Kahramanmaras///46

merhaba
öğretmenler günü kutlarım sayın öğretmenim.
valla şimdi geldim topiğe bir mesaj aldım sitemli mi sitemli.
ama özlüyorum da gelemiyorum.
valla kzıalr ancak temmzu annelerine takılıyorum arada başka pek vaktim olmuyor,
oarya aman kimelr nasıl belirti gösteriyor ne oluyor diye meraktan::))))))
işler çok yoğun birde malum mide ve bulantı problemleri onun yanına halsizlik ekle offfffff kzıalr opffff benim velet beni yoracak gibi.
ama olsun bebeğim sağlıklı olsunda razıyım ben.
nasıl olsa 9 ay :))))))
ben gelince ona sorarım :)))))kıyabilirsem tabi

merhaba
öğretmenler günü kutlarım sayın öğretmenim.
valla şimdi geldim topiğe bir mesaj aldım sitemli mi sitemli.
ama özlüyorum da gelemiyorum.
valla kzıalr ancak temmzu annelerine takılıyorum arada başka pek vaktim olmuyor,
oarya aman kimelr nasıl belirti gösteriyor ne oluyor diye meraktan::))))))
işler çok yoğun birde malum mide ve bulantı problemleri onun yanına halsizlik ekle offfffff kzıalr opffff benim velet beni yoracak gibi.
ama olsun bebeğim sağlıklı olsunda razıyım ben.
nasıl olsa 9 ay :))))))
ben gelince ona sorarım :)))))kıyabilirsem tabi

canım, bulantın yakında geçer inşallah. benim 9 ay sürerdi. 2 hamileliğimde de serumlar takılmıştı maalesef. ama doğdukları zaman o yüzünü gördüğüm an her çektiğim sıkıntı bitti. annelik gerçekten çok kutsal bir duygu. allah olmayanada versin. senide kutlarım canım.:CüvCüv: ay topiğimizde bebişler çoğalacak. şu anda yanlış bilmiyorsam 4 ledik.:roflol::sm_cool::teytey::dance:a.s.:nazar:

ay maşallah.
4 hamiş valla hamiş topiklerinde bile yok bu kadar
ay birde bugünkü baş aprımın
üstüne bire mide kasılması eklendş.sormayın gitsin.
ya sanki bir balonum içim dışım gaz dolmuş gibi geriliyorum.
dğn rüyamda doğmuş halini görüdm bebişin çok tatlı idi.
ay nasıl güzel bir duyguydu kucağıma almak.
inşallah allahım nasip eder

askcolic şükür kavuşturana bacum nirdesin sen.soru cevap bölümünde temizlik yapıldı onun için protesto ediyoruz

hiç kaçarın yok seni söyleyecem artık dur sen ondan sonrada beni burda hüngür hüngür ağlat emi.
ya o iyneleri hemen yaptırırsın yoksadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sen düşün artık annemden duyacağın paparayı
bende ooooooooooooh derim yaaaaa

bacum sen zaten her zaman ortalığı kasıp kavuruyorsun ama bence biraz daha mütevazi olmalısın deeeeeeelmiiiiiiiiiii

yaaaa ben size bişi anlatıcam özelliklede betül ablam sana akıl danışmak istiyorum.
benim tayfun biraz içe kapanık ama sadece bize karşı öyle okulda böyle bir sorun yok
her okul dönüşü soruyorum oğlum günün nasıl geçti diye iyi deyip kestirip atıyor
başkalarından duyuyorum okulda neolduğunu.
şimdi birde bahanelere başladı karnım ağrıyor diyor yalan söylüyor okula gitmemek için
fazla sıkıştırmakta istemiyorum.ama biraz anlıyorum tamam burda çok sıkılıyor ama elimden gelen birşey olsa keşke.
sürekli söyledikleri şu oluyor müjgan teyzeme gidelim diyorlar.
öğretmenimizde fazla izin istemeyin geride kalmasın diyor ben ne yapıcam şimdi bilmiyorum.
bayram tatilinde teyzelerine götürüp gezsinler istiyorum onada kocişim ben ne yapıcam burda bi başıma deyip duygu sömürüsü yapıyor.
iki arada bi derede kaldım.
ama biri deseki şuraya gittik şunu yaptık diye hem çocuklar hem ben iç geçiriyoruz.
valla artık kendimi kasmaktan çocuklara uğraş aramaktan yoruldum.
onlarda haklı gezmek yeni ve başak şeyler görmek istiyorlar.
kaç gündür sinir haplarım bile fayda etmez oldu.senağlamasenağlama:nazar::1no2::çok üzgünüm:

doğru söylüyorsun bacum keşke bende spor yapabilsem ama burda o bile ayıp karşılanıyo bir ara yaptım millet gülmekten öldü neymiş iki çocuk anası suzan spor yapıyormuş.bisiklete bindim ayıp dendi ya valla ben deliricem artık

Artık ne dayanmaya nede sabretmeye gücüm yok.
Bıktım caresiz gecelerden
Ve umutsuz yanlızlıgımdan
Yıllarca bekledim seni.
Bulduğumu sandığım anda.
Tekrar husrana acıldı kapılarım
Ve yine kimsesiz yanlızlığım.

Gecenin kör karanlığında.

buyukyalnizlikcj2jw4.jpg

yaaa aslında müjgan teyzelerini ben pek sevmem laf aramızda ama yavrularım için gitceeem napim elim mahkum

ama senin uslu bir gacu olacağına inanmıyom ben en iyisi seni gelip okuyup üflemek
yada kesin çözüm bubama sölemek

hem ben kocişimi nasıl boş verim ciğerim gidiyo sabahtan akşama kadar petrolle uğraşıyo e bide gelip benle uğraşıyo ha bide çocuklar ama yinede şansımı zorlayacağım
aslında bir haftalık aşk depolasam kocişime gelinceye kadar idare eder deeelmi bacum dur bide öle yapim bakim
anaaaa şimdi aklıma geldi dönünce çocuk konusunda sana kesin cevap verrim ama gidersem desem o daha iyi olur

e bacum ben sana ne deyim emi kimin aklına gelir bunlar tabiki müjgan hatunun aslında hatun deeğil müjgan cadusunun desem daha doğru olur

mutluluğumun reçetesi evet canım müjgan bombamızın adı ne cadıddır o oooooooooooooo sen bi bilsen

ay kurban olurum demek teyzelerini özlemisler oy ben ölem yaa

teyzede de masallah ne taktikler var bakiyorumdaaa

haaaaaaaaa bacum okey ben gelince oynaruz canom bol bol ama sen şimdilik tek başına oyna yadaaaaaaaaaaaa hani senle benim bi lafımız varya sıkıldıysan .............. hah işte onu yap

X