Kahramanmaras///46

mutluluğumun reçetesiiii yiğenin hayırlı evlat olur inşallah hem vatana hem millete hemde ana babaya canım
darısı seninde başına inşallah kıııııız cadıııııııııııııııııı

mutluluğumun recetesinide kutlarım. yeğen çok tatlı olur bilirim. allah sağlıklı bir bebiş nasp etsin. analı babalı büyüsün.

canlarıııııııııııııım ben kaçıyooooooooooooom oğluşlarıma mamma yapceeeeem
haaaa zeynebim allı zeynebim ballı zeynebim datlu zeynebim akşam müsait olduğun bi ara çaldır msne geçelim özledim yaaaaa hemide şu kamerana bir siftah edelim oldumu canommmmmm

aman ablam yemekleri yakma sonra aç kalacak olan yine sensin canım benim
hepinizi öpüyorum canlarım baaaaaaaaaaaaaaay

canlarim benim ya ne kadar mutluyum anlatamam size yaaaaa bi bebis daha geliyor bende istiyorummm yerim onu ben yerimmmmm gerci ablalari bana firsat vermez bi tanesi fena kiskanc yer beni bebise bi dokunsam :roflol:

bu gün eglenelim haydii :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

berfinsenam, baba oğul arasına fazla girme. bırak tartışsınlar. yalnız şiddet olmasın. oğluş ergenliğe adım atıyor sanırım. kendini kabul ettirmek istiyor. o yaşlarda olur. yalnız babayı tembihle sakin olsun.

canlarıııııııııııııım ben kaçıyooooooooooooom oğluşlarıma mamma yapceeeeem
haaaa zeynebim allı zeynebim ballı zeynebim datlu zeynebim akşam müsait olduğun bi ara çaldır msne geçelim özledim yaaaaa hemide şu kamerana bir siftah edelim oldumu canommmmmm

tatmam tatlısı ,inşallah eylülsena yı erken uyuturum senle hasret gideririz,:1hug:
dün esengülle kamerada görüştük :lepi:,bu günde senle,öpüyorum canım benimŞeniz

canlarım bende çıkmak zorundayım. mamalar pişmek üzere. adamda çok acıkmış. salatayı hazırlayacağım. akşama fırsat bulursam yine görüşürüz.

berfinsenam, baba oğul arasına fazla girme. bırak tartışsınlar. yalnız şiddet olmasın. oğluş ergenliğe adım atıyor sanırım. kendini kabul ettirmek istiyor. o yaşlarda olur. yalnız babayı tembihle sakin olsun.

canım ablam onlar birbiriyle değil benle tartıştılar:roflol::roflol:suçumda mutfağa karıştırmamak napayım ben yemek yaparken etrafımda fır fır dönülmesini sevmiyorum :sm_cool:işte suçum bu sonradan baktılar ben haklıyım onlarda özür diledi barıştık anlayacağın yerimseniben

canım ablam onlar birbiriyle değil benle tartıştılar:roflol::roflol:suçumda mutfağa karıştırmamak napayım ben yemek yaparken etrafımda fır fır dönülmesini sevmiyorum :sm_cool:işte suçum bu sonradan baktılar ben haklıyım onlarda özür diledi barıştık anlayacağın yerimseniben

ah o işi bende sevmem. ayağımın altında biri olunca sinir olurum.:eek:klava:

bugün zaten çok üzüldüm. toz alıyordum, bizim çilek sen gel sehpanın altına patini koy. ay patisini bir sıkıştırdım ki içim gitti. hayvancık saatlerce benden kaçtı. üzüntüden kahroldum.

ablam bak bu senin için

komik_kedi_resimleri.jpg

bugün zaten çok üzüldüm. toz alıyordum, bizim çilek sen gel sehpanın altına patini koy. ay patisini bir sıkıştırdım ki içim gitti. hayvancık saatlerce benden kaçtı. üzüntüden kahroldum.

:çok üzgünüm:içim sızladı ,
canım ya demekki çok canı yandı :çok üzgünüm:
üzme kendini ablacığım kaza bu ,:teselli:

X