Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ha ..........herkes diyor ağladık diye bana komk gibi geliyor ağlamak neden ağlanıyorki diye.ama eminim şuan böyle düşünüyorum ozaman herkesten fazla ağlıyacağıma eminim..............m.
bugün gezmiyoruuuz :))) 2 gündür öğleden sonra yağmur yağıyor, yoksa dün pazara gidicektim gidemedim bugün gidiyim dedim, pazarın bi kısmı hep açık oluyor her gün, istediin zaman taze meyve sebze bulunuyor yani, hava kapadı gene ... evet sıcaklar birden bastırdı, baharı pek yaşayamadık .herkese günaydın.bugünde hava çok sıcak.ayşegül kızınla beraber nerelere gezeceksiniz bugün.
Göknurcum ağlamaktan bahsedilmiş ama orda bebeğin ağlama sesinden bahsedilmiş kız ...sen bir rahatlık hissediyorsun oh şükür sağsalim doğdu bebeğim diye.. Ben de tekrar doğum yapsam epidurali seçerim o anki duygu çok güzell..Şimdiden allah kavuştursun bebeğine canım.
Ayşegülcüm face e giriyorum ama denk gelemiyoruz sanırım.Birazda arazi işleri yoğun sabah çıkıp akşam dönüyoruz .Keşke gitmeseydiniz kız piazza da açıldı bak :))Hayırlı olur inşallah k.maraşa genelde alışverişi başka illerde yapmayı severler ama bakalım tutacak mı piazza
Göknurcum ağlamaktan bahsedilmiş ama orda bebeğin ağlama sesinden bahsedilmiş kız ...sen bir rahatlık hissediyorsun oh şükür sağsalim doğdu bebeğim diye.. Ben de tekrar doğum yapsam epidurali seçerim o anki duygu çok güzell..Şimdiden allah kavuştursun bebeğine canım.
Ayşegülcüm face e giriyorum ama denk gelemiyoruz sanırım.Birazda arazi işleri yoğun sabah çıkıp akşam dönüyoruz .Keşke gitmeseydiniz kız piazza da açıldı bak :))Hayırlı olur inşallah k.maraşa genelde alışverişi başka illerde yapmayı severler ama bakalım tutacak mı piazza
sana dr konusunda sadece burçin arkadaşımız yardım eder oda şuan yok.ramazan diye bir dr vardı sanırım kızlar oraya gitmişlerdi diye hatırlıyorum hangi hastane hatırlamıyorum :)Hepinize merhaba arkadaşlar.
Ben de Maraş'ta ikamet ediyorum.Buralı değilim,eşim buralı.
Rahatsız etmezsem sizlere birşey sormak istiyorum.2.bebeğime hamileyim.
Ben sizden doktor tavsiyesi isteyecektim.Bu konu ile ilgili bir topikte açtım ama pek
yardımcı olan olmadı.Sizlerin kendi gittiğiniz ya da eşiniz dostunuzun memnun kaldığı bir
doktor tavsiye ederseniz çok sevinirim.
İlk öğrendiğimizde işyerimize yakın diye Maremar'daki Sermin Hanım' a gitmiştik.
Ondan sonra da Hayat hastanesinde Semiha Hanım'a gittim.
Ama çevremden pek olumlu yorumlar duymadım.Vatan da Hilal Hanımı söylüyor herkes,
fakat ona da randevu almak çok zor oluyormuş.Ben son kontrolümden sonra ona randevu aldım.
Bana 1 ay sonrayı söylediler ama zaten kontrolüm bir ay sonraya olduğu için sorun olmadı.
arada gitmek istesem zor durumda kalırmıyım diye düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler.
merhabalar. ben hamileyken önce tavsiyeler üzerine vatandaki hilal hanıma gitmiştim 2 ay kadar ama hiç memnun kalamdım, hem kalabalık oluyor dediğin gibi,randevu olayı sorunlu. bi de öyle istediğin zaman kalkıp gidemiyosun, almıyor içeri. bn gitmiştim bi keresinde doluyuz alamayız dedi, randevu al öyle gel dedi. daha önce de kan verdim bi kez,benim kan karışmış gitmiş araya, ona da sinirlenmiştim ama bu randevu olayı da olunca kapıyı çarptım çıktım. dr dediğin ihtiyacın olduğu her an yanında olmalı. soru da sormıyosun kadına, bi sürü insan oluyo içerde,erkek eşler de dahil. o yüzden üst katındaki ramazan beye geçtim, 2 ay kadar da ona gittim, 10 dk konuşuyordu,soruları cevplıyordu, çok memnun kaldım ama doğummu orda yapmadım tyin nedeniyle. ama yapan çok öğretmen arkadaşım var memnunlardı hepsi, burdaki bi arkadaşımız da dahil. kolay gelsin,sağlıkla dünyaya gelsin inşallah...uğrarsanız seviniriz arada topiğimize :)Hepinize merhaba arkadaşlar.
Ben sizden doktor tavsiyesi isteyecektim.Bu konu ile ilgili bir topikte açtım ama pek
yardımcı olan olmadı.Sizlerin kendi gittiğiniz ya da eşiniz dostunuzun memnun kaldığı bir
İlk öğrendiğimizde işyerimize yakın diye Maremar'daki Sermin Hanım' a gitmiştik.
Ama çevremden pek olumlu yorumlar duymadım.Vatan da Hilal Hanımı söylüyor herkes,
fakat ona da randevu almak çok zor oluyormuş.Ben son kontrolümden sonra ona randevu aldım.
Bana 1 ay sonrayı söylediler ama zaten kontrolüm bir ay sonraya olduğu için sorun olmadı.
Şimdiden teşekkürler.
merhabalar. ben hamileyken önce tavsiyeler üzerine vatandaki hilal hanıma gitmiştim 2 ay kadar ama hiç memnun kalamdım, hem kalabalık oluyor dediğin gibi,randevu olayı sorunlu. bi de öyle istediğin zaman kalkıp gidemiyosun, almıyor içeri. bn gitmiştim bi keresinde doluyuz alamayız dedi, randevu al öyle gel dedi. daha önce de kan verdim bi kez,benim kan karışmış gitmiş araya, ona da sinirlenmiştim ama bu randevu olayı da olunca kapıyı çarptım çıktım. dr dediğin ihtiyacın olduğu her an yanında olmalı. soru da sormıyosun kadına, bi sürü insan oluyo içerde,erkek eşler de dahil. o yüzden üst katındaki ramazan beye geçtim, 2 ay kadar da ona gittim, 10 dk konuşuyordu,soruları cevplıyordu, çok memnun kaldım ama doğummu orda yapmadım tyin nedeniyle. ama yapan çok öğretmen arkadaşım var memnunlardı hepsi, burdaki bi arkadaşımız da dahil. kolay gelsin,sağlıkla dünyaya gelsin inşallah...uğrarsanız seviniriz arada topiğimize :)
göknurcum o gün ben de kabaklı bulgur yemeği yapmıştım,cacık yanına :) dün aydına gittik foruma, muğladaki mağazaların aynısı, yazlık alışveriş yapcaktık güya ama bişey bulamadık pek, kızıma tayt-tunik takımı aldık sadece. burda lcw da bebek reyonu çok geniş ve ucuza bi sürü kıyafet alıyorum nile,hem de çok şirinler, forumda bulamadım bişey bugün ne yemek yapcam bilmiyorum annemlere gidesim var birazdan, annem koyar bana yicek bişeyler .)))
kabaklı bulgur yemeği derken pilavmı demek istedin :)ben daha o telaşeye başlamdım .kışlık alırım sanırım bende :)bu arada hakkı çok fazla kasılmaya başladı uzun süre öylece kalıyor.hareketleride daha kısıtlandı.çarşamda dr ye gideceğim .haftaya pazartesi son inşl.valla hiç geçmiyor zaman ya.bendme sıkıntım b u şimdilik.:)
insanın canı sıkıldığında aklına birşey gelmediğinde gidecek birisi olması kadar güzel birşey yok dünyada.nil içinde süper oldu.oldukça doğal biryede büyüyecek :)sıkışmış apartman köşelerinde kalmıyacak çocuk.
buarada burçini aramıştım neyaptı diye selamı var size.üzerimde kalmasın.haber alamamak kötü.
sevmem mi,kendi evim sonuçta.Çevre düzenlemesi yapılırsa çok daha iyi olacak tabii.
pilav değil, biraz sulu yemek :) soğan var, domates var, bulgur ve kabağı da en son ekleyip bol su koyuyorsun, sulu yemek gibi değil, pilav gibi susuz da değil arada işte :) ekmek bandırarak yiyosun. yanına taze soğan, cacık :) kabak bulgurlusu diyoruz biz ama sanırım bu taraflara ait bişey, nette de çok yok tarifi.
sen yazlık alma zaten şimdi, temmuz gelsin o zaman kilona göre bakarsın, hakkıya alırsın bol bol :) dr a sor bakalım gene de, sanırım normaldir, o kadar çok şey atlatıp kasılıp doğumu bekledim ki ben de, unuttum bile şimdiden :) o yüzden bişey demiyim :)
bizim muğlanın merkezi ve bulunduğumuz toki de oldukça doğal :)sizin apartman gibi bahçesinde oyun parkı ve toplanan çay içen kahkaha atan insanlar var. apartman da denmez kız bizim binalara,4 katlı zaten :) en fazla 4 kata izin veriliyo muğlada, deprem bölgesi olduğu için. maraşla aynı deprem bölgesindeyiz ama onlar 12 kat yapıyor, seviyorum yüksek binaları ben. köy başka tabi dediğin gibi, gittiğimizde de gözü tavuklarda oluyo, annem babam gelir gelmez önümüze çıkıyolar, nille konuşuyolar, seviyolar ama bizimki onlara bakmıyo, tavuklara bakıyo, horoz ötüyo irkiliyo şaşkın şaşkın bakıyo :)))
burçini aramak benim hiç aklıma gelmedi yaa,salak mıyım neyim:44: napıyomuş,yerleşmiş mi, neti bağlanmamıştır hala, hep geciktiriyolar bugüüüün ne yemek yapıyosun göknurcum, annem dün birazcık verdi yemek de bizimki tost yapıp yemiş dayanamayıp, bugün öğlen yesin onu, akşama da sarma yapasım var nil izin verirse :)
buarada hoşgeldin burçin.kavuştuk cidden.alışınca insan ,haber alamadığı zaman kötü oluyor.merak ediyor.yüklük çok önemli cidden herşeyi toparlar .tekrar sağlıkla oturun canım.merhaba kızlar...
netim az önce bağlandı,çok şükür kavuşturana :))
geçmişi okumadan direk yazıyorum,umarım herkes iyidir.Ben yerleştim sayılır,yüklük yaptırıyoruz.Hafta içi gelecek,o gelmeden yorganlar,çarşaflar hurçlarda bekliyor.Onları da yerleştirdim mi tamamdır.
ha evet tekzen duruyordu :)4 katlı bir yer süper olmuş bence :)güle güle kullansın maraşlılar.
evet oda varmış.herkes diyor ağladık diye bana komk gibi geliyor ağlamak neden ağlanıyorki diye.ama eminim şuan böyle düşünüyorum ozaman herkesten fazla ağlıyacağıma eminim :)zaten doğum hikayelrinin bazılarını olurken bile ağlıyorum :))))))))))inşl benmkide öyle eğlenceli olur doğumum.
Hepinize merhaba arkadaşlar.
Şimdiden teşekkürler.
merhabalar. ben hamileyken önce tavsiyeler üzerine vatandaki hilal hanıma gitmiştim 2 ay kadar ama hiç memnun kalamdım, hem kalabalık oluyor dediğin gibi,randevu olayı sorunlu. bi de öyle istediğin zaman kalkıp gidemiyosun, almıyor içeri. bn gitmiştim bi keresinde doluyuz alamayız dedi, randevu al öyle gel dedi. daha önce de kan verdim bi kez,benim kan karışmış gitmiş araya, ona da sinirlenmiştim ama bu randevu olayı da olunca kapıyı çarptım çıktım. dr dediğin ihtiyacın olduğu her an yanında olmalı. soru da sormıyosun kadına, bi sürü insan oluyo içerde,erkek eşler de dahil. o yüzden üst katındaki ramazan beye geçtim, 2 ay kadar da ona gittim, 10 dk konuşuyordu,soruları cevplıyordu, çok memnun kaldım ama doğummu orda yapmadım tyin nedeniyle. ama yapan çok öğretmen arkadaşım var memnunlardı hepsi, burdaki bi arkadaşımız da dahil. kolay gelsin,sağlıkla dünyaya gelsin inşallah...uğrarsanız seviniriz arada topiğimize :)
göknurcum o gün ben de kabaklı bulgur yemeği yapmıştım,cacık yanına :) dün aydına gittik foruma, muğladaki mağazaların aynısı, yazlık alışveriş yapcaktık güya ama bişey bulamadık pek, kızıma tayt-tunik takımı aldık sadece. burda lcw da bebek reyonu çok geniş ve ucuza bi sürü kıyafet alıyorum nile,hem de çok şirinler, forumda bulamadım bişey bugün ne yemek yapcam bilmiyorum annemlere gidesim var birazdan, annem koyar bana yicek bişeyler .)))
ben ikisinde de ağlamadım canım,çok da sulu gözümdür oysa.Ne kadar yaklaşmış senin doğum da,daha dün gibi hamileyim dediğin
bu topikte 2 kişi,biri ben,vatandaki ramazan beye gittik,doğumlarımızı da o yaptırdı,memnun kaldım .Maremar'a Ahmet bey dışında gitmem,daha hastane bile değil,tıp merkezi orası.Gerçi büyütüyorlar,hastane olacak ama şuan yetersiz.Semiha hanım'a ben de gitmiştim,ama hastaneyi beğenmedim,ameliyathanesi eski gibi geldi.