- 20 Haziran 2008
- 1.852
- 88
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlarım hepinize tünaydın.ben hala kendimi toparlayamadım.çok gerginim.bu dedikodu olayları beni çok gerdi
cheguveracım öncelikle seninde bebişin hayırlı olsun.papatya varsa günde 2 bardak iç nane limon yap ha birde sarımsak çok iyi gelir ama hepsinden azar azar canım
güzelkız sanada tünaydın hamilelik nasıl gidiyor canım
o güzel ellerinden öpüyorum seni ablacim
valla betül abla kahvaltıyı gördüm canım istedi ve öglene kahvaltı hazırlıyom heheheh
ay çok teşekkür ederim güllerim. hepinizi çok seviyorum.
kendimi yeniden öğretmen hissettim. ah canlarım beni çok ama çok duygulandırdınız.senağlamaa.s.
canlarım hepinize tünaydın.ben hala kendimi toparlayamadım.çok gerginim.bu dedikodu olayları beni çok gerdi
cheguveracım öncelikle seninde bebişin hayırlı olsun.papatya varsa günde 2 bardak iç nane limon yap ha birde sarımsak çok iyi gelir ama hepsinden azar azar canım
güzelkız sanada tünaydın hamilelik nasıl gidiyor canım
ay benimde ilkoukul öğretmenim vardı nevin erdem sizin yaşlardadır suan yanılmıyorsam okadar görmek isterimki onu anlatamam şuan ankara'da yasıyormuş
neyse öğretmenler gününzü kutlu olsun
nightrose kızikonun iyi olmasına sevindim gülüm. üstünü açmaması için tulum dik veya hazır tulumlar satılıyor onlardan al. benim oğlanda küçükken çok üstünü açıyordu. ben kalın kapitoneden dikmiştim. iyide olmuştu. fakat tek kötü tarafı tuvalet ihtiyacı gelince biraz zor oluyordu. ama kış için bence ideal. şimdi ben bile kendime almayı düşünüyorum. şu dağcıların kullandıklarından.