kötükedihüso berfinsena görünüp kaçıyor. bombanın hadi yeri belli. asimavi arada uğruyor. mutluluk reçetem iyice bizi unuttu. nightrose hafta arası uğruyor. hakkını yemeyeyim. güzelkızms bu aralar nedense uğramıyor. nisam01 unuttu. yeşimm ancak msn'de görüşüyoruz. buraya gelmez oldu. swethome hamilelikten sonra bizi bıraktı. papatya ben bir kere uğradı yok oldu. antrenör, "naz"li kız, baş_belası, derman, kızıl_melek, sibelsvs, nur u beyza bunlar nerdeler. hep görünüp kaçtılar. bir daha görene aşk olsun.klava:a.s.
yeni mi uyandin zeynep abla :roflol::roflol::roflol:
aşkolsun güzel ablam beni ağlattınsenağlama10 gündür hastaydım biliyorsun ,2 gündürde arada giriyorum, ben geldiğim zaman sayfada kimsecikler yok bende sayfamıza cevap yazıp çıkıyorum ah ablam benden önce kaç kişi var gerçek uğramayan ben seni bırakırmıyım ,:çok üzgünüm:
ben ancak şimdi müsait oldum girdim k.k. ya ee bak şimdide siz yoksunuz ,napayım ,ağlıyorum işte ayhanda şaşkın şaşkın bakıyor ,ne oldu diye ablamı üzdüm ona ağlıyorum nolucak ,ah berfin ah ,:çok üzgünüm:
çok özür ablacığım ,bundan sonra k.k. ya girerken senin telefonu çaldıracağım sende gel diye ,yerimseniben
öpüyorum şirin ablam Şeniz
hakkınızda hayırlısı tatlı arkadaşım benim :Saruboceq:ablaların ablasıııııııııııı ben istemiyorum zaten çocuk mocuk aman benimki beynimin etini yiyor.allah isteyenlere versin.ama şuda var aşkım beni hiç incitmedi çok şükür maddiyatta yerinde yaparsamda sırf onun için çünkü allahtan hep hayırlı ve sağlıklı kız evlat istiyor çevremizdeki kız çocuklarına iç geçirerek bakıyor kıyamıyorum yaaa sırf bu sebebpleri göz önüne alarak aşkıma bir hediye verebilirim.
Şenizsen bir tanesin ablacığım canımsın benim :1hug:a.s.yok uğramıyorsun demiyorum. görünüp kaçıyorsun. lülülülülülü canikom hasta olduğunu biliyorum. sizler nezdinde başkalarına sitem ettim. kızım sana söylüyorum hesabı. kötükedihüso sana kıyamam sakın ağlama. :çok üzgünüm: nazım sizlere geçiyor. ne yapayım özlüyorum işte. hepiniz burda olunca ve kaynattığınızı görünce seviniyorum.:asigim: istiyorumki hep bir arada olun.:1rolleyes:
kız geç mi uyandın. hıııımm. yaramaz seni.
kaydirigubbakcemile5ALLAHını seveyim senin doğru söze ne denir ,kimseyi zorlamıyoruz canı isteyen buyursun:1hug:ayrıca kızlar özelliklede betül abalam sakın üzülme gelene kapımız açık gelmeyeninde canı sağolsun.biz kimseyi dışlamadık kimsenin tavuğuna kış demedik.demekki bizler has hemşerilermişiz has KAHRAMANMARAŞLILARMIŞIZ kendini böyle hisseden gelsin buyursun
canııııııııııııııım sağol arkadaşım benim has hemşerim benim
ALLAh sizede kalbinizin gününü göstersin o gül yüzünüz hep gülsün
zeynep abla cok gecmis olsun ya bak üzüldüm simdi vallah:çok üzgünüm:
onu yerim ben masallah o kadar tatli ki, ayni annesiiiiiii masallahhh
yerim ben sizi yerimmm Şeniz
bu arada yengemin 15sene bir bebisi daha oluyor o kadar mutluyum ki bir bebek hastasi olarak mutluyum cok mutluyum mutluyummmmm :teytey::teytey::sm_cool: