Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldim hepiniz kaçmışsınız.nightcım üzme kendini bomba bacum çok haklı çok şükür bizim hiç böyle tartışmalarımız olmaz.tartışırken bile birbirimizi kırmamaya çok dikkat ederiz. hatta bomba bize çok gülerdi siz şimdi kavgamı ediyorsunuz diye.aslında felsefe şu olmalı hem kadında hem erkekte bakacağın yüze s.....ma.biz bunu uyguluyoruz.birimiz kızarsa ki genelde hep ben kızıyorum diğerimiz ya susuyor ya kaçıyor.erkekler bir tarla gibidir suyunu gübresini vermezsen bakımını yapmayıp kendi haline bırakırsan ne bağ olur ne bahçe.hiçbir erkek mükemmel değildir erkeği mükemmel yapan kadındır.erkeği küserek cezalandıramazsın umurasamayarak ona en büyük cezayı verirsin
Ablacım en güzelini yapıyosun:hooray: Demek ki yaş ilerlese de toplumun ve yetiştirme tarzının üstlerine yüklediği egolardan megolamanlıktan kurtulamıyor bu adamlar.. Allah yardım etsin bize ne diyeyim:Saruboceq: Öptüm çoka.s.ah be kızlar umursamaz olunmuyor. her türlü lafı ye sonra hiçbir şey olmamış gibi davran. bende nighrose gibiyim. günlerce haftalarca o lafı takarım. bu arada inadımda. küstüm mü barışmam. ancak hediye filan alırsa bu jeste biraz yumuşarım. öyle basit bir hediyeyede kanmam. büyük hediye olacak illa.
ya ettikleri laflara dikkat etseler. biz onlar için saçımızı süpürge ediyoruz. bu eve onlar kadar bizde katkıda bulunuyoruz. ama kıymeti dahi olmuyor. herşeyi biz mi düşünmek zorundayız. niye onlarda aynı bizim kadar sorumluluk yüklenmiyorlar.
bazen bende çok kızıyorum. hele eve girer girmez ne yiyeceğiz lafı yok mu o laftan nefret ediyorum. yok bişey diyincede bişeyler uydur işte. bu lafta beni gıcık ediyor. bir kerede kendi düşünse ya.
ya toplum onları böyle yapmış. ben buna inanıyorum. aşırı benciller. çocuğum bile (oğlum) bu şekilde. bende hırsla babanlaşma diyorum. ki onu ben yetiştirdim. hayret ediyorum.
nesautayi bana şal ördüğünü be hiç duymadım ok. bak güzel olsun haaaa işe giderkende takarım
kızlar sizede bu durumlar oluyor mu?