Kahramanmaras///46

güzelkız canım bende aynı şekildeyim çıldıracak gibiyim.
dün akşamımda zehir oldu.arkamdan dedikodumu yapan herkesle yüzleştim ama biliyormusun yüzleri bile kızarmadı.allahtan tek dileğim hayırlısıyla şurdan tez vakitte kurtulmak

güzelkıııııız nirdesin yaaaaw gel bakem sen buraya biz seni çoktan aramıza aldık neden öyle düşünüyon sen.hemşerim toprağım biz seni çoook sevdik sen bizdensin artık yaaa

mrb kızlar nasılsınız bakalım bugnü ben çok kötü başladım güna hani insan bigün çok stresli uyanır gün boyu o stresi sürer bazende çok neşeli uyanır günü neşe içinde geçer ya artık stresli uyanmaktan bıktım yaaaa

canım hamileliğin verdiği strestir bunlar. kendini cool tutmaya çalış.:CüvCüv: hepimiz aynı devreleri yaşadık. sevdiğin mutlu olduğun şeylere odaklan gülüm.naniknanik:1hug:a.s.:nazar:

ablacııııım canııııım çok geçmiş olsun bitanemmmm
allahım inşallah yardımcı meleklerini yanına gönderir tez vakitte iyileşirsin
allahtan acil şifa diliyorum seni çooooooooook seviyorum güzel ablammmm
MELEK ABLAMMMM BETÜL ABLAMMMM DIPTISINANNESİ ABLAMMMM

güzelkız canım bende aynı şekildeyim çıldıracak gibiyim.
dün akşamımda zehir oldu.arkamdan dedikodumu yapan herkesle yüzleştim ama biliyormusun yüzleri bile kızarmadı.allahtan tek dileğim hayırlısıyla şurdan tez vakitte kurtulmak

kız kim benim yoğurdum ekşi der. tabii üste çıkacaklar. inşallah tayininiz k.maraşa çıkar. sende rahatlarsın.:asigim::nazar:a.s.

ablacııııım canııııım çok geçmiş olsun bitanemmmm
allahım inşallah yardımcı meleklerini yanına gönderir tez vakitte iyileşirsin
allahtan acil şifa diliyorum seni çooooooooook seviyorum güzel ablammmm
MELEK ABLAMMMM BETÜL ABLAMMMM DIPTISINANNESİ ABLAMMMM

benim herhalde tansiyonum çok düştü. perhiz filan derken oldu. bayağı kilo verdim. yeni yeni vücut tepki verdi galiba.:roflol::sm_cool: şu titremem geçsin toparlarım kendimi.:asigim::nazar:a.s.

ya kızlar tam iyileştim derken bu kezde özel dönemim başladı.sancıdan kıvranıp duruyorum.çıldırıcam.size bir sır vereyimmi yatakta kıvranıp duruyorum ama antrenmana girince yerimde duramıyorum.eşim o halimi görse valla numara yapıyorum zanneder

kötükedihüso spor yapınca tabii ağrıların azalır.:roflol::roflol::roflol:

gunaydiniz3nj9.gif
w284.png
[/IMG]

kızlar artıkın kızıyorum. aaa eskiden sofralar hazırlanırdı. şimdi ben hazırlıyorum, kimsecikler yok.

canım betül ablammm ben uğruyorum ya ellerine sağlık canım benim küsme noolur.dur bende senin gönlünü alayım affet bizi tamammı.muccccccccck

bombammmmm canım ablammmm bak kızıyorum artık yeter ama haaaa olur işte elbetteki hasta olacaksın elbetteki bazı sorunları yaşayacaksın.benim kadar cesaretin yokmu.vazgeçmek yok biz bebek istiyoruz.ben bakarım sana onumu dert ediyon senn.çok ayıp sonra sana korkak derler yaaaaaa uf olursun allah kızar sana sen eniştem gelir gelmez çalışmalara başla tamammı canım

benimki urfaya gitti ya kızlar birhaftadır ordakilerin en az 10 çocuğu varmış.adam geldiğinden beri benimde çocuklarında başının etini yiyor.bende var gücümle direniyorum.dua edin bana aklımı çelemesin.ben bebek istemiyoooooooooooooooooom
ablaaaaa ama sakın sen benle kendini kıyaslama sende henüz bitane bende ikitane tamammı canımmmmm

canım betül ablammm ben uğruyorum ya ellerine sağlık canım benim küsme noolur.dur bende senin gönlünü alayım affet bizi tamammı.muccccccccck

kötükedihüso berfinsena görünüp kaçıyor. bombanın hadi yeri belli. asimavi arada uğruyor. mutluluk reçetem iyice bizi unuttu. nightrose hafta arası uğruyor. hakkını yemeyeyim. güzelkızms bu aralar nedense uğramıyor. nisam01 unuttu. yeşimm ancak msn'de görüşüyoruz. buraya gelmez oldu. swethome hamilelikten sonra bizi bıraktı. papatya ben bir kere uğradı yok oldu. antrenör, "naz"li kız, baş_belası, derman, kızıl_melek, sibelsvs, nur u beyza bunlar nerdeler. hep görünüp kaçtılar. bir daha görene aşk olsun.:eek:klava:a.s.

acaba biz onları iyi ağırlayamadık mı diye düşünüyorum. askcolikte teşekkürlerini iletip kaçıyor.

dertliyim dertli. arkadaşlarım biz size ne yaptık. gelin memleketinize sahip çıkın. ay benden bu kadar.

X