Kahramanmaras///46

yazık bağıramadı. yüzünü acıyla buruşturunca farkettim. nasıl korktum anlatamam. ama suç onun. ben ona oyun yapıyorum sanıyor. habire toz bezine saldırıyor. ittim gitmedi. sonuç böyle oldu. nerdeyse üzüntüden ağlayacaktım. saatlerce sevdim. o da çok korkmuş yanıma yanaşmadı.

www.resimcity.com_komik_resimler_2.jpg

ah ben ona çileğin son resimlerinden göndermek isterdim. yeni profilime ekledim. hala benden kaçıyor ya. ay çok içim sızlıyor. demekki hayvanın canını çok yakmışım. patisine baktım. bişey yok ama hala tedirginim. aman öff. temizlik sevdasına hayvancığımın canını yaktım.

arkadaşlar aramıza bir hemşerimiz daha katıldı inşallah onun akıbetide diğer hemşerilerinmiz gibi olmaz.
cheguevera arkadaşım hg inşallah sen selam verip kaçanlardan olmazsın.bizim kalbimizde yüreğimizde herkese açık gelen buyursun muhakkak yer bulur kendine eminim sende bulacak ve çok seveceksin hemşerilerini

suan çıkıyorum yarın gelirim hadi hemsolar öpüldünüzü elbistanda kalanlarla tanışmak isterim benim ailem afşinli ama ben elbistanda doğdum büydüm 25 yasıındayım öptüm

CheGuevera,tatlım hoşgeldina.s. ,
elbistanlı değilim ben ,
ama özmü öz K.maraşlıyım elbistanlı değilim diye şimdi sen benimle ,
tanışmak istemicekmisin :çok üzgünüm:
farkı varmı merkez veya ilçeden olmanınyerimseniben,

X