Kahramanmaras///46

Tünaydınlarrkaydirigubbakcemile3 Bir süredir siteye giremiyorum canım sıkılıyor bugünlerde; kızımın kalçası bacağı dizi kolu falan ağrıyordu okula falan göndermedim bir kaç gün doktorlara gidip duruyoruz Büyümeden değil dedi romataid faktör testlerine bakılıyor 2 ayrı doktora gittik Faranjit ve idrar yollarını enf.teşhisi koydular Antibiyotik yanında bir sürü ilaç verdiler. Testlerinde bazı değerler yüksekti. 10 gün sonra tekarar bu uzun süren ağrının teşhisi için ileri testlere baktırıcaz romotologa falan gidicez inşallah önemli bir şey yoktur diyoruz. Geçmişteki mesajlara bakamadım ama nesutcum çok geçmiş olsun ablacığına da sana da Allah acil şifalar versin herkesi öpüyorum Sevgilerimlea.s.

canım benim sanada çok geçmiş olsun.allah yavruna acil şifa versin.inş kötü bişey çıkmaz kalbini ferah tut.öptüm

Şeniz
tesekkur06picsq4.jpg

w620.png

canım ablam hg sensiz malesef bişi kaynatamadık çünkü hepimizde hastaydık sanada ayrıca üzüldük.hele zeynebimde ailecek hastalar o ciğerimde ne zamandır katılamıyor bize.özledik valla eski tadımız kalmadı hastalıktan inş hepimiz bir an önce düzelir eskisi gibi şen şakrak eyleniriz.

[QUOTE="NightRose";4324329]Tünaydınlarrkaydirigubbakcemile3 Bir süredir siteye giremiyorum canım sıkılıyor bugünlerde; kızımın kalçası bacağı dizi kolu falan ağrıyordu okula falan göndermedim bir kaç gün doktorlara gidip duruyoruz Büyümeden değil dedi romataid faktör testlerine bakılıyor 2 ayrı doktora gittik Faranjit ve idrar yollarını enf.teşhisi koydular Antibiyotik yanında bir sürü ilaç verdiler. Testlerinde bazı değerler yüksekti. 10 gün sonra tekarar bu uzun süren ağrının teşhisi için ileri testlere baktırıcaz romotologa falan gidicez inşallah önemli bir şey yoktur diyoruz. Geçmişteki mesajlara bakamadım ama nesutcum çok geçmiş olsun ablacığına da sana da Allah acil şifalar versin herkesi öpüyorum Sevgilerimlea.s.[/QUOTE]

canım büyük geçmiş olsun. kizikomu öp benim yerime. dr. neden şüphe etti? birşeyler demiştir mutlaka. bayağı merak ettim. galiba şiddetli bir üşütme olmuş gibi geldi bana. ayaklarını sıkı giysin. beline yün kuşak sarın. böbrek iltihabı kolay geçmiyor. en önemlisi onun girdiği wc çok temiz olsun. mümkünse siz onun wc sini kullanmayın. faranjit içinde soğuk bişey sakın içmesin. hatta sesini dikkatli kullansın. sonra yer eder. bende etti çünkü. suyunu bile ılıtın. galiba kemikler için romatizmadan şüphe etmiş gibi geldi. ama sen neticeleri alınca bizide bilgilendir canım. canım moralini bozma. senin gibi ilgili bir anne onunda üstesinden geleceğini biliyorum. erken teşhis daima başarıyla sonuçlanır. yaşıda küçük olduğundan kolay atlatır. sen moralini yüksek tut. tekrardan geçmiş olsun gülüme.a.s.:nazar::1hug::asigim:

yine ben erkenciyim galiba. işe filanda gitmiyorum ya neyse. tembeller kalkın artık. mamalar soğuyacak. bekletmeyin beni. gidersem akşama bulursunuz beni.
ybdereli_kahvalti.jpg

Benim güzel yürekli ablacım ve tüm arkadaşlarıma günaydıııına.s.a.s.a.s.
Öncelikle tavsiyelerin çok güzeldi, birebir uyucaz teşekkürler.Şeniz
Ben çok titriyorum kızımın üzerine ama yine de okullarda doğalgaz yanmıyordu zaten şu iki gündür de yine doğru düzgün yanmıyormuş o gün okuldan sonra gittiği etüd merkezi de buz gibiymiş yavrum o kadar üşümüşkü hırka, mont fayda etmemiş:kızgın: Az önce okulun bağlı olduğu Milli Eğitim mdürlüğünü arayıp şikayette bulundum çoğunda aksırık tıksırık var gidip lütfen görün dedim ilgilenicez dediler okul adını alıpkötükedihüso Yazık yavrucaklarasenağlama2 doktorda romatizmadan şüphelendi ama bazı değerlei normal çıktığı için tedaviden sonra tekrar ileri tetkikle bakarız dedi. inşallah bir şeyi yoktur diyorum.:Saruboceq: Allahın izniyle iyi düşünelim iyi olsun di mi? Öptüm hepinizi:1hug:

[QUOTE="NightRose";4332972]Benim güzel yürekli ablacım ve tüm arkadaşlarıma günaydıııına.s.a.s.a.s.
Öncelikle tavsiyelerin çok güzeldi, birebir uyucaz teşekkürler.Şeniz
Ben çok titriyorum kızımın üzerine ama yine de okullarda doğalgaz yanmıyordu zaten şu iki gündür de yine doğru düzgün yanmıyormuş o gün okuldan sonra gittiği etüd merkezi de buz gibiymiş yavrum o kadar üşümüşkü hırka, mont fayda etmemiş:kızgın: Az önce okulun bağlı olduğu Milli Eğitim mdürlüğünü arayıp şikayette bulundum çoğunda aksırık tıksırık var gidip lütfen görün dedim ilgilenicez dediler okul adını alıpkötükedihüso Yazık yavrucaklarasenağlama2 doktorda romatizmadan şüphelendi ama bazı değerlei normal çıktığı için tedaviden sonra tekrar ileri tetkikle bakarız dedi. inşallah bir şeyi yoktur diyorum.:Saruboceq: Allahın izniyle iyi düşünelim iyi olsun di mi? Öptüm hepinizi:1hug:[/QUOTE]

bende tahmin ettim. aşırı bir üşüme yaşamış. sıcak tut aman. mümkünse ayağına 2 tane yün çorap giysin. cimcime süsü unutsun bu aralar. içtende yünlü giysin. sonra formayı giyebilir. aman yel almasın. sonra gencecik kız olduğunda süsüne baksın. onun güzel yanaklarını bala kaymağa katıp yerim. kendine iyi bak canım.

arkadaşlar yüklemeye çabaladım ama beceremedim sanırım. çok güzel bir yazı. sizlerinde okumasını arzuladım. olmazsa geyik kısmına gidip yazıyı bulup okuyabilirsiniz.

canım iyileşmene sevindim. hastalık yüzünden iştahın kesilmiştir. zamanla toparlarsın. kendini fazla yorma.

X