- 11 Nisan 2010
- 3.342
- 40
canım normalde beni o kadar sinir etmiyor bu bardak olayları ama özel günümde falansam o zaman delleniyorum işte, sanki adam yeni öyle oldu, ama abzı zamanalr daha çok ilgiye ihtiyaç duyuyoruz, hele ki sen hamilesin, kadının hayatında yaşadığı eeen büyük duygu değişimi bence. düğün,nişan, kariyer vs hepsine 10 basar bu annelik hormonları... en çok şimdi eşinin ilgisini istiyorsun, o yüzden eşini sorguluyorsun. ama geçicek bu günler :) öyle kötüsünü düşünme lütfen, sen bebeğinin tadını çıkar,ne kaldı hem şurda, takma onu, çünkü insan düşündükçe sinir olur... yasinin de ilgisi bunaltıyordu beni hamileliğimde, bişey canın istiyorsa hemen gideyim, sen uyandırmazsın beni gece istersen uyandır söz ver falan diyordu ama aşermem olmadı pek öyle :) senin koca inşallah bebekten sonra bebeişle ilgilenir. hem ilgilenmese de normal, erkek bunlar napalım... dediğim gibi hormonlar yüzünden böyle duygu yoğunluğundasın, abartma hislerini olur mu bizimkiler de böyle anam napalım allah yokluklarını göstermesin...