herkeze gunaydin.buyrun size cok guzel bir kahvalti sofrasi.afiyet olsun
herkese qünaydıınnnnn. şimdi siz beni unutmuşunuzdur ben bombayla nesutayini bacusuyum.. kimse yok ya.. nerdesinniiiz hemşerileriimm.. :teytey: :teytey:
ufffff baya bi kaynatmışınız gece gece anam dıptısdıptıs adın betülmü nesutayı beni anladıgın için tşkler benim cnm içli köfte çekti yafffffffffffff
herkese qünaydıınnnnn. şimdi siz beni unutmuşunuzdur ben bombayla nesutayini bacusuyum.. kimse yok ya.. nerdesinniiiz hemşerileriimm.. :teytey: :teytey:
Günaydın
nasılsınız epeydir yazışamdık ama okudum hep sizi
merhaba canim ben burdayim.yeni katildim araniza.
betül ablaaaam canım çok sıkkın ablamla görüştüm ikimizde ağlamaktan helak olduk.içim sızlıyor halaa.ah bu gurbetin gözü kör olsun.şimdi ablamın yanında olsam ona baksam iyileştirsem keşke.dün acile zor yetişmişler.dr iyiki getirmişsiniz durumu çok ağır demiş.sıtma ve yüksek ateş birbirine girmiş.serum takacak olmuşlar taktırmamış bakanım yok diye.mahvoldum yaa onu öyle görünce eşim gelsin konuşim eğer götürebilirse gidip bakarım ben ciğerime.dün kahvaltısını saat 2 de yapmış düşünebiliyormusun.öğrencilerinden biri gelmiş ona ekmek aldırmış öyle karnını doyurmuş.gelde için yanmasın.eniştemi çağırmış o gelmiş allahtan yanına oda olmasa kimseyide aramaz ben hastayım diye allah muhafaza neolurdu hali yaaa.dua edin noolur biran önce iyileşsin.şimdi yanında olmayı ne çok istiyorum bi bilsen ablacım allah kimseye ciğer acısı vermesin böyle görmeye bile dayanamıyorum.
annemlere söylemiş canım ablam onlarda hastalar yani çevresindeki yakınlarına söylememiş.dr üşüttüğünü söylemiş iyne yapmış bende bu gece git müşehade altında tutsunlar serum versinler dedim.malesef bende gidemeyeceğim eşim sürekli mesai yapıyor bu ara işleri çok yoğun ben dahi dra gidemedim.ama içim içimi yiyor canımın sıkıntısından daha fena oldum annem sesimi duyunca korktu kızım sende hastasın neoldu böyle hepinize diye oda çok üzüldü.inş hepimizde tez vakitte toparlanırız