ooh ne güzel mis gibi olmuştur ev.nerden silkelediniz balkondanmı.kıyamet kopartırdım ben olsam :)))))))bizim burda sadece perşembe günü saat 9 ile akşam 1 arası çırpılıyor birşeyler.onun harici yasak güya.dinleyen pek olmasada.
bu havalar beni yoruyor ayşegül başım çok ağrıyor mesela.
Slm kızlar bana çok acil diş doktoru lazım önerdiğiniz biri var mı?
bitirirsin sen burçin.maşaalllahın vr.yinede fazla yorma kendini .kereme geçmiş olsun.büyükler b,le hasta çocuk napsın.toparlanmaya bugün başlıyorum ayşegülcüm,1 haftada toparlanmam lazım,yetişir herhalde.Evin eksikleri yapılıyor,ne masraflı iş ya.Kerem de dün ateşliydi,dr'a götüreceğiz bakalım
dilekçim ,foto spor'dan aşağı doğru inerken NT'nin yanındaki binanın 1.katında mahir şişman var.İyi,temiz bir dişçidir.
daha başlayamadım,akşama başlarım toparlanmaya artık.Dr bir cihaz verdi,onunla eve geldik,ilaç koyuyoruz,burnuna üflüyor.Ciğerler içinmiş.Belirli saatlerde yapacağım,çarşamba kontrol var yine.İnşallah düzelir o güne.Benim çocukların üst solunum yolları babasına çekmiş anlaşılan,hep sorunlu.
daha başlayamadım,akşama başlarım toparlanmaya artık.Dr bir cihaz verdi,onunla eve geldik,ilaç koyuyoruz,burnuna üflüyor.Ciğerler içinmiş.Belirli saatlerde yapacağım,çarşamba kontrol var yine.İnşallah düzelir o güne.Benim çocukların üst solunum yolları babasına çekmiş anlaşılan,hep sorunlu.
melihacım , neler yaşamışın gittiğinden beri :) ne zamana sığdırdın bunları, maşallah sana da...
gökçe de büyüsün toka gerekir, aman benimki süs olsun diye değil daha da ön saçları uzun kaldı bi acayip oldu, geri itsen olmuyo, tokayla rahatlar bari dedim :)
göknurcum, az kaldıııııı:18: heyecanlandım senin için :) ağrını analdım ama onu da yaşamadım, dr yok diyorsa yoktur,sıradan hamilelik ağrısıdır sanırım, insanın neresi ağrımıyo ki zaten :))) hazır mı hakkının her şeyi ?
burçin, işe yarar suluk da, hiç bişey yapmamaktan iyidir...
günaydın kızlar
göknurcum kasık ağrısı normal,çoğu hamilede oluyor
kerem çok kötü ya,ateşi çok,2 gündür ememiyor da,aç ve hasta bir şekilde duruyor.Bugün yine dr kontrolü var,ilaç yazmasını isteyeceğim artık,böyle olmayacak.Gece de düzgün uyumadı.Çok uykum var ama uyuyamam,yapacak çok iş var
way millet kız annesi olunca toka derdine düşmüşler bilegünaydın...
burçincim cnm zor olmuş epey kerem hasta olunca hemde taşınma telaşının içinde neyse sağlık olsunda kerem bi an önce iyleşsinde nasılsa diğer işler olur gider...
göknurcum bence beşik işini doğumdan sonraya bırakma zor olur sonradan herşeyini hazır etki zorlanmazsınız hiç diilse.. ağrılarda normal cnm e son zamanlarına geldin hem hazırlıklı ol doğum bu ne zaman sancı tutar hiç belli olmaz sen herşeyini hallet bence...
ayşegülcüm şimdilik gökçeye sadece bandana takabiliyorum öyle toka takacak bi saçı yok ama ben eminim çok süslü bi kız yapacam bunu hele uzasın saçları şekilden şekle sokarım heralde ablamın kızı ne çekti benden oturturdum çocuğu alırdım elime tarak toka Allah ne verdiyse yapardım bişiler çok hoşuma giderdi
anaa yandı gökçesüsle annesi boşver,kendimizin küçüklüğümüzde yapamadığımız şeylerin acısını kızlarımızdan çıakrtırız şaka bi yana da insan heves ediyor sanırım, bandanayı ben takmayı hiç sevmedim kıza ya, sıkıyomuş gibi geliyodu, alnı çıkar tak dediler ama pek takmadım açıkçasıi, böyle gözlerinni üst kısmına iniyordu alnını büzüyordu, geriye itsen alnına faydası olmuyodu :) şapka taktım işte sadece... saçları da dçkülmüştü nilin, hiç kalmdıdydı nerdeyse, şimdi gene çıkmaya başladı şükür .) gökçenin de döküldü mü ?
göknur, kız hazır et herşeyini ,doğumdan sonra çıkamazsın dışarı bi süre söyliyim... ben de 2 penye battaniye aldıydım bi tek, üstüne örtecek başka bişeyi yoktu, alırım sonra dedim ama çok zor olur çıkman, beşiğini falan hallet şimdiden bence, basit bişey al çok paraya gerek yok, belki bi süre yanında yatırırsın , o da rahat oluyor ama bi aydan sonra en az tabi, yoksa minicik , yanında yatıramıy insan :) yıka kıyafetlerini sıpanın da, ütüle :) şimdi ağrıların çoğalmadan ahllet bakalım, belli olmaz erken gelir veya ağrıların çoğalır...
burçin geçmiş olsun keremeniye bu kadar ateşlenip hasta oluyo bu bebek ya, doğduğundan beri hasta yavrum... hem sen nasıl uyucaksın ki, evde kimse yok başka... inşallah atlatırsın şu hastalık günlerini...
geçmiş olsun burçin zatüre değilse en azından çabuk atlatır dimi .Allah acil şifa versin inşl.zorla olsadamı emmiyor.emince rahat atlatır belki diye bildiğimden değil yani.kötü düşünme göknurcum,sağsalim doğacak inş yağız.
biz dr'dan geldik,cuma günü önce kbb'ye,sonra da tekrar kontrole gideceğiz.Hastalığı ilerlemiş maalesef,belliydi zaten ama şükür ki zatürre değilmiş.Emmiyor olması kötü işte,sıvı alamadığından hastaneye yatması gerekebilirmiş( Uyanık olduğu zamanlar ağlıyor sadece,durmuyor,emmiyor,gülmüyor bile kuzum
evet bende pimpirikliyim biraz.yada şuanki durumları biliyorsunuz belki o yüzdendir.nasip bakalım.inşl olur cidden çok meraklı bir işmiş bu :)e nil hanım abla oldu artık.yuvarlanmaya başladı demek.yarın emekler.yazada tıpış tıpış yürür inşl.aaay ne heyecanlıııııı hepsini sağlıkla huzurla izlersin inşl.kağan da mı hala hasta, ondan geçen hastalıklarla mı cebelleşiyor minik kuzuniyileşemedi bi türlü, sürekli kucağında mı gün boyu...kolay gelsin valla...
göknurcum o telaş,merak her neyse adı,oluyo galiba herkeste. hiç bişey olmıycak bak gör,tatlı telaşlar :) oh mis olmuştur minik kıyafetler :)
eline sağlık,dolmanın yanına yoğurt olsun başka bişey istemem ben de... benim dünden kalan güveç yemeğim var,bugün rahatım :) cacık,pilav tamam...
benim kız döne döne odayı turluyo :)