Kahramanmaras///46

canlarım benim uyku vaktim geldide geçiyor. hepinizi öpüyorum.

5042000.jpg

nerdesiniz yaaa ben çok sıkıldım.şimdi kalkıp yine deli gibi temizliğe verecem kendimi hasta halimde o olacak haaa

kıslar yine yok olmuşsunuz. kimse yok mu? hafta sonu diye hepiciğiniz geziyor musunuz? ay ben evde hapis kaldım bu gün. nesem bende çıkayım. akşama görüşürüz. öpüldünüz.

bombacım bu aralar moralim sebebsiz bozuk. geyiklere takılıp moral bulmaya çabalıyorum. söz sanada uğrayacağım.

özellikle senden bel fıtığı ve boyun fıtığı olan kişilerin yapması gereken haraketleri soracam. bu aralar bayağı ihtiyacım var. ağrılarım bacaklarıma vurmaya başladı zira.

kıslar yine yok olmuşsunuz. kimse yok mu? hafta sonu diye hepiciğiniz geziyor musunuz? ay ben evde hapis kaldım bu gün. nesem bende çıkayım. akşama görüşürüz. öpüldünüz.

ablacığım canım benim seni yalnız bırakmak istemezdim ,
aklım burada yoksa hepinizi özledim ,
diğer cadılardamı yok onlardamı seni yalnız bıraktı
oy canım ablam kıyamam ben sana
biliyorsun bu günlerde bazı sorunlarımız vardı bir kaç gündür o yüzden fazla takılamıyordum ,bugünde nerde gezme nerde ben yarına pazar olunca bugün sürekli hazırlık oluyor,sabaha börek yaptım ,sandviç hamurunuda mayaladım şimdi,
plastik sandalyeleri cifledim beyaz olunca sürekli yıkamak zorundayım,
evin temizliği ,çamaşırdı ,akşam yemeğiydi ,
şimdi oturabildim ancak ,elimin uyuşukluğuda mahvetti beni,
az sonra kolum için iğneyede gidicez
küçüğü uyuttum ,oğlan film izliyor, babamızla büyük kızımda
medikale gittiler babası iş konuşur kızda pc de oyun oynar
azıcık kafamı dinliyorum şimdi :)

bende zaten çıkıyordum. biraz belim fena. sürekli oturamıyorum. arasıra takılıyorum. bu yüzden sinirlerimde etkilendi. uyumakta zorluk çekiyorum. sebebi ağrılarım tabii. neyse gülüm merak etme ben yattığım yerden tv izleyeceğim. sanada kolay gelsin.

ya bende bu sıralar pek yoğunum koşturmayla geçiyor gelen giden birde benim küçük aslan hastalanınca tam oldu.vakit buldukça geliyorum buraya.

mutfakta kolay yemekler yapıp yatıyorum. bulaşıklar beni bekliyor. makinaya koyup yıkanacak ama eğilip doğrulamıyorum.

canım ablam benim yaaa çok geçmiş olsun.dikkat et kendine fazla yorulma varsada beline ağrı kesici kas gevşetici merhem sür.iyi gelir yalnız çok iyi masaj yapılırsa rahatlatıyor.inşallah tez vakitte iyileşirsin.

sende gittin herhal ozaman bende kaçıyorum öpüyorum canlarım hepinizi allaha emanet olun.iyi geceler

canım ara ara kalkıp sizlere bakıyorum. yatmaya pek alışık değilim. ama durumum kötü.

ablam çok geçmiş olsun a.s.,canım benim belini sıcak tut bide masaj iyi gelir ,hayırlısı ile iyileşirsin inşallah kıyamam ben sana ,:çok üzgünüm:
ben mesajı yazıp kalkmıştım pc açıktı ama ,eşim geldi iğneye gittik ,tekrar tomografi çekildi ,fizik tedavi ve beyin cerrahı bölümünden 2 doktor görecek beni pazartesi ,
şu an boyunlukla duruyorum ,elimin iğnelenip uyuşması boyundanmış ya çok zor bu boyunluğu takmak,medikale uğrayıp aldık boyunluğu,eşim takıyorya bende bu olmadı şu olmadı diyorum bunalıyorum halbuki takınca senağlama,bir sürü denedim ,birazda onlara eziyet yaptım ,biz senle başedemeyiz ,bu halde bile bizi dövüceksin neredeyse diyorlar ,eeeeee dinsizin hakkından imansız gelirmiş ,boynum bağlı dilim değil mirmirmirmirusandım işyerlerinin meselelerinden ,
takmazsam daha kötü olurmuşum sanki çocuğum ,
ben bilmiyormuyum kötü olduğumu ama valla boyunluk şuan boynumdaya deli oluyorum iyice,ama katlanıcam,
ALLAHım beterinden saklasın hepimizi sağlığımızı elimizden almasın :Saruboceq:

X