Kahramanmaras///46

canlarıııııııııııııııım ben geldim nasılsınız bakalım.
nightcım iyileştim çok şükür canım ilgilendiğin için çok sağol.
betül ablaaaaam sen nasıl oldun.hepinizi çok özledim .
aramıza yeni katılan hemşolarım hg canlarım.
kaç gündür çok yoğunum sanırım kkda da sorun varmış giremedim.artık inş bol bol çeneleriz.

canlarıııııııııııııııım ben geldim nasılsınız bakalım.
nightcım iyileştim çok şükür canım ilgilendiğin için çok sağol.
betül ablaaaaam sen nasıl oldun.hepinizi çok özledim .
aramıza yeni katılan hemşolarım hg canlarım.
kaç gündür çok yoğunum sanırım kkda da sorun varmış giremedim.artık inş bol bol çeneleriz.

canım benim özledim sizler. merakta ettirdiniz beni. bugün iyiyim, ayaklandım.
hatta çarşıya bile gittim. hadi sizde canlanın artık.:asigim::1hug:a.s.:nazar:
hihoyyyt:1rolleyes::sm_cool::teytey::dance:sositososito

hosbulduk canim.ins hergun goruselim dertleselim.ben yurtdisindayim.memleketimi cok ozluyorum.afsinliyim ben sen neresindensin marasin[/QUOTE]

bende elbistanlıyım. komşuyuz yani.:1hug::asigim:a.s.:nazar:

kızlar ben antrenmana gidiyorum.şu milleti biraz daha zayıflatim gelirim.gece görüşürüz.kocacımda gitti zaten yalnız kaldım

kaydirigubbakcemile2:emir_bebek::dance:sositososito canım kıyamam sana. allah kavuştursun güzelim. ah benimkide bir yerlere gitsede bende kafamı dinlesem keşke.

canlarım nasılsınız. bugün fazla giremedim. işlerim vardı. şimdi fırsat buldum. herkes iyi ve sıhhattedir inşallah.

ya şu sitedeki sorunlar bitsede rahatlasak diyorum. hergün yeni bir şey oluyor. bu yüzden siteye girmek dahi istemiyorum.

Günaydın
baktım yine topikte kimse yok
bir memleket selemı göndereyim deidm.
Selmaun aleykum edeler. Bacılar notisinizzzz

gunaydin.jpg

kaçtı mı bu koca acaba?:roflol::roflol::roflol: ay adamı çenemle evden kaçırdım.:sm_cool::nazar::jeyyar: ne yapayım. düştü çenem.şutarafagitti:dance:

işler bitti.:eek:klava: ama birazdan yemek faslı başlayacak. cokacimcoook bizim tontiş kaçak az sonra kapıdan girer ve ne yiyeceğim der. selam sabahtan önce bizde o sorulurda.:roflol::sm_cool:kötükedihüso

erkekler hep oyle ablacigim.eee ne demisler erkegin kalbine giden yol midesinden gecer.o yuzden sen yemek konusunu ihmal etme:dance::sm_cool:

asimavi canım hg benim bugünlerde hiç işimde misafirimde eksik olmuyor.bu yüzdende pcnin başına pek oturamıyorum.biraz ortam sakinleşsin inş bol bol sohbet ederiz.

X