Kahramanmaras///46

2930anatomixs7.jpg

seni çok iyi anlıyorum ablacım bendekide hem bel fıtığı hemde kireçlenme bende çok fazla ayakta duramam oturamam.elimde bulaşık yıkayamam.allah kısmet ederse inşallah salıya dra gidiyorum.g.antepe gidicem komple bakım onarım olacak inşallah.ablacım yaaa çok kafam karıştı bu ay sürekli ara kanamalarım oldu bugünde normalde adet olmam lazımdı ama pembe bir leke geldi ve ondan sonrada hiç bişi yok.acaba hamilemiyim.

ablacığım çok geçmiş olsun tekrar
nesutayim bacım sanada geçmiş olsun
bende şu an aynen bu haldeyim

BOYUN.jpg

Son düzenleme:
seni çok iyi anlıyorum ablacım bendekide hem bel fıtığı hemde kireçlenme bende çok fazla ayakta duramam oturamam.elimde bulaşık yıkayamam.allah kısmet ederse inşallah salıya dra gidiyorum.g.antepe gidicem komple bakım onarım olacak inşallah.ablacım yaaa çok kafam karıştı bu ay sürekli ara kanamalarım oldu bugünde normalde adet olmam lazımdı ama pembe bir leke geldi ve ondan sonrada hiç bişi yok.acaba hamilemiyim.

o hiç belli olmaz gülüm. benim oğluma hamileliğimden sonra kanamam olmuş. dr. hayret etmişti. hem hamile hemde kanama. çok korkmuştu galiba. bu değişik olabiliyor. yinede bir kadın doğumada uğra bence.
ben şöyle tahmin ettim. tam temizlenmedin. sonra tekrar kanaman oldu. tabii bu durumda gün atmış olabilir. yani adetlerinde bir düzensizlik olabilir. ayy dr. kesildim başınıza.:roflol::roflol::roflol:

teşekkür ederim ablacım bende üstüne görme olayı olur zaten ama düzensizlik hiç yoktu.zaten kadın doğuma muhakkak gidicem inş.hayırlısı olsun

tarçın sakinleştirici etkisi var.adaçayı rahatlatır ve toksinleri atmaya yardımcı olur.karanfilde zindelik verir.düşünceli adam işte bak canım benim ablamı nasılda düşünürmüş.

baktı çok gerginim korktu adam. iki büklüm ortalıklarda dolaşınca. birde koltuk değneği kullanıyorum diye. kendisi için birşey istiyorsa namert olsun. evde yemek yoktu tabii kim yapacak. anlayın niye incelik gösterdiğini.

yaaa öyle deme ablacım yazık ne biliyon adamcağızın içini seni düşünmese sevmese daha beter olsun der hiç bişi yapmaz.yazık allah kocişlerimizi başımızdan eksik etmesin.

yığınla bulaşık olmuş. yıkasana dedim. vallahi sabah ses etmeden kaçmış gitmiş.
benim gibi cadıdan korkar tabii. bulaşıklarıda makinaya dizmemiş. ama o an elime geçseydi....
telefon ettim gülüyor ya... olamaz böyle şey.

ablacım becerememde daha çok kızar bana diye düşünmüştür.hem demekki sende kızınca daha şeker oluyorsundurki oda gülüyordur.canım beniiiiiiiiiiiiiiiiiiim

kıs laf aramızda yorganını alıp salondaki 3 lü koltuğa gidip yatıyor. yün yorgan. düşünün ağırlığını. defalarca ben onu kaldıramıyorum. madem giderken odana götür. hadi salonda yatmasına göz yumdum. ama yorganını al bari odana koy. yok anam yok. ben bu adamla uğraşmaktan yoruldum.
hep kaynanada kabahat. erkektir yapmamalı laflarıyla büyütmüş. bizim suçumuz neydi peki.

Günaydın CanlarımŞeniz Nasılsınız? Betül ablacım, nesutcum, berfinsenacım çok geçmiş olsun hepinizea.s. Umarım bugün biraz daha iyisinizdir. Herkese güzel bir hafta diliyorum, sevgilera.s.

X