Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yine kimsecikler yok.araniza yeni kaltildim ama kimseyle tanisamadim.bir ablam haric.amaben hemserilerimle tanismak istiyom.:çok üzgünüm:
tatlım hoşgeldin aramıza a.s.sen hiç üzülme :teselli:bu aralar hepimizin misafir trafiği var ,işler ve hastalıkta cabası ,yoksa bizi kovsalar gitmeyiz buradan :sm_cool:,geceleri dahi buradayız çoğu zaman ,bir kaç gündür görüşemiyoruz sen gel bize sor nasıl özledik birbirimizi arkadaşlarla ,onlar canım benim Şeniz,
K.maraş merkezdenmisin tatlım ben merkezdenim,
neden geç geldin sayfamıza nerde kaldın,demekki daha k.maraşlı çok aramızda,tekrar hoşgeldin asimavi görüşmek üzere,Şeniz
bu adama kulaklık şart oldu vallahi. ay çıldıracağım. bir fırçaladım sormayın. birde bana hasta numarası yapıyor. hasta olan tv başında olmaz. gitsin odasında yatsın. bu saatte sorarım, sizin kocişleriniz böyle tv yi açıp dinler mi. hemde son ses.
günaydın fasıllarımı ancak bitirdim kıslar. şimdi size kalvaltıvari öğleyle karışık bir sofra hazırladım. hadi afiyet olsun. gecikti biraz kusura kalmayın.
kızlar maraşlı bayanlar toplanıyomu acabe kkli olarak dıptıdıdptıssssssss demek albustanlısın albustanlıları çok severim temiz insanlar büyük şehir elbistan biz 9 yıl afşinde oturduk ama afşinin hali harap ya başına başkan olanlar kendilerine servet yapıp kaçıp gidiyolar valla şuan elbistandamı oturuyon yoksa istanbuldamı