Kahramanmaras///46

Atatürk O...

ATATÜRK o, bir MİLLETE can veren...
ATATÜRK o, bölünmez VATAN veren...
ATATÜRK o, hanedan istemeyen...
ATATÜRK o, MİLLET egemen diyen...
ATATÜRK o, rütbelerini söken...
ATATÜRK o, baş koyup da ter döken...
ATATÜRK o, istikamet gösteren...
ATATÜRK o, çağdaşlaşmış bir EREN...
ATATÜRK o, andıkça güzelleşen...
ATATÜRK o, beyinlere yerleşen...
ATATÜRK o, lâyıkı laik eden...
ATATÜRK o, TÜRKLÜĞÜ faik eden...
ATATÜRK o, salt bedeniyle ölen...
ATATÜRK o, gönüllere gömülen...
ATATÜRK o, fânice göçüp giden...
ATATÜRK o, her gün doğan yeniden...
ATATÜRK o, en son sözü söyleyen...
ATATÜRK o, ' NE MUTLU TÜRKÜM...' diyen...
ATATÜRK o, ilkesiyle izlenen...

Son düzenleme:
tünaydın kızlar. ben hepinizi öpüyorum. hala belim kötü. fazla duramayacağım. kendinize iyi bakın. sağlık gibisi yok. halinize şükredin.

selam kızlar bu aralar çok keyifsizimsabhleyinde eşime bağırdım.az önce telefon açtı.seni k.maraşa gezmeye götüreyim,hazırlan hadi dedi.bende yine bağırdım.bunaldım.herşeyden sıkılmaya başladım.antrenmanların yoğunluğundan ve kızımın okulundan dolayı bir yere gidemez oldum.kendime zaman ayıramaz oldum.benim gibi deli dolu biri için türkoğlu gibi küçücük bir yer boğucu geliyor

Bombacım sorun da bu ya:KK43:( Ne zaman ki kendimize zaman ayıramıyoruz, canımızın istediği gibi özel bir alanımız kalmıyor, işte o zaman biz bayanlar herşeyden bunalan, sıkılan, agresif insanlar haline geliyoruz. Hayatın koşturmacası öyle yoruyor ki iş, ev, çocuk, koca, yemek vs derken EEEE yeter ya benim de kendime ait küçücük bir zamanım kalsın, artık üstüme üstüme gelmeyin deyip dışarıya atıyoruz kendimizi.. Ama eğer ufak bir yerdeysen zor bitanem, haklısın. Ben genelde parka yürüyüşe gidiyorum veya alışverişe, iyi de geliyor.. Sen de bunu dene, sakın olumsuz düşünme daha çok yıpranıyorsun o zaman emin ol.. Mesela dışarıya çıkamıyorsam da ev de koşu bandında yürüyüş yapıyorum, kimseyi de bulunduğum odaya almıyorum joy fm'i açıp yürürken gözlerimi kapatıyorum ve o an denizde yüzdüğümü, sahilde yürüyüş yaptığımı falan düşünüyorum. Kesinlikle işe yarıyor hayatım. Sen de bol bol spor yaptığına göre dene istersen, hayal et; kendin için hoşuna giden, o an neyin seni mutlu edeceğini düşün ve karamsarlıkları hafiflet.. Sıkma canını olur mu?kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
tünaydın kızlar. ben hepinizi öpüyorum. hala belim kötü. fazla duramayacağım. kendinize iyi bakın. sağlık gibisi yok. halinize şükredin.

Allah acil şifalar versin ablacığım, çok geçmiş olsuna.s.
gecmis001xt0.jpg

w500.png

nightrose canım sağol. ben kendim ettim kendim çekiyorum. biraz herife kızmıştım. o sinirle kendimi ev işlerine verdim. hani öfkeyle kalkan zararla otururmuş. işte benimki öyle oldu.
ben böyleyim işte. adama sinirlenince veya birşeye üzülünce deli gibi ev işi yaparım.
zaten belin sakat be kadın. neden hırsını bu şekilde alıyorsun. atlı yok ki arkanda. çoluk yok çocuk yok. evin doğru dürüst kirlenmiyor. ama sinir bu işte. önüne geçemiyorsun.

nightrose canım sağol. ben kendim ettim kendim çekiyorum. biraz herife kızmıştım. o sinirle kendimi ev işlerine verdim. hani öfkeyle kalkan zararla otururmuş. işte benimki öyle oldu.
ben böyleyim işte. adama sinirlenince veya birşeye üzülünce deli gibi ev işi yaparım.
zaten belin sakat be kadın. neden hırsını bu şekilde alıyorsun. atlı yok ki arkanda. çoluk yok çocuk yok. evin doğru dürüst kirlenmiyor. ama sinir bu işte. önüne geçemiyorsun.

Öyle güzel yazmışsın ki hem soruları hem cevapları ama yok yok sen yine de sinirlenme, kendi kıymetini bil, sen bilmezsen kim bilecek di mi ablacım? Ev batsın boşver senin sağlığından önemli mi canım? Büyüklerim evlenirken demişti ki kadın canının sağlığını bilecek ki her daim güçlü kuvvetli olsun kocasının yanındasengözlerimebaksanab El oğlu hastalanınca 1 gün bakar ikincide şikayetlenince surat asar, bıkarmış:eek:klava:Sen şimdi bana aman bıkarsa bıksın diyceksin ama yine de kendi sağlığın için bu kadar yormamalısın kendini derim. Sevgilerimle, herkese iyi akşamlar:))

2 gün yemek yapmadım suratı kaydı adamın. hiç halden anlamıyorlar.
ağrıyı çekerken ben inlemiyorum. sesim dahi çıkmıyor. adam öyle numaralar yapıyorki deli olursunuz. ayağı kalktığımı duyunca inleme numaralarına yatıyor. yattım mı da sesi kesiliyor.
beni görünce hastalanıyor. görmeyince iyileşiyor. bu ne iş yahu.

kıslar kaç gündür evde hapis gibiyim. ya canım sıkılıyor. şöyle neşeli şeyler yazında acık moral olsun bana. türkü söyleyin bakim. fıkralar anlatın. keyiflendirin beni.
bakın yoksa yatağa döncem sonram.

oooooooooh kaynatmışsınız maaşallah.hiç soran yok bu nesutayi nerde diye eşk olsun hepinize.ölüyom ölüyom kimsenin haberi yok.yarında a dan z ye bakım onarıma gidiyorum inşallah.hayırlı haberlerle dönerim öpüyorum herkesi hayırlı geceler.

bombam eşk olsun bensiz oryantal dersleri veriyon ha.bende burada dans edim diye oramı buramı incitiyom sonrada bir hafta yerimden kalkamıyom.aslında ben oryantal değilde rep yapmak istiyom.eğer sidisini bulursan bana noolur al gelince hesaplaşırız canoooooooooom

bomba hem sen sıkılıyorum demeye hiç hakkın yok tamammı ben ne yapim ya ölim ozaman.dağın başında hiç sosyal hayat yok hergün aynı yüzler hergün aynı işler iyisimi şikayet etme

kıslar hadi kahvaltıya. bak azıcık ayaklandım. hemencik sizleri düşündüm. bu kıyaklarımı unutmayın.

bogazda-kahvalti2k.jpg

Herkese günaydın, kahvaltı için de çok teşekkürlerrrr, süperdiŞeniz
gnhz4.gif

w292.png

Nesutcum nasıl oldun, geçmiş olsun dileklerimi yollamıştım aaaaa almadın mı?:1hug:
Bu arada SAÇINI KIZILA BOYAYANLARIN Paylaşım Alanı topiğine az önce yeni resim ekledim saçımın rengini değiştirmek istiyorum bir bakabilir misiniz? Dün akşam kuaföre gidip kırıklarını temizlettim fön çektirdim hafif kat verdiler ama karemele dönmek konusunda acele etme falan dediler. Ne yapsam ki bayağı tuzlu olurmuş açıcıyla açıp boyatması da, siz ne dersiniz?kaydirigubbakcemile3

X