Kahramanmaras///46

canlarım aman yavaş yavaş toplanıyorsunuz. buna seviniyorum. bende iyiyim. biraz moralsizim tabii. havalardan diyorum. cumartesi yokum kızlar. malum izmir buluşması olacak. ordan size sevgilerimi yollayacağım.

canlarım aman yavaş yavaş toplanıyorsunuz. buna seviniyorum. bende iyiyim. biraz moralsizim tabii. havalardan diyorum. cumartesi yokum kızlar. malum izmir buluşması olacak. ordan size sevgilerimi yollayacağım.

canım ablam merhaba bende neredeyse çıkıyordum baktım ışığın güzel güzel yanıyor ,nasılsın ablacığım çok özledim seniŞeniz

canım ablam merhaba bende neredeyse çıkıyordum baktım ışığın güzel güzel yanıyor ,nasılsın ablacığım çok özledim seniŞeniz

canım iyiyim diyelim iyi olalım. bende keyifsizim. sebebi yok. öylesine moralim bozuk. hiçbirşeyden zevk alamıyorum. soğuklardan uyuştum nerdeyse. kızlada görüşemiyorum. işe girdi. sadece telefonlaşıyoruz. oda yetmiyor tabii. sinirden habire bizimkine sarıyorum. her hareketi gözüme batıyor. geçici bir bunalım benimki.kötükedihüso

canlarım sizlerinde cuması mübarek olsun benim net dün hiç yoktu bağlantı kesildi sanırım.hepinizide özledim.şimdi yemek yapıcam sonra görüşürüz öptüm

mrb kızlar nasılsınız bakalım bugnü ben çok kötü başladım güna hani insan bigün çok stresli uyanır gün boyu o stresi sürer bazende çok neşeli uyanır günü neşe içinde geçer ya artık stresli uyanmaktan bıktım yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…