Kahramanmaras///46

yaza zor yürür daha :) emekleme zamanları olur artık yazın :))) evet heyecanlı, ayaklarıyla oynuyo bütün gün, çok komik görünüyor :) hepimiz sağlıkla görürüz inşallah canım...huzur da çok önemli dediğin gibi.

nili çabuk abla yaptı topik biliyorsun.yaz tam zamanı gibi düşündüm :)benm suçum değil meliha dilek burçin sebebi :):)hahay yesinler ayağını onun.senin zayıflama pardn sıkılaşma durumların ne alemde :)

günaydın

ev buz gibi ya,donuyorum ,hava da çok kötü zaten.Merkezi sistemin bu gıcıklığı var,bireysel olsa çoktan yakardım.

bireysel göknurcum.Kombiyi dün taktırdık.Neyse ki burda da yaktılar,kesin herkes donmuştur.İşin kötüsü salıya kadar yağmur gösteriyor buraya,Allahtan salıyı açık gösteriyor,yoksa taşınırken ne zor olurdu.

bireysel göknurcum.Kombiyi dün taktırdık.Neyse ki burda da yaktılar,kesin herkes donmuştur.İşin kötüsü salıya kadar yağmur gösteriyor buraya,Allahtan salıyı açık gösteriyor,yoksa taşınırken ne zor olurdu.

resmen salı günü taşınıyorsun demek.ben mayısı bulursunuz diye tahmin etmiştim.toplandımı ev peki.hastane ev toplama yerleştirme Allah yardımcın olsun.çoook zor işin.

nili çabuk abla yaptı topik biliyorsun.yaz tam zamanı gibi düşündüm :)benm suçum değil meliha dilek burçin sebebi :):)hahay yesinler ayağını onun.senin zayıflama pardn sıkılaşma durumların ne alemde :)

ilk önce doğdu diye kocaman abla oluverdi nil :)hiiiç senin suçun olur mu aşkolsun :KK53: aslında dedğin doğru olabilir, eylül sonu doğdu,yaşını karşılarsa yazın yürümüş sayılır, nilin gelişimi çok da önden gitmiyor da, ben ondan öyle düşündüm, yaşını geçtikten sonra yürür gibi geliyo bana,daha oturamıyo bile, yaşıtları 1 aydır oturuyo :) her bebeğin gelişimi farklıymış, belli olmaz gene de yaza sürpriz yapıp yürüyebilir de :emir_bebek:
2 hafta oldu başlayalı ama pek fark göremedim henüz, belki 1 ayda anca sonuç almaya başlarım. haftada 4 gün 40 ar dk yapıyorum, çok da vakit ayıramıyorum,ondan da olabilir. gelişme olursa haber veririm tabee :122:

burçin, 8 buçuk erken değil aslında, geç mi kalmışlar bugün, hay allah... burası da serin ve kapalı... bireysel kombi iyi o zaman o açıdan,bireyselde de ev çok iyi ısınmıyor, bizim ev öyleydi işte, gündüz kısıyosun evde olmayınca, akşam gelince açıyosun ama ısıtmıyordu, merkezi sistem olan arkadaşalrın evleri sıcack oluyordu,sinir olurdm, inşallah yeni eviniz güzel ısınır :KK34:

günaydın kızlar...

ha gayret ayşegül valla kimse demez sana evli çocuklu diye iyce fit olma yolunda ilerliyosun :KK55::KK55: demek nil yuvarlanıyo mu yerlerde maşaallah ona :nazar::nazar: cnm bende bandanayı her zaman takmıyorum ara sıra hemende çıkarıyorum içim rahat etmiyo sıkarda rahatsız eder diye gökçeninde epey döküldü saçları bakalım inşallah fazlasıyla gelir geriye :KK1::KK1:

burçincim tüh çocukların hastalığı tam mevsim geçişine denk geldi havalar bi tuhaf ev soğuk bizimde ben yakıyorum mecbur bizimkide bireysel ama ayşegülün dediği gibi merkezi sistemler çok sıcak oluyo biz bu sene 500 lira ödedik ayda tabi her ay böyle diil ama şimdi bile ara ara kapattığım halde 260 geldi doğalgaza ablamın ki merkezi hem sıcak hemde 150 civarı ödüyolar.. cnm inşallah salıya çok iyi olur hava sıkıntısız taşınırsınız...

göknur hadi bakalım son günlerin hallettin mi hakkının kıyafetlerini falan..

günaydın kızlar...

ha gayret ayşegül valla kimse demez sana evli çocuklu diye iyce fit olma yolunda ilerliyosun :KK55::KK55: demek nil yuvarlanıyo mu yerlerde maşaallah ona :nazar::nazar: cnm bende bandanayı her zaman takmıyorum ara sıra hemende çıkarıyorum içim rahat etmiyo sıkarda rahatsız eder diye gökçeninde epey döküldü saçları bakalım inşallah fazlasıyla gelir geriye :KK1::KK1:

burçincim tüh çocukların hastalığı tam mevsim geçişine denk geldi havalar bi tuhaf ev soğuk bizimde ben yakıyorum mecbur bizimkide bireysel ama ayşegülün dediği gibi merkezi sistemler çok sıcak oluyo biz bu sene 500 lira ödedik ayda tabi her ay böyle diil ama şimdi bile ara ara kapattığım halde 260 geldi doğalgaza ablamın ki merkezi hem sıcak hemde 150 civarı ödüyolar.. cnm inşallah salıya çok iyi olur hava sıkıntısız taşınırsınız...

göknur hadi bakalım son günlerin hallettin mi hakkının kıyafetlerini falan..

meliha ben boşunamı diyorum ayşegül hanıma çıtır diye :):)maşaallah diyimde.en güzelini yapıyor.
hakkının kıyafetlerini yıkadım sonunda şimdi ütülenecek sonra çanta hazırlanacak :)onlarıda haftaya yapmayı düşünüyorum :)))))diğer beşik olayı flan duruyor.çokta önemsemiyrum doğrusu.heryerde dolu parkyatak.alsın babası banane.onuda o düşünsün birzahmet.hiiiç umurumda değil.alırsa yatsın beşikte almazsa yatmasın napıyım :):)ben işe başlıyınca alırım oğluşa güzel şeyler telafi ederim herşeyi :))))))))

merhabalar...

koli yap yap bitmiyor valla,salıya taşınıyoruz evet.Bir süre net bağlantısı olmayacağından yazamayacağım.İnşallah hemen bağlarlar,

her çocuk farklı cidden.Ama oturması,emeklemesi veya dönüyor olmasının yürümesiyle ilgisi olmuyor ayşegülcüm.Kağan çok geç dönmüştü,emeklemedi bile.AMa yaşında yürümüştü.İnşallah nil de geç kalmaz.Hem yürüyünce çok tatlı oluyorlar,giydiği de kendini gösteriyor.Elbiseleriyle paytak paytak yürür artık.

melihacım 500 çok ya,altınız pek yakmıyor galiba,bir de evin yalıtımı iyi değilse maalesef çok yakılıyor.İnşallah biz iyi ısınırız.

göknurcum kolay gelsin.Bebiş kıyafetleri çok küçük geliyordur şimdi sana.Ama bir doğsun,en küçüğünün bile içini doldurmadığını göreceksin.Küçük,buruşuk bir şey olacak :))

merhabalar...

koli yap yap bitmiyor valla,salıya taşınıyoruz evet.Bir süre net bağlantısı olmayacağından yazamayacağım.İnşallah hemen bağlarlar,

her çocuk farklı cidden.Ama oturması,emeklemesi veya dönüyor olmasının yürümesiyle ilgisi olmuyor ayşegülcüm.Kağan çok geç dönmüştü,emeklemedi bile.AMa yaşında yürümüştü.İnşallah nil de geç kalmaz.Hem yürüyünce çok tatlı oluyorlar,giydiği de kendini gösteriyor.Elbiseleriyle paytak paytak yürür artık.

melihacım 500 çok ya,altınız pek yakmıyor galiba,bir de evin yalıtımı iyi değilse maalesef çok yakılıyor.İnşallah biz iyi ısınırız.

göknurcum kolay gelsin.Bebiş kıyafetleri çok küçük geliyordur şimdi sana.Ama bir doğsun,en küçüğünün bile içini doldurmadığını göreceksin.Küçük,buruşuk bir şey olacak :))

özellikle mutfak kolilemeside yerleştirmeside ayrı bir dert.mutfak bitse iş bitmiş demektir zaten .bana göre :)zor işin çook zor.inşl netinizde en kısa sürede bağlanır.
ben kıyafetlere bakıp bakıp gülüyorum şaka gibi geliyor.banada aldığım şeyler küçük mü gelecekelr acaba diyorum :)dr mutlaka 50 yada 52 cmlik kıyafet al bir kaç tane demişti.çünki herkes büyük alıyor bebekler kayboluyor demişti :)geldim bir baktım eve 0 3 ay diyor ama hepsi 56cm den başlıyor .drye gittiğimde 52cmlik arıcam :)walla bir olsydı artık.pisikolojim bozulacak artık :)zaten bozuk.baen az hareket edyor korkuyorum birşeymi oldu acaba diye.normalde de az hareketlidir.şimdi daha çok dikkat et diyince panik oluyorum .1 saatte 10 tekme saymaya çalışıyorum koyun sayar gibi :)))))))))))))))))dedim ya dengemi bozdu bu hakkkkııııııııııı

melihacım ve göknurcum, sağolun ama çok da fit deilim, ha dışardan öyle görünüyo olabilir, bu iyi bişey :) ama gerçekten arkıklarım var ve değişen bişey yok egzersiz yapmama rağmen, daha devam edicem ama bakalım...yazın nasıl bikini giyicem bilmiyorum, şu an tek düşündüğüm şey bu da :KK17: meliha bi de 2 çocuklu olursam düşünemiyorum sarkıklarımı :KK53: toparlamam alzım, et olsa iyiydi :)

burçin, doğru diyosun. yeğenim de emeklemeden yürüdü, şimdikiler öyle galiba :) şte kaslar gelişince,vücut ne zaman ahzır olursa o zaman yaparmış bebekler oturma,yürüme eylemelrini, bakalım sağlıklı olosun da önemli değil. bakalım elbiseler nasıl durucak üstünde,ben d emerak ediyorum :) kolay gelsin, inş salıya güzel olur hava,o bişey değil de off kolilemek,2 çocukla.. maşallah :nazar:

biz gezdik bugün, belen kahvesine gittik, ormancı türküsündeki :)

göknurcum 0-3 ay çok az al,hemen büyüyorlar,hiçbiri olmuyor sonra.

oh ne güzel,ayşegül benim için de gez.

bugün ev temizleniyor,inşaat pisliği de ne zor temizlenir.Yarın heyet raporumu alacağım inşallah.O iş de aradan çıksaydı

göknurcum 0-3 ay çok az al,hemen büyüyorlar,hiçbiri olmuyor sonra.

oh ne güzel,ayşegül benim için de gez.

bugün ev temizleniyor,inşaat pisliği de ne zor temizlenir.Yarın heyet raporumu alacağım inşallah.O iş de aradan çıksaydı

günaydın kızlar.
burçin oldukça telaşlı bugün.sonuç güzel olacak inşl.sizin rapor işleride oldukça gıcık.

merhaba kızlar :KK3: iyidir inşallah herkes...
biz göz doktoruna gidicez nille, gözü sürekli çapaklanmaya başladı, randevu aldım sabah, birazdan da gidicez. dönüşte de bi mağazalara göz atarım,bişey almıycam da öylesine gezmek olsun :KK55:

raporumu aldım şükür,kerem'i de yine dr'a götürdük.Uykuya hasret kaldık ya,beni görseniz iğrenç halde dolanıyorum ortalıkta.Daha evi de toplayamadım.Kerem izin vermiyor ki,sürekli kucakta,ağlıyor.Akşama geç saate kadar uğraşacağım anlaşılan.

Artık bir süre nete giremeyeceğim,yeni evimden bağlanırım artık :))

melihacım çapak bir ara bizde yoğundu,damla kullandık,geçti.Şimdi yine olmaya başladı,hastalığından sanırım.Burda çocuk göz dr'u var,o damlayı önermiyor,çaylı pamukla silin dedi.Masaj da yapmayın dedi.Uzun süre devam ederse mikrobik olmazmış,kanalları tıkalı olabiliyormuş.

raporumu aldım şükür,kerem'i de yine dr'a götürdük.Uykuya hasret kaldık ya,beni görseniz iğrenç halde dolanıyorum ortalıkta.Daha evi de toplayamadım.Kerem izin vermiyor ki,sürekli kucakta,ağlıyor.Akşama geç saate kadar uğraşacağım anlaşılan.

Artık bir süre nete giremeyeceğim,yeni evimden bağlanırım artık :))

melihacım çapak bir ara bizde yoğundu,damla kullandık,geçti.Şimdi yine olmaya başladı,hastalığından sanırım.Burda çocuk göz dr'u var,o damlayı önermiyor,çaylı pamukla silin dedi.Masaj da yapmayın dedi.Uzun süre devam ederse mikrobik olmazmış,kanalları tıkalı olabiliyormuş.

enfeksion kapmış, dediğin gibi uzun süreliyse kanallar tıkalı ourmuş,ben de sordum da kanalları mı tıkalı dedim, doğuştan beri mi öyle dedi, yok 1 haftadır dedim :) damla verdi bize de,geçecek gibi duruyor bakalım... kolaylıklar diliyorum sana ,çok zor durumdasın, ama eşin yardım eder neyse ki, bu en güzeli :) yeni evinde görüşmek üzere :KK3:

Slm kızlar özlemişim muhabbetlerinizi. Bizim bilgisayar bozuldu yine verdik yapsınlar diye. Telefondan bakıyorum ama cokta beceremiyorum burdan yazmayı. Mart annelerine takılıp çıkıyorum malum yağmur dan fırsat bulamıyorum. Bugün kırkımız çıktı. Biraz arabayla gezdik ama aglamalari bitmeyince eve kendimizi nasıl atacagimizi şaşırdık. Burçincim eviniz hayırlı olsun tatlım. Allah kolaylık versin. Aysegülcüm kilo takıntısı bendede başladı. 8 kilo fazlam var. Nasıl gider bilmiyorum. Eski bedenimden eser kalmadı :) kızlarımızın canı sagolsunda napalim bir şekilde toparlamaya çalışırız artık.

meraba dilek, bayağıdır giremedin. yağmur neden ağladı acep, acıkmış mıydı ki, gezdirmemiş sizi bak :) hayırlı olsun kırkınız, sıkça çıkarsınız artık,havalar da çok güzel :) biz de yürüyüş yaptık dışarda, iyi oldu :) emzirme dönemi kilo bayağı gidiyor canım, ben doğumdan sonra eve gelince sütüm de gelmişti, hemen 62den 58e düşmüştüm. ama sütüm azalınca kilo da kaldı :KK43: şimdi 52yim ama versem iyi olucak bi kaç kilo daha, çünkü kıyafetlerime tam gelsem de göbeğim pörtlüyo :KK30: verirsin inşallah sen de, ben taa 4 ay sonra başladım spora, senin zamanın var daha.

merhaba kızlar :KK3: iyidir inşallah herkes...
biz göz doktoruna gidicez nille, gözü sürekli çapaklanmaya başladı, randevu aldım sabah, birazdan da gidicez. dönüşte de bi mağazalara göz atarım,bişey almıycam da öylesine gezmek olsun :KK55:
geçmiş olsun ayşegül.çapaklanmayı bizde üşütünce olur diye biliriz hep :)az gezin aaaaz annneyle kız.nazaramı geldiniz acep :):nazar::nazar:bu arada nil gittikçe güzelleşiyor :nazar:yanında sönük kalıyorsun artık.
burçincim yeni evin şimdiden hayırlı olsun.bekliyoruz ilk izlenimlerini.

bir doğursam telaşı var birde bu kilolar nezaman gidecek telaşı.:)bende başlıcam eminim taaaam 21 kilo aldıııım:KK33::KK33:hadi bunun 10 kilosu sütle gitsin geriye kalan kimle gidecek :KK43:neyse bi çıksın hakkıda .bugünde çanta hazırlıcam inşl.sonn 23 gün inşl.

geçmiş olsun ayşegül.çapaklanmayı bizde üşütünce olur diye biliriz hep :)az gezin aaaaz annneyle kız.nazaramı geldiniz acep :):nazar::nazar:bu arada nil gittikçe güzelleşiyor :nazar:yanında sönük kalıyorsun artık.
burçincim yeni evin şimdiden hayırlı olsun.bekliyoruz ilk izlenimlerini.

bir doğursam telaşı var birde bu kilolar nezaman gidecek telaşı.:)bende başlıcam eminim taaaam 21 kilo aldıııım:KK33::KK33:hadi bunun 10 kilosu sütle gitsin geriye kalan kimle gidecek :KK43:neyse bi çıksın hakkıda .bugünde çanta hazırlıcam inşl.sonn 23 gün inşl.

sağol canım, geçti ya damla kullnıyoruz :) üşütmeden değilmiş demekki :))) bi gözü sulanıyodu zaten, eliyle gözünü oğuşturuyo sürekli uykusu gelince d eondan olmuş galiba. bi de bahar dönemi alerji dönemi... az gezmek mi , hayııııııır :KK43: gezcez işte :KK52: nil güzelleşsin ben çirkinleşeyim olsun gari nedek :KK53:

21 kilo oldu mu , bayağı olmuş, ben de 18i biraz geçivermiştim, verirsin ya, şimdiden stres yapma. hem kış geliyo kışın veresin gelmez, yani önünde 1 yıl var, diğer yaza verirsin inşallah.

X