Kahramanmaras///46

hemşolarıııım nirdesiniz bakem azıcık özlem giderem dedim siz yoksunuz bu ne işyaaa çok sıkıldım ama ben

yine kimsecikler yok.araniza yeni kaltildim ama kimseyle tanisamadim.bir ablam haric.amaben hemserilerimle tanismak istiyom.:çok üzgünüm:

yine kimsecikler yok.araniza yeni kaltildim ama kimseyle tanisamadim.bir ablam haric.amaben hemserilerimle tanismak istiyom.:çok üzgünüm:

tatlım hoşgeldin aramıza a.s.sen hiç üzülme :teselli:bu aralar hepimizin misafir trafiği var ,işler ve hastalıkta cabası ,yoksa bizi kovsalar gitmeyiz buradan :sm_cool:,geceleri dahi buradayız çoğu zaman ,bir kaç gündür görüşemiyoruz sen gel bize sor nasıl özledik birbirimizi arkadaşlarla ,onlar canım benim Şeniz,
K.maraş merkezdenmisin tatlım ben merkezdenim,
neden geç geldin sayfamıza nerde kaldın,demekki daha k.maraşlı çok aramızda,tekrar hoşgeldin asimavi görüşmek üzere,Şeniz

hu hu ben geldim dostlar. bu seferde ben fazla duramayacağım. işlerim bir türlü bitmiyor ya. bir düzene oturtamadım gittim. eh yatınca hepsi birikti. yavaşta yapmak zorundayım. mola vere vere iş yapıyorum. eee can tatlı.

kıslar bir görünüp kaçıyorsunuz. ama tam iyileşeyim, birde sitedeki sorunlar bitsin siz benden çekeceksiniz. görünbakalım ablanızı. hepinize ayrı görev vereceğim. hazırlıklı olun ha karışmam. hepinizi öpüyorum.

tatlım hoşgeldin aramıza a.s.sen hiç üzülme :teselli:bu aralar hepimizin misafir trafiği var ,işler ve hastalıkta cabası ,yoksa bizi kovsalar gitmeyiz buradan :sm_cool:,geceleri dahi buradayız çoğu zaman ,bir kaç gündür görüşemiyoruz sen gel bize sor nasıl özledik birbirimizi arkadaşlarla ,onlar canım benim Şeniz,
K.maraş merkezdenmisin tatlım ben merkezdenim,
neden geç geldin sayfamıza nerde kaldın,demekki daha k.maraşlı çok aramızda,tekrar hoşgeldin asimavi görüşmek üzere,Şeniz

canim ben afsinliyim.ama yurtdisinda yasyorum.bende burdayim artik.aranizda:1rolleyes:hihoyyyt

bizim saatler uyusmuyo kizlar.ondan gorusemedik bir turlu.yurtdisinda oldugum icin

canlar herkes uyumuş galiba. ben gece kuşunuz yeni kalktım. adam açmış tv yi son ses. uykumdan sıçradım vallahi. ben arka odadan duyduktan sonra, komşular ne der bilemem.

bu adama kulaklık şart oldu vallahi. ay çıldıracağım. bir fırçaladım sormayın. birde bana hasta numarası yapıyor. hasta olan tv başında olmaz. gitsin odasında yatsın. bu saatte sorarım, sizin kocişleriniz böyle tv yi açıp dinler mi. hemde son ses.

bu adama kulaklık şart oldu vallahi. ay çıldıracağım. bir fırçaladım sormayın. birde bana hasta numarası yapıyor. hasta olan tv başında olmaz. gitsin odasında yatsın. bu saatte sorarım, sizin kocişleriniz böyle tv yi açıp dinler mi. hemde son ses.

ay ablacigim alemsin valla:sm_cool::roflol:

hadi ben seni tutmayım güzelim iyi uykular sana.

gece1kl0.png
w393.png
[/IMG]

a.sgunaydin kizlar.herkez uyuyormu yoksa hala.sizi uykucular sizi.:dance:ben isleri bitirdim oturuyorum simdi.:teytey:

ben burdayim canim.spormu yapiyorsun sabahlari ne guzel

Son düzenleme:
ben saat 10 da uyandım. ancak pc başına geçtim. şimdi işlerin başına geçmeden bir günaydın diyeyim dedim. sonra geç kalırım.

4qeyiqtdy8pe2wt8.gif
w298.png
[/IMG]

günaydın fasıllarımı ancak bitirdim kıslar. şimdi size kalvaltıvari öğleyle karışık bir sofra hazırladım. hadi afiyet olsun. gecikti biraz kusura kalmayın.

132333212_99aba26413.jpg

himmmmmmmmmm cokacimcoookharika ablacigim siz mi hazirladiniz gercekten bu sofrayi.ellerinize saglikaa.s.

kızlar maraşlı bayanlar toplanıyomu acabe kkli olarak dıptıdıdptıssssssss demek albustanlısın albustanlıları çok severim temiz insanlar büyük şehir elbistan biz 9 yıl afşinde oturduk ama afşinin hali harap ya başına başkan olanlar kendilerine servet yapıp kaçıp gidiyolar valla şuan elbistandamı oturuyon yoksa istanbuldamı

hihoyyyt
günaydın fasıllarımı ancak bitirdim kıslar. şimdi size kalvaltıvari öğleyle karışık bir sofra hazırladım. hadi afiyet olsun. gecikti biraz kusura kalmayın.

132333212_99aba26413.jpg

dıptısdıptısın annesi ahanda bu yaptıklarından cnm çekti hamilemde napcaz şimdi gelimmi bi koşu evine gı bu arada ben merkezdee oturuyomkaydirigubbakcemile2:CüvCüv:

kızlar maraşlı bayanlar toplanıyomu acabe kkli olarak dıptıdıdptıssssssss demek albustanlısın albustanlıları çok severim temiz insanlar büyük şehir elbistan biz 9 yıl afşinde oturduk ama afşinin hali harap ya başına başkan olanlar kendilerine servet yapıp kaçıp gidiyolar valla şuan elbistandamı oturuyon yoksa istanbuldamı

toplanacaklardı. sen berfinsena ya sor. nezaman toplanacaksınız diye.
elbistana en son 1980 de gitmiştim. son halini bende bilmiyorum. ama yerlisi aydın insanlardır. okumayı çok önemserler. yeniliklerede bu sebepten açık insanlardır. valla cennet benim gözümde orası.:asigim:

X