayyyyyy sende inandin dimi öyle dediler diye.. onlar sana moral vermeye calisiyorlar.. oysa neler diyorlar bi bilsennn... burus burus -tatlicadiarzu-

buarada mutluluk reçetem biraz qec kaldım ama qaliba sözlenmişin öle bişiler okudum.. allah dewamına erdirsin. şimdi bir yastıkta kocayın dicem ama artıkın eskisi qibi kocaman yastıklar yok bunlar tek kişilik..:1rolleyes::1rolleyes:
mutluluklarrrr....

sagol canim benimyastigimiz bir olacak konustum askitomla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

darisi senin basina canim benim cok tesekkür ederim Şeniz

herkese iyi geceler madem kaciyorsunuzzzz :mymeka:

kızlar bugün geç kaldım. pc açılmadı. kafayı yedim resmen. öldü dedim. yaslar tutmaya başlamıştım. çok yaşlandı nede olsa. normal demiştim. neyse az önce açıldı. acık kurcaladım. ama zor galiba. yakında mefta olacak gibi. adama diyemiyorum. desem göbek atacak. neymiş akşamları odama çekiliyormuşum 2 laf etmiyormuşum.
aslında ben tv ile onu yalnız başbaşa bırakıyorum. bana teşekkür etmeli değil mi ya. pc nin adı bizim evde "bilgi bey". bilgi beyi benden kıskanıyor. ben onun tv sini kıskanmıyorum ama.

bu merette ucuz değil ki hemen yenisini alayım. zaten bu sıkıntıda millet parasını harcamaya korkuyor. hem oğlanın laptopunun borcu henüz bitmedi. bu da galiba tuz biber olur. neysem biraz daha idare etmeye çabalayacağım. baktınız yokum anlayın diye yazdım.

herkes yatmış anlaşılan. öpüyorum sizleri.

goodnight1081al1.gif
w500.png
[/IMG]

herkese günaydın kızlar nasılsınız elbistanda acayip birsis var siz hangi şehirlerdesiniz suan
bu araa 25 yasındayım

hadi uykucular. kahvaltınızıda hazırladım. tazecik çıtır simitlerinizide bir koşu alıp geldim. eeee ne duruyorsunuz. benden bu kadar.

himmmmm elinize saglik betul ablacigim kahvalti nefis gorunuyor.en sevdigim seyler yesil zeytin simit.canimiz cekti simdi napcaz

teşekkür ederim betül abla tarifi aldım.
kg almak için birebir.
tabi ama ne yapalım seviyoruz yemeyi:)
bu arada bebeğimzin kalp atışalrını görüdk az önce.
fasulye nin görüntüsü pek bir tatlı idi.
:))))
maşlalah
allahım tamamına erdirisn inşlalh kucağımzıa da alırız
isteyen herkese verisn rabbim:amin

swethom rabbim kucagına almayı nasip etsin bende hamileyim 3 aylık oldu işte teyzeleri gün geçtikce büyüyo maşalh tütütütü senin bebe kaç aylık cnm fasulye kadar dediğine göre daha yeni galiba bu arada herkese günaydın kahvaltı için tşkler betül ablacım

betüllll ablammm ellerine sağlık sende olmasan biz aç kalacaz.
senin şu pcni anlatışın beni kırdı geçirdi gülmekten.
mefta olursada üzülme bayram hediyesi olarak biz sana alırız aşkımmmmm

bombammm ve askcolicimmm oooooooh siz iş yapın bende keyif çalışın tembeller.boş oturanı allahta sevmez kuluda hele ben hiç sevmem.

berfinsenammm canım sanada çok geçmiş olsun.oturma pcye bi müddet işlerede ara ver dinlen biraz yahuuuuu oldumu canım öpt

elbistanda nasıl güneş çıktı delimidir nedir sabah buzgibi öğlen bahar sanki
allahım kolum boğazım
kızlar
bebeiğimsde oynamıyor ya gripten bişeymi oldu acaba ya

hamişler ordusu bizde. oh ne güzel oldu. bebişlerimiz yakında geliyor. hamişler fazla kilo almayın aman. genelde sebze, meyve ve et gıdanızı alın ama 3 beyazdan uzak kalmaya uğraşın. bu un, şeker ve tuz. diğer beyazları yiyin için.

X