Kahramanmaras///46

benim bugünüm şansız başladı. sabahleyin üst kattakilerin bağrışmalarıyla resmen yataktan fırladım. dertleri neydi anlamadım. müdahelede etmeyi uygun görmedim. 1 saat bu bağrışmalar duvarlara vurmalar. yani ben öyle anladım. bişeyler kırıldı-döküldü. ay ben aşağıda bayağı huzursuz oldum. eşimde bayağı söylendi. saygısızlar diye.

sonra dr. gittim. omurgamın s şeklini alması beni üzdü. zayıflamamın şart olduğunu düşünüyorum. kilomun belime baskı yapması durumu varmış. diğer bildiğim şeyleri söyledi. ilaçlarımı alıp geldim. moralsiz bir güne bunlarda tuz-biber oldu.

salonda zaten yapıyoz.benim topikte başlıyoz derse.kostüm giymek mecburi canım yoksa içeri almıyoz.şöyle asena tanyeli karışımı kostümler olmalı.çok kapalıda olmasın azcık gözümüz bayram etsin :dance::dance::dance:

valla benim kostümüm yok. o zaman sadece seyirci olacağız.kötükedihüsohihoyyyt:sm_cool:

canlarım hepinizi çok özledim ,2 günden beri misafir trafiğim var ,sabaha 6 da kalkıp yürüyüşle güne başlıyorum ,taki gece 2 ye kadar pervane gibi dönüyorum bpyun ağrımda cabası ,inşallah bu gece hepimiz biraraya gelip konuşabiliriz ,nesutum ,ablam ,mutluluğum ,nıghtrosem,bombam ,hepinizi çok özledim ,kocaman öptüm sizi ,görüşürüz ben kaçar ,çay bekliyorlar :)Şeniz

Son düzenleme:
ek254.jpg

erken yatan erken kalkar. berfinsenam canlarım nasılsınız. bugünlerde sitedeki çalışmalar bizleride bir araya getirmiyor.

yakında inşallah bu çalışmalar biterde artık rahatlarız. hepinizi çok özledim. 29 kasımda biz izmir buluşması yapıyoruz. siz oturun bakalım. yine resimlerde beni görürsünüz. ordan sizi öpeceğim.

günaydın
nasılsınız.
dıtısıptısannesi maşllah sen izmirde buluş biz resimelre bakarız.
valla ablacğım geçmiş olsun.omurga s şklini alıyor demişisn .
çresi sadee ilaç ve kg mı yoksa eksersiz felan veriyroalr mı?
çok dikkat et kendine.
ben görüdm öyle falza da br kg yok.
ama başka bir sebebte n olsa gerk.
allah şifanı verisn.
diğer hemşolarım
selamlar hepinize.
ben bu sıralar siteye giremeye çalışsam da ste izizn vermiyor.
görüşmek üzere hoşçakalın

canım emekli olduktan sonra çok kilo aldım. emekli olmadan önce 55 idim. şimdi 70. aradaki farkı hesap et. daha önceleri yazmıştım. bel fıtığı yüzünden emekli olmak zorunda kaldığımı. o zaman başlangıçtı. şimdi ilerledi tedavi oldum. egzersiz mutlaka veriyor dr. lar. bilhassa yürüyüş. bazı hareketlerde var. onlarıda yapıyorum. maalesef faydası olmamış.

kıslar bugün yüklenen resimler açılmadığı için kahvaltıya buyur edemedim. ya şu çalışmalar bir an önce bitsede artık rahat rahat görüşebilsek.

ablacığuumm
hala site uyuyor.ben en son baktığımda sen vardın sadece sabah rken uyanan hala sen varsın.
nerden hemşehrilerim.
kızlae yapmayın uaynın bakım aaaa
çok geçmiş olsun.bel fıtığı bizim aile hastalığı bilirm.zor ve geçmeyen bir hastalık.
babam halam ablam vsss. kuzanelrim feln yani.çok yaygın allah şifa verisn hepsinede sana da

merhaba kizlar bende kahramanmarasliyim.benide araniza kabul eder misiniz

anammmmmmmmmmm nadar kahramanmaraşlı varmış gözlerim yaşardı yaf kahramanmaraşlı hemserilerimi görünce sayfalar ilerlemiş hiç haberim yokkkkk kızlarrrrrrrr demek kkyi kahramanmaraşlı olarak bi ben keşfetmemişim kızlar artık bende aranızdayım ok

anammmmmmmmmmm nadar kahramanmaraşlı varmış gözlerim yaşardı yaf kahramanmaraşlı hemserilerimi görünce sayfalar ilerlemiş hiç haberim yokkkkk kızlarrrrrrrr demek kkyi kahramanmaraşlı olarak bi ben keşfetmemişim kızlar artık bende aranızdayım ok

gülüm sen ne zamandır girmiyorsun? bir sürü katılan var. a.ssositososito

dıptıs dıptıs sendemi maraşlısın gııııııı anaaaaaaaa yeni gördüm dahahihoyyyt

evet. hemde hasıyım. elbistanın yerlisiyim. :sm_cool::teytey::1hug:

nasıl etmeyiz kardeşim. çok sevindik inan. hihoyyyt bizim şartımız hergün uğramanız. arada dertleşiriz. mutlu oluruz.:1hug:a.s.:nazar: hoşgeldin canım.

hosbulduk canim.ins hergun goruselim dertleselim.ben yurtdisindayim.memleketimi cok ozluyorum.afsinliyim ben sen neresindensin marasin

X