Kahramanmaras///46

şekerim iyide rezervasyonu 4 kişilik yaptırmışsın:roflol:biz artık kalabalık aileyiz hatırlatayım dedim sositososito:roflol:

kızlar şimdi kontrol paneline bakıyordum k.k.da ilk ceza puanını yemişim ,veren arkadaşta yanlışlık yaptı sanırım,oda kimden ve neden dersiniz hani nightrosem canım deniz kenarında bir sofra resmi eklemişti bende ona gülerek biz kalabalık aileyiz demiştim ,şimdi alıntı yaptım ,
sen gel bizim yeni fidan askcolic ,hiç eksi puan almayan berfinseya onaylamıyorum tuşuna bas ,sonrada puan mesajına hoşbulduk canım ablacııııııığıııııım diye yaz aman gülmekten koptum :roflol:bizim kız cin olmadan valla şeytanı çarptı :roflol:

askcolic canım seni tebrik ediyorum :içelim:ablana ilk eksi puan veren kişi oldunkaydirigubbakcemile3
niye söyledin deme sakın ben öyle çok herşeyi saklamayı sevmem buda çok komik geldi bana:sm_cool::roflol:

Son düzenleme:
canım boyunduruk benimde var. kaşıntı yapıyordu. rahat edemiyordum. takmayı dahi istememiştim. sonra annemde takmaya başladı. oda aynı şikayetleri yaşamış ve arkadaşlarına anlatmış. onlarda içine yumuşak ve kaşıntı yapmayan şeyler koy demişler. banada dedi. hakikatten o zaman rahat ettim. eğer rahat olmazsa dene derim.

bizim evde koltuk değneği var. eşim kullanmıştı. oturup kalkarken şimdi onu kullanıyorum. boyuma görede ayarladım. iyide oldu.

ggfw4.png
w355.png
[/IMG]

canım boyunduruk benimde var. kaşıntı yapıyordu. rahat edemiyordum. takmayı dahi istememiştim. sonra annemde takmaya başladı. oda aynı şikayetleri yaşamış ve arkadaşlarına anlatmış. onlarda içine yumuşak ve kaşıntı yapmayan şeyler koy demişler. banada dedi. hakikatten o zaman rahat ettim. eğer rahat olmazsa dene derim.

ablacığım günaydın , canım benim düşündüğün için sağol ,medikalde 4 çeşidi vardı
benim aldığım en rahat olanı yinede insanı rahatsız ediyor:çok üzgünüm: ben çıkıyorum ablam hem haftasonu hemde eylülümün :emir_bebek:doğum günü hepinizi öpüyorum Şeniz:)

eh berfinsena benide güldürdün kesin bacımın bundan haberi yoktur.demek rep verim derken ceza puanı vermiş haa.allah aşkkolik sen çok yaşa emi.neyse sölerim bidaha yapmaz ablası.canım zeynebim çooooook geçmiş olsun canım.inşallah sende tez vakitte iyileşirsin.dikkat et kendine.biliyorum boyunluk kullanmak çok zor ama biraz sabret canım.kocamaaaaaaaaan öpüyorum seni ballı kaymağım

nerdeydin uzun zamandır. bende seni merak etmeye başlamıştım
.:uhm: bu kıza ne oldu diye merak ediyordum. :uhm: inşallah iyi haberlerin vardır.:1hug:a.s.:nazar:
calisiyorum ablacim, anca bi pazar günleri bolca zamanim oluyor.. dünde evde yoktum.. cumartesi günleri genelde yengemlere gideriz yada onlar bize gelirler..

iyi haberlerim malesef yok ablacim. yasiyorum iste :çok üzgünüm:
buna da sükür dimi ablacim..

sizler nasilsiniz ne var ne yok özlemisim sizi Şeniz

bizlerde bildiğin gibiyiz. soğuklar başlayınca acık yatak döşek olmalar başladı. yazın sıcağından, kışında soğuğu derken geçiyor günler işte.

Gecmis olsun canlarim, burda havalar buz gibi.. soguk demek az gelir.. resmen buz..

canim cekti hadi gelinde yiyelim hep beraber

sedailhan_P1000766_1.jpg

canım hemşolarııım bu aralar pek durgunsunuz ay bende tam tersi çok çılgınım.yerimde duramıyorum.hadi bakem kalkında oynayak

mutluluğumun reçetesi canım benim sen daha genceciksin yaşamana bak bugünü yaşa.takma öyle herşeyi kafana.kaderinde ne varsa onu görürsün.salla gitsin demeyi öğren

kızlaaar aşkkolik banada ceza puanı vermiş haaaa galleş ablaya ceza haaa maraşa geldiğimde öperim ben seni caduuuuuuuuuuuu

X