Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canlarım aman yavaş yavaş toplanıyorsunuz. buna seviniyorum. bende iyiyim. biraz moralsizim tabii. havalardan diyorum. cumartesi yokum kızlar. malum izmir buluşması olacak. ordan size sevgilerimi yollayacağım.
canlarım aman yavaş yavaş toplanıyorsunuz. buna seviniyorum. bende iyiyim. biraz moralsizim tabii. havalardan diyorum. cumartesi yokum kızlar. malum izmir buluşması olacak. ordan size sevgilerimi yollayacağım.
canım iyiyim diyelim iyi olalım. bende keyifsizim. sebebi yok. öylesine moralim bozuk. hiçbirşeyden zevk alamıyorum. soğuklardan uyuştum nerdeyse. kızlada görüşemiyorum. işe girdi. sadece telefonlaşıyoruz. oda yetmiyor tabii. sinirden habire bizimkine sarıyorum. her hareketi gözüme batıyor. geçici bir bunalım benimki.kötükedihüso
mrb kızlar nasılsınız bakalım bugnü ben çok kötü başladım güna hani insan bigün çok stresli uyanır gün boyu o stresi sürer bazende çok neşeli uyanır günü neşe içinde geçer ya artık stresli uyanmaktan bıktım yaaaa