Kahramanmaras///46

nesutayi aman be gülüm. bu devirde 2 çocuk yeter. allah bunlara ömür versin. ilerde çok yıpranacaksınız. biz çift maaşla çocuklarımıza yetemedik. okutmak kolay değil bu devirde. özel öğretmenmiş, dersaneymiş bizim paralar hep bu şekilde aktı. yetmedi bile. büyüdükçe çocukların hem masrafı, hemde kendileri çok zor oluyor. hele ilerde birde marka takıntıları başlasın göreyim sizi. cep delik cepken delik olacaksınız. adam emeklilikten sonra yine işe girmek zorunda kalmıştı. ah sana ne diyeyim. ilerde daha zor.

askyo1oh1.jpg

kötükedihüso berfinsena görünüp kaçıyor. bombanın hadi yeri belli. asimavi arada uğruyor. mutluluk reçetem iyice bizi unuttu. nightrose hafta arası uğruyor. hakkını yemeyeyim. güzelkızms bu aralar nedense uğramıyor. nisam01 unuttu. yeşimm ancak msn'de görüşüyoruz. buraya gelmez oldu. swethome hamilelikten sonra bizi bıraktı. papatya ben bir kere uğradı yok oldu. antrenör, "naz"li kız, baş_belası, derman, kızıl_melek, sibelsvs, nur u beyza bunlar nerdeler. hep görünüp kaçtılar. bir daha görene aşk olsun.:eek:klava:a.s.

aşkolsun güzel ablam beni ağlattınsenağlama10 gündür hastaydım biliyorsun ,2 gündürde arada giriyorum, ben geldiğim zaman sayfada kimsecikler yok bende sayfamıza cevap yazıp çıkıyorum ah ablam benden önce kaç kişi var gerçek uğramayan ben seni bırakırmıyım ,:çok üzgünüm:
ben ancak şimdi müsait oldum girdim k.k. ya ee bak şimdide siz yoksunuz ,napayım ,ağlıyorum işte ayhanda şaşkın şaşkın bakıyor ,ne oldu diye ablamı üzdüm ona ağlıyorum nolucak ,ah berfin ah ,:çok üzgünüm:
çok özür ablacığım ,bundan sonra k.k. ya girerken senin telefonu çaldıracağım sende gel diye ,yerimseniben
öpüyorum şirin ablam Şeniz

yeni mi uyandin zeynep abla :roflol::roflol::roflol:

olurmu balım ,ikindi çayımı içiyorum ,:kahve:
sabah erken mutfağa girdim ,yine döktürdüm ,
tam sofraya gelicek yemekler yok yere kıyamet koptu ,senağlama
2 saat sofra kaldı meydanda,
oğlanla babası suçlarını bilidilr geçte olsa özür dilediler,
yemek 2 saatlik gecikmeyle yendi,
gözemi geliyoruz bilmiyorum ,hiç bir şey yokken tartıştık şu işe bak yasenağlama
eylülde :emir_bebek:dün öğleden beri sürekli huysuzluk yapıp ağlıyor ,:1no2:
yarına tekrar doktora götürürüm belki

ablaların ablasıııııııııııı ben istemiyorum zaten çocuk mocuk aman benimki beynimin etini yiyor.allah isteyenlere versin.ama şuda var aşkım beni hiç incitmedi çok şükür maddiyatta yerinde yaparsamda sırf onun için çünkü allahtan hep hayırlı ve sağlıklı kız evlat istiyor çevremizdeki kız çocuklarına iç geçirerek bakıyor kıyamıyorum yaaa sırf bu sebebpleri göz önüne alarak aşkıma bir hediye verebilirim.

zeyneeep canım nooldu yaaa ne bu sizin çektiğiniz.biraz kuran oku canım benim yaaa ha şuda olabilir sıkıntılı bir dönem geçiriyorsunuz bu sebeptende gerilmiş olabilirsiniz canım.allahım tez vakitte sıkıntılarınızdan kurtarsın inş

aşkolsun güzel ablam beni ağlattınsenağlama10 gündür hastaydım biliyorsun ,2 gündürde arada giriyorum, ben geldiğim zaman sayfada kimsecikler yok bende sayfamıza cevap yazıp çıkıyorum ah ablam benden önce kaç kişi var gerçek uğramayan ben seni bırakırmıyım ,:çok üzgünüm:
ben ancak şimdi müsait oldum girdim k.k. ya ee bak şimdide siz yoksunuz ,napayım ,ağlıyorum işte ayhanda şaşkın şaşkın bakıyor ,ne oldu diye ablamı üzdüm ona ağlıyorum nolucak ,ah berfin ah ,:çok üzgünüm:
çok özür ablacığım ,bundan sonra k.k. ya girerken senin telefonu çaldıracağım sende gel diye ,yerimseniben
öpüyorum şirin ablam Şeniz

yok uğramıyorsun demiyorum. görünüp kaçıyorsun. lülülülülülü canikom hasta olduğunu biliyorum. sizler nezdinde başkalarına sitem ettim. kızım sana söylüyorum hesabı. kötükedihüso sana kıyamam sakın ağlama. :çok üzgünüm: nazım sizlere geçiyor. ne yapayım özlüyorum işte. hepiniz burda olunca ve kaynattığınızı görünce seviniyorum.:asigim: istiyorumki hep bir arada olun.:1rolleyes:

ablaların ablasıııııııııııı ben istemiyorum zaten çocuk mocuk aman benimki beynimin etini yiyor.allah isteyenlere versin.ama şuda var aşkım beni hiç incitmedi çok şükür maddiyatta yerinde yaparsamda sırf onun için çünkü allahtan hep hayırlı ve sağlıklı kız evlat istiyor çevremizdeki kız çocuklarına iç geçirerek bakıyor kıyamıyorum yaaa sırf bu sebebpleri göz önüne alarak aşkıma bir hediye verebilirim.
hakkınızda hayırlısı tatlı arkadaşım benim :Saruboceq:
ALLAHım kalbinizdeki bütün güzellikleri versin sizeyerimseniben

ayrıca kızlar özelliklede betül abalam sakın üzülme gelene kapımız açık gelmeyeninde canı sağolsun.biz kimseyi dışlamadık kimsenin tavuğuna kış demedik.demekki bizler has hemşerilermişiz has KAHRAMANMARAŞLILARMIŞIZ kendini böyle hisseden gelsin buyursun

canııııııııııııııım sağol arkadaşım benim has hemşerim benim
ALLAh sizede kalbinizin gününü göstersin o gül yüzünüz hep gülsün

yok uğramıyorsun demiyorum. görünüp kaçıyorsun. lülülülülülü canikom hasta olduğunu biliyorum. sizler nezdinde başkalarına sitem ettim. kızım sana söylüyorum hesabı. kötükedihüso sana kıyamam sakın ağlama. :çok üzgünüm: nazım sizlere geçiyor. ne yapayım özlüyorum işte. hepiniz burda olunca ve kaynattığınızı görünce seviniyorum.:asigim: istiyorumki hep bir arada olun.:1rolleyes:
Şenizsen bir tanesin ablacığım canımsın benim :1hug:a.s.

kız geç mi uyandın. hıııımm. yaramaz seni.

mutluluk reçetem ;
şükür kavuşturana. oy oy oy yerim seni.:1hug: gelmiş bizim bal şeker. ne oldu? seni kırdık mı? son zamanlarda uğramaz oldun. merak ettim seni.Şeniz bayağı özlettin yanim.:1rolleyes: oh be bizim tayfalar yine bir araya geliyor. :sm_cool::dance::teytey:

zeynep abla cok gecmis olsun ya bak üzüldüm simdi vallah:çok üzgünüm:

onu yerim ben masallah o kadar tatli ki, ayni annesiiiiiii masallahhh :nazar:

yerim ben sizi yerimmm Şeniz

bu arada yengemin 15sene bir bebisi daha oluyor o kadar mutluyum ki bir bebek hastasi olarak mutluyum cok mutluyum mutluyummmmm :teytey::teytey::sm_cool:

ayrıca kızlar özelliklede betül abalam sakın üzülme gelene kapımız açık gelmeyeninde canı sağolsun.biz kimseyi dışlamadık kimsenin tavuğuna kış demedik.demekki bizler has hemşerilermişiz has KAHRAMANMARAŞLILARMIŞIZ kendini böyle hisseden gelsin buyursun
kaydirigubbakcemile5ALLAHını seveyim senin doğru söze ne denir ,kimseyi zorlamıyoruz canı isteyen buyursun:1hug:

canııııııııııııııım sağol arkadaşım benim has hemşerim benim
ALLAh sizede kalbinizin gününü göstersin o gül yüzünüz hep gülsün

:eek:seni seviyorum ben suzan valla kızyerimseniben

canımmmmmmmmmmmm bende seni seviyoooooooooooooooom
TOPRAĞIMMMMM BENÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜM EŞKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜM ( yani aşkım haa)

zeynep abla cok gecmis olsun ya bak üzüldüm simdi vallah:çok üzgünüm:

onu yerim ben masallah o kadar tatli ki, ayni annesiiiiiii masallahhh :nazar:

yerim ben sizi yerimmm Şeniz

bu arada yengemin 15sene bir bebisi daha oluyor o kadar mutluyum ki bir bebek hastasi olarak mutluyum cok mutluyum mutluyummmmm :teytey::teytey::sm_cool:

çok sağol tatlım benim,
yeğenin olucak demek çok sevindim yerimseniben
ALLAHım analı babalı büyütsün:Saruboceq:

betül ablammmmmmmmmm nasıl oldun canommm duyduğuma göre herüfü çağırmışın gel bak bana diye eyü etmüşün valla işi ne gelsin baksın deelmü

X