Kahramanmaras///46

sağol canım, geçti ya damla kullnıyoruz :) üşütmeden değilmiş demekki :))) bi gözü sulanıyodu zaten, eliyle gözünü oğuşturuyo sürekli uykusu gelince d eondan olmuş galiba. bi de bahar dönemi alerji dönemi... az gezmek mi , hayııııııır :KK43: gezcez işte :KK52: nil güzelleşsin ben çirkinleşeyim olsun gari nedek :KK53:

21 kilo oldu mu , bayağı olmuş, ben de 18i biraz geçivermiştim, verirsin ya, şimdiden stres yapma. hem kış geliyo kışın veresin gelmez, yani önünde 1 yıl var, diğer yaza verirsin inşallah.

veresim gelir inşl kiloyu.çok aldım kiloyu aman sağlıkla olsunda bir hiiç sorun değil.çıkınca ne olacağını bilemediğim için strese tam anlamıyla başlamadım daha.belki dediğin gibi süt çok olurda hakkıda emerse kendisi gidiverir belki.şimdilik hedef mayıs 15 :)

selam
ikimiz kaldık bak göknurcum :KK43:
inşalah sütün olur da hemencik verirsin :) 15 mayııııs :KK52:
biz pazara gidiyoruz nille, bişey isteyen var mı :)
göknur ne yemek yaptın bugün ? tarhana,taze fasülye,sarımsaklı yoğurt ve kızartma var bizde. abim de bi süredir misafir, eşi annesine gitti de :)

Son düzenleme:
selam
ikimiz kaldık bak göknurcum :KK43:
inşalah sütün olur da hemencik verirsin :) 15 mayııııs :KK52:
biz pazara gidiyoruz nille, bişey isteyen var mı :)
göknur ne yemek yaptın bugün ? tarhana,taze fasülye,sarımsaklı yoğurt ve kızartma var bizde. abim de bi süredir misafir, eşi annesine gitti de :)

evet şekerim biz kaldık olsun varsın alışkınız biz terk edilmeye :)burçinin mazereti belli.
sen ne çok yemek yapmışssın.tarhana maraştanmı.alllah sizin taze fasülyenizde çiğ çiğ ye gitsin yemeğine ne gerek var :)sana yetişemem ben çıtırım.patlıcan yemeği yaptım azcık et vardıda söylemesi ayıp değerlensin diye :)cacık var ,dünden kalan 3 yada 5 kaşık pirinç pilavı var ayhana çooooooooook bile :))))))))bende yarın yapıyım yoğurt ve kızartmayı .eşi muğlalı değilmiydi abinin benmi yanlış hatırladım .sende herif çokmuş yemekte çok olması normal desene :)))))))))))
şeftali çıktımı pazarınızda :)yemeden doğuracam artık belli oldu :)hakkı şeftali kafalı olmazssa iyi :)

evet şekerim biz kaldık olsun varsın alışkınız biz terk edilmeye :)burçinin mazereti belli.
sen ne çok yemek yapmışssın.tarhana maraştanmı.alllah sizin taze fasülyenizde çiğ çiğ ye gitsin yemeğine ne gerek var :)sana yetişemem ben çıtırım.patlıcan yemeği yaptım azcık et vardıda söylemesi ayıp değerlensin diye :)cacık var ,dünden kalan 3 yada 5 kaşık pirinç pilavı var ayhana çooooooooook bile :))))))))bende yarın yapıyım yoğurt ve kızartmayı .eşi muğlalı değilmiydi abinin benmi yanlış hatırladım .sende herif çokmuş yemekte çok olması normal desene :)))))))))))
şeftali çıktımı pazarınızda :)yemeden doğuracam artık belli oldu :)hakkı şeftali kafalı olmazssa iyi :)

çok değil kız, fasülye buzluktan zaten,tarhana annemin, bizim tarhana beyaz renkli oluyo, baharatsız :)) kızartma yapmadım,yoğurt koydum öyle, öğlen de mercimek köftesi yapmıştım yasine, onu koydum. etli patlıcan yemeği mi , hmm hiç yapmadım aklımda bulunsun :)
evet muğlalı ,fethiyeli aslen de ortaca ilçesinde oturuyo annesi, dalyan var ya meşhur,orda işte .
şeftali görüyorum bi kaç haftadır, kayısı gördüm bu hafta bi de. ama almadım hiç, bizim köydekiler daha güzel :KK70: amaaan sen aşeriyon mu yoksa kız, şeftali kayısı dedik durduk şurda :KK39:

Merhaba kızlar .Sonunda okuyup kaçmadan :KK17:bişeyler yazabileceğim inş.
Göknur ve ayşegül ikiniz mi kaldınız sadece topiğe kıran girmiş gibi :KK14:
Ayşegül canım biraz kiloların tadını çıkar sen emzirdikçe onlar gider nasılsa takma kafana Üstelik faceden de gördüğüme göre hiçte kilon yok ben 66 yım utanarak söylüyorum nasılsa emziriyorum deyip deyip :KK56:yedim şimdi ise stadta sabahlasam ancak veririm yerleşti mi ne.

Göknurcum sende yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin boşver yemeği kim ne buluyorsa yesin. Bugün gıcık oluyorum erkeklere neonlarla oluyor ne onlarsız pis gıcık şeylerrr

iyi geceler kızlar...

nasılsınız ben pek giremeyince görüşemez oldum sizlerle :KK50::KK50:

göknur geri sayım başladı demek hadi hayırlısı...

ayşegül nille ne güzel geziyosunuz biz de çıkar olduk çocuklarla bugün pazara gittik mesela :KK1::KK1::KK1:

burçin taşınmıştır şimdi kendi evindedir yerleşme telaşı vardır ondada

ilknurcum sen nasılsın cnm??

dilek kırkı çıkarmışsın ne güzel hayırlı olsun..

bizde ablam ve kız kardeşimle epeydir kitap okuyamamaktan şikayet ediyoduk şimdi teşvik olsun diye iddaya girdik gaza geldim 5 dakka fırsat bulsam kitaba sarılıyorum :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: haydi iyi geceler ben gidip yatıyım artık...

çok değil kız, fasülye buzluktan zaten,tarhana annemin, bizim tarhana beyaz renkli oluyo, baharatsız :)) kızartma yapmadım,yoğurt koydum öyle, öğlen de mercimek köftesi yapmıştım yasine, onu koydum. etli patlıcan yemeği mi , hmm hiç yapmadım aklımda bulunsun :)
evet muğlalı ,fethiyeli aslen de ortaca ilçesinde oturuyo annesi, dalyan var ya meşhur,orda işte .
şeftali görüyorum bi kaç haftadır, kayısı gördüm bu hafta bi de. ama almadım hiç, bizim köydekiler daha güzel :KK70: amaaan sen aşeriyon mu yoksa kız, şeftali kayısı dedik durduk şurda :KK39:

bizim tarhanada yuvarlak ve baharatsız oluyor.maraşınkinden daha çok seviyorum tadını.çorbada tabiki :)aman etli patlıcan işte,eti kavur patlıcanları at üstüne al sana etli patlıcan :)))))))))bildiğin patlıcan yemeği.ben sadesini sevmediğim için adını etli patlıcan koydum :=))))
oo bildiğin herşey çıkmış sizde.ne güzel sahilde oturmk aaah aaah .benm canım sadece şeftali çekmişti.aşermekmi bilemiyorum ama böle sulu sulu tatlı tatlı :)))sonra bulamadım tabiki bir kaç markette avcumu yaladım geçti :I)şimdi öyle istemiyor canım geçti gitti.zaten ne kaldı şurda aşermesimi kaldı.bende şimdi drye gidiyorum guatr için bakalım neler olmuş.
ilknurcum facede de yoksun sanırım yada denk gelemiyoruz.işler yoğun sanırım.erkekler kısmı hep gıcıklar zaten yeni değil.:KK33::KK33:he sende oldukça zayıfsın şekerim maşaallh stada gitmene gerek yok.

melihayada laf atıyım gidiyim :)sendemi pazar gezmeye başladın.hakkı çıksın çıkınca gidecem pazara :)

ilknurcum, sen 66 gibi durmuyosun naptın öyle :S valla gayet fit görünüyosun allah allah... nil emiyo artık beni 2 haftadır, zaten sütüm gelmiyodu artık almaz oldu, kilolaımı da kendi çabamla verdim ben,emzirmekle veremedim ki, o tada varamadım :)

meliha siz de gezin büyüdü gökçe 5 aylık olmuş maşallah, tam 2 ay var aralarında nille :)perşembe pazarına gitmişiz dün ikimiz :KK70:

göknurum şeftali yolliyim mi burdan sana,ciddiim ha öyle yok olmaz gerek yok deme :KK20: büyük marketlerinizde yoksa, ben vardır diye düşünmüştüm, burdan yollarım sana :KK39: afiyetle yersiniz hakkıyla,kayısı falan da yollarım :KK55: 2 güne elinde olur

ben aslen balkesirliyim eşim göksun ortatepli amamerkzde ikamet ediyorlar.biz sık sık geliyoruz bizde görev icabı silifkde yaşıyoruz.sizlerden bir ricam olacak kayınvalidemin yanında yatılı kalacak ev işlerine yardımcı onlacak bir bayan arıyoruz.yardımcı olursanız çok sevinirim...hepinize selamlar.

ilknurcum, sen 66 gibi durmuyosun naptın öyle :S valla gayet fit görünüyosun allah allah... nil emiyo artık beni 2 haftadır, zaten sütüm gelmiyodu artık almaz oldu, kilolaımı da kendi çabamla verdim ben,emzirmekle veremedim ki, o tada varamadım :)

meliha siz de gezin büyüdü gökçe 5 aylık olmuş maşallah, tam 2 ay var aralarında nille :)perşembe pazarına gitmişiz dün ikimiz :KK70:

göknurum şeftali yolliyim mi burdan sana,ciddiim ha öyle yok olmaz gerek yok deme :KK20: büyük marketlerinizde yoksa, ben vardır diye düşünmüştüm, burdan yollarım sana :KK39: afiyetle yersiniz hakkıyla,kayısı falan da yollarım :KK55: 2 güne elinde olur

sağolasın ayşegülücüm bugün pazara gittim buraya da gelmiş nektarin olanından :)görünce aldım hemen.hatta sen aklıma geldin daha dün konusu geçmişti diye :)ilk aylardaydı zaten iki hafta kadar birşey kaldı.şimdi canım hiç birşey istemiyor onuda laf olsun diyee aldım :)))biliyorum hemen yolluyacağını yollamış kadr oldun canım çok sağol.başım çok ağrıyor.ve artık çoook yoruldum hamile olmaktan :=))))))))))tadını çıkarayım diyorum ama çıka sanki tadı daha güzel olacak gibi geliyor bana.bakalım salı günü neler olacak drde.cidden ya geldi artık.bahar bitti gibi.hava çok sıcak.

iyi geceler kızlar...

evet ayşegülcüm tesadüfe bak ikimizde perşembe pazarına gitmişiz :))) nil nasıl cnm kulağı iyi oldumu?? bu arada face de gördüm kocaman olmuş maaşallah :nazar::nazar:

sabret göknur az kaldı hakkıya kavuşmana :KK1::KK1::KK1::KK1:

tamam göknurcum, konya büyükşehir, bura olmasa orda olur,muğla ne ki :))) maraşın avm si de açılmış, eşim söyenip duruyo keşke gelemseydik diye, ben de git geri,boşanırız ne var dedim kızdı bana şimdi :) e napim, sanki avm ye gitmeye bayılırmış gibi... gezmeyi seven benim, başının etini yerim çıkalım gezelim diye,çıkası gelmez neyi gezicen der, şimdi böyle oldu.ded iğin gibi son günlerde tadı çıkmıyor canım haklısın, endişe,merak,ağrılar. nasılsa çıkıcak,stres yapma,bol bol gez sana diyeceğim bu, yürüyüş yap hem kafn dağılır hem iyi gelir sağlığına :)

melihacım büyüdük evet:) gözü iyileşti canım,sağol, 5 gün kullandık damlamızı, geçti :)

biz pikniğe gittik bugün abimlerle gölete, sıcakladı artık hava, çok güzel :)

anaa cidden kimseler yok.benim nette sorun vardı yine.
doğurmadım ayşegülüm.bugün drye gittim hakkı çok şükür iyiymiş hatta gülerken poz verdi bize :)tam resim alacaktıki döndü popoyu inat anası kılıklı :)))))))))3.300 kilo 48 cm olmuş.8 mayısta tekrar gidecem nst için.13 mayıs doğum tarihi saatini konuşacaz bakalım.doğum şekli nasıl olsa acaba epidural varmış birde kimi tavsiye ediyor kimi etmiyor .şimdi onun tasası başladı.sanki 9 ay bitti 13 gün bitmicek gibi geliyor :)bugün azcık geziyim dedimde ayaklarım balon oldu resmen :)ama yinede akşamalrı 1 saat yürüyorum yavaş ama olsun yetiyoe .en azından rahat uyuyorum.
peki dün ne oldu biliyonuzmu :))))))))dün ben ağdaya gittim tabi kendi kuaförüm değil yakın diye başka yere gittim.kız alırken çok acıdı zaten.sonra dediki kanamanız başladı sizin allahım doğuracaksınız dedi.ben bir korktum hemen kalktım baktım yere kan tamlıyor :):)allahım sana geliyorum dedim :):)kuaför benden panik.sonra oturdum baktım ne sancı var ne birşey.onalr telaş ediyor ben sakin olun bende hiç birşey yok diyorum.kıza tahriş olmuş olabilir çünki çok acıdı dedim yoooo ben gayet güzel aldım falab dedi :)neyse eve geldim biraz yattım geçti herşey.ama ilk ağdam b,le bukadar acımamıştı.şimdi sünnetli çocuklar gibiyim oturamıyorum resemn.gidip kıza pislik diyesim var :):)
anaaam çeneye bak destan oldu.burçiinin neti geç kaldı .o olsaydı biz üç kişi yine boş bırakmazdık buraları.
yasinde bir tuhaf gerçi erkekler tuhaf.maraşta açılan avm bence en fazla 6 ay sonra falan kapanır.bende avmleri hiç sevmem.çok sıkıcı bunaltıcı gelir hele ışıklardan başım kopar resmen :)belli bir kaç mağazam vardır dlır kaçarım hemen.konya işte hangisinie gideceğine şaşırıyor insan :):):

maşallah hakkıya, herşey yolundaymış :nazar: poz vermeyi sevmiyo gibi, anası güzel poz verirdi ağaçlara sarılıp ama :KK1:
epidural olmuştum ben, ameliyathanede anestezi uzmanı soruyor daha dr gelemden, nasıl olsun diyo ben de öyle söyledim :) belden aşağısı olsun görmek istiyorum bebeğin doğduğunu dedim :) ama denildiği gibi çok kolay değildi bana göre, canım tezdir benim bi de, doğum esnasında bulantı geldi, terleme falan oldu, çok korktum :) ama ağlama sesini duyunca unutuyosun haliyle, inşallah kolay olur senin de.
ay ben hiç ağdacıya gitmedim, tam çekecekken elini tutarım büyük ihtimal, yapma diye :))) yani ağdadan dolayı mı kanamış kıl kökleri yoksa gerçekten kanaman oldu da geçti mi ? acemi ağdacı :KK70:
avm ye bayılırım ben yaa ne güzel konyada geze geze bitiremezsin, realin ordakiler ne güzeldiiiii :) yok kız maraştaki kapanmaz, fotolarını gördüm de tıklım tıklım doluydu valla, maraşlılar işgal eder orayı. yasin de bugün diyor maraşlılar orayı da mahveder ot atarlar kadınlara bakarlar :KK70: olsun avm avmdir işte ben seviyorum keşke buraya da olsa :KK50:

maşallah hakkıya, herşey yolundaymış :nazar: poz vermeyi sevmiyo gibi, anası güzel poz verirdi ağaçlara sarılıp ama :KK1:
epidural olmuştum ben, ameliyathanede anestezi uzmanı soruyor daha dr gelemden, nasıl olsun diyo ben de öyle söyledim :) belden aşağısı olsun görmek istiyorum bebeğin doğduğunu dedim :) ama denildiği gibi çok kolay değildi bana göre, canım tezdir benim bi de, doğum esnasında bulantı geldi, terleme falan oldu, çok korktum :) ama ağlama sesini duyunca unutuyosun haliyle, inşallah kolay olur senin de.
ay ben hiç ağdacıya gitmedim, tam çekecekken elini tutarım büyük ihtimal, yapma diye :))) yani ağdadan dolayı mı kanamış kıl kökleri yoksa gerçekten kanaman oldu da geçti mi ? acemi ağdacı :KK70:
avm ye bayılırım ben yaa ne güzel konyada geze geze bitiremezsin, realin ordakiler ne güzeldiiiii :) yok kız maraştaki kapanmaz, fotolarını gördüm de tıklım tıklım doluydu valla, maraşlılar işgal eder orayı. yasin de bugün diyor maraşlılar orayı da mahveder ot atarlar kadınlara bakarlar :KK70: olsun avm avmdir işte ben seviyorum keşke buraya da olsa :KK50:

:)ağaç konusuna hala bende gülüyorum canııım :)o vardı ona sarıldım :)hakkıda sevmiyecek belli oldu artık.epiduralda öyle sorunlar oluyormuş.mide bulantısı terleme gibi hemen tekrar bir iğne daha yapıyorlarmış sanırım.hiç karar veremedim.sıradaki strsim bu :)benm canımın tezliğini hiiiç anlatmayım ozaman epidurali direk eliyim :)))))))))aslıında ağda çok rahat ama zaten hassas bir dönem olunca kızın dikkat etmesi gerekiyordu.çokta fazla ay may demiyim diye sustum olan oldu :)yırtmış resmen bildiğin kesik gibi açıklıklar var :)daha bugün oturabiliyorum birazcık.:)
tekzen falan vardı ya kapandı orası.e maraşta teksen kapandıysa herşey kapanır gibi gelmişti bana :)birde nerdeyiş bu avm ayak altıysa belki.gerçi alternatif olmadığı için gezme amaçlı gidenler olur.

:)ağaç konusuna hala bende gülüyorum canııım :)o vardı ona sarıldım :)hakkıda sevmiyecek belli oldu artık.epiduralda öyle sorunlar oluyormuş.mide bulantısı terleme gibi hemen tekrar bir iğne daha yapıyorlarmış sanırım.hiç karar veremedim.sıradaki strsim bu :)benm canımın tezliğini hiiiç anlatmayım ozaman epidurali direk eliyim :)))))))))aslıında ağda çok rahat ama zaten hassas bir dönem olunca kızın dikkat etmesi gerekiyordu.çokta fazla ay may demiyim diye sustum olan oldu :)yırtmış resmen bildiğin kesik gibi açıklıklar var :)daha bugün oturabiliyorum birazcık.:)
tekzen falan vardı ya kapandı orası.e maraşta teksen kapandıysa herşey kapanır gibi gelmişti bana :)birde nerdeyiş bu avm ayak altıysa belki.gerçi alternatif olmadığı için gezme amaçlı gidenler olur.

epidurali düşün yine de bence, ben doğum yapacak olsam tekrar onu seçerdim. bahsettiğim yan etkiler herkeste olmayabiliyor, kimisi çok rhattı diyor mesela, zaten 1 dk sürdü yaklaşık bulantım benim,başımdaki hemşire söylüyo onu, şimdi bulantın olabilir diye haber veriyor,sıra sıra anlatıyor naklen yayın gibi :) elimi tutmuştu hep,korkma heyevcanlanma falan diye hep telkin etti, kusabilirsin çekinme temizlerim ben dedi :) dr ve ekip telefondan müzik açtı, müzik eşliğinde kahkahalarla doğum yaptım, güzeldi yani. dr eğer sorun olmaz derse epidurali öneririm ben. yarım saate varmadan da ağlama sesi duyuluyor, gözyaşalrı sel :))) hmencik görüyosun bebeğini, giydiriyolar orda karşında, öptürüyolar bi yanına getirip. sen bilirsin yine de, genel de olabilirsin tabi, farketmez...
amaan ne zarar vermiş hay allah,dediğin gibi hassas dönem olduğu için olmuştur...

tekzen duruyo da carrefour kapandı,içki satıldığı için o da. bence bu kapanmaz,koskoca 4 katlı ve 160 mağaza varmış içinde. sizin evinize yakın olurdu maraşta olsan. eski otogar mı deniyo oralarda, stadın alt taraflarında, çarşının içi sayılır. neyse maraşlılar gezsin artık,bizden çıktı orası :KK70:

epidurali düşün yine de bence, ben doğum yapacak olsam tekrar onu seçerdim. bahsettiğim yan etkiler herkeste olmayabiliyor, kimisi çok rhattı diyor mesela, zaten 1 dk sürdü yaklaşık bulantım benim,başımdaki hemşire söylüyo onu, şimdi bulantın olabilir diye haber veriyor,sıra sıra anlatıyor naklen yayın gibi :) elimi tutmuştu hep,korkma heyevcanlanma falan diye hep telkin etti, kusabilirsin çekinme temizlerim ben dedi :) dr ve ekip telefondan müzik açtı, müzik eşliğinde kahkahalarla doğum yaptım, güzeldi yani. dr eğer sorun olmaz derse epidurali öneririm ben. yarım saate varmadan da ağlama sesi duyuluyor, gözyaşalrı sel :))) hmencik görüyosun bebeğini, giydiriyolar orda karşında, öptürüyolar bi yanına getirip. sen bilirsin yine de, genel de olabilirsin tabi, farketmez...
amaan ne zarar vermiş hay allah,dediğin gibi hassas dönem olduğu için olmuştur...

tekzen duruyo da carrefour kapandı,içki satıldığı için o da. bence bu kapanmaz,koskoca 4 katlı ve 160 mağaza varmış içinde. sizin evinize yakın olurdu maraşta olsan. eski otogar mı deniyo oralarda, stadın alt taraflarında, çarşının içi sayılır. neyse maraşlılar gezsin artık,bizden çıktı orası :KK70:

ha evet tekzen duruyordu :)4 katlı bir yer süper olmuş bence :)güle güle kullansın maraşlılar.
evet oda varmış.herkes diyor ağladık diye bana komk gibi geliyor ağlamak neden ağlanıyorki diye.ama eminim şuan böyle düşünüyorum ozaman herkesten fazla ağlıyacağıma eminim :)zaten doğum hikayelrinin bazılarını olurken bile ağlıyorum :))))))))))inşl benmkide öyle eğlenceli olur doğumum.

X