çıtır hava cidden çok güzelleşti.nedense bahar ayını hiç sevmiyoum.huzursuz oluyorum hep.cebinde para yanında sevdiğin birsi olmalı mutlaka yoksa acayip mutsuz oluyorum ben :))))))))))gezme ihtiyacın oluyor hele şimdiki halim belli o yüzden mutsuzum bu aralar depresif takılıyorum:)))sen kızını al gez ne güzel.bende gezecem inşlaz kaldı dicem daha 1 ay varselamlar...
dilekcim gözünaydın, neys egittiler seni sıkmadan fazla. evde yemeğin,temiziğin olmasın varsın, başbaşa olun da onlar kalıversin. rahatlık gibisi yok...geçmiş olsun bu arada,eşin doğum izni almamış mıydı ki hiç. benimki doğumdan önce almuıştı 10 gün. sonr a başlayınca üzülmüştüm ben de
hakkıcık iyiymiş şükür, sevindim...kız noldunuz kocanla, bu kadar küs kaldınız
burçincim,inşallah dediğiniz rakam olur diyelim ozaman... aşılar bizim tam gününde yapılıyor, farketmez herhalde bi hafta falan ileri atması, başka arkadaşlarım 2 hafta sonraya falan çağırıyolarmış. burdaki sağlık ocağımız çok iyi, çok ilgililer, maraşta mahalledekini de seviyordum gene ama burdaki ilgiyi görünce orası basit geliyor şimdi. insanların sıcacık bi bakışı,gülümsemesi hiç bişeye değişilmez.
hava bahar havası burda bi kaç gündür. kızımla dışarı çıktım bugün, mağazalara gittim çarşının oralarda... baharlık aldım ona :) artık kendime hiç bişey almıyorum ya :) ilk defa da makyajımı süsümü yaptım da gittim, aylardır yapmamıştım, ilginç bi değişim bu annelik
hadi hayırlısı olsun burçin.eğer çok altında değilse alınabilir belki.yada aynı anda başka bankalara başvursaydınız keşke.hem gelen cevapları değerlendirirdiniz.hakkınızda ne hayırlıysa o olur inşl.geçmiş olsun dilekçim,neyse ki sıkıntın gitti,hastalığın da hemen geçer inş.
istediğimizin altında vermişler ayşegülcüm,neyse,inşallah almaya çalışacağız,pazartesi banka işlerimiz var.Benim heyet de çarşamba bitiyor, yendien almam gerekiyor.off
çıtır hava cidden çok güzelleşti.nedense bahar ayını hiç sevmiyoum.huzursuz oluyorum hep.cebinde para yanında sevdiğin birsi olmalı mutlaka yoksa acayip mutsuz oluyorum ben :))))))))))gezme ihtiyacın oluyor hele şimdiki halim belli o yüzden mutsuzum bu aralar depresif takılıyorum:)))sen kızını al gez ne güzel.bende gezecem inşlaz kaldı dicem daha 1 ay var
dilekcim gözünaydın demişmiydim sana :)kafan rahat olsunda herşey yavaş yvaş olsun.önemli olan kafa rahatlığı.eşinde evdeymiş en azından dikiş korkun geçene kadar yanında oda yeter sana.sende sızlanmaya başladın cadı diye :))))bende merakla bekliyorum.bakalım ayşegülün dediği gibi annelik başkamı dicem .:)gerçi o dediyse vazgeçtiyse süsünden ohooooo ben öldüm gitti demektir :)):)
bu yazdığına umarım demekten başka çarem yok.yazı kışı yok.baştan nasıl lursa diyelim.neyse ben bu aralar ciddi iyi değilim geçene kadar beklicem.evet ya paran ve arkadaşın yoksa bahar bi hiç :))) olsun ben seviyorum yine de, sn de çıkar gezersin tabi, hem biz kışa denk geldik, hem kış depresyonu,hem bebek depresyonu hem de kv depresyonu derken kötü geçti, seninki yaza yakın olcak, en azından içine bi mutluluk dolar, benim gibi karamsarlaşmazsın umarım
canım kesinlikle eskisi gibi olmayacksınben ki hiç saçlarımı düzleştirmeden evde bile durmam,değil ki dışarı çıkıcam... ünv 3. sınıftan beri bilfiil her duştan sonra saçlarımı düzleştirirdim,hesap et, toplam 7 sene yapıyor şimdiye dek. şimdiyse önleri düzleştirirsem anca, öyle toplayıp çıkıyorum dışarı, süslü değilim öyle ama eskisi gibi hiç değilim. ama artık yaz geliyo ya süslenme isteğim doğdu, başlıycam gene
uzun zamandır buraları ve kk yı ihmal etmişim. bakıyorum sizler hala devam ediyorsunuz. eski arkadaşlara rastlamak güzel bir duygu.
bende çok şeyler değişti. biraz moral bulayım diye geldim. genelde facede vakit öldürüyorum. orada kk.lı arkadaşlarımla vakit geçiriyoruz. bu yüzden buralara fırsatım olmuyor. ama birşey diyeyim, kk hayatımıza çok şey kattı. güzel dostluklar kurduk. çoğuyla yüz yüze olmasada görüşüyoruz. hepinizi çok seviyorum.
bu yazdığına umarım demekten başka çarem yok.yazı kışı yok.baştan nasıl lursa diyelim.neyse ben bu aralar ciddi iyi değilim geçene kadar beklicem.
dün sağ tarafımda bir ağrı oldu anlatamam ölüyorum sandım bugünde bebek az hareketli.hayırlısıyla bir olsatdı.
kereme maşaallah doğan büyür diye bir laf vardır dimi :)sağlıkla büyüt inşl canım.ev şimdiden hayırlı olsun.nasıl yapacaksınız peki.hemenmi taşınacaksınız.inşl çok fazla tadilat çıkmazda rahat edersiniz.günaydınnn
gez göknurcum,bebekle istediğin zaman istediğin yere gidemiyorsun. Karnındayken ne güzel işte.
biz de aşımızı olduk geldik,benim tosunami(bir arkadaşım öyle diyor) büyümüş epey.8600 gr,65 cm olmuşuz.
bugün bankaya gideceğiz ,yarın,öbür gün de tapu işlerini hallederiz inşallah.Çok heyecanlıyım
evet ayşegül artıyor.karnım resmen adet olacakmışım gibi ağrıyor.belimi söylememe gerek yok.birde bende tansiyon düşüklüğü vrya o mahvediyor.bu aralar nedendir bilmiyorum mide bulantım başladı.dün kursa gitmmle gelmem bir oldu.eşi anlatmama gerek yok.ya ben fazla insanım ya o fazla hayvan anlayamadadım yada tam tersi :):)bu kadar vurdumduymaz bir insan olamaz.drye gidiyorum adam zahmet edip sormuyor bile neoldu diye.bu defalarca oldu ama.en sonunda kavga ettik.ve hala konuşmuyourm.dahası çokta bu en basiti :)doğumtelaşmı bilmiyorum ama çok merak ediyorum bu streste nasıl bir bebek olacak çok merak ediyorum.başından beri öyleydi bakalım nasip artık.daha ne çanta hazır ne bebek kıyafetleri yıkandı.içimdende gelmiyor doğrusu.MERABALAR
göknurcum ağrılar artıyor de mi, kolay gelsin, önemli bişey yoktur, doğana kadar sabret artık... moralin mi bozuk canım ? eşinden dolayı mı, yoksa ağrılar,doğum telaşı falan mı. inşallah geçicidir, paylaşmak istersen biz burdayız ha ona göre, paylaşmazsan kızarız
bana herşey yakışırı izliyom ben de şimdi, bi dr bayan yarışıyor bugün galiba :)
nil'e de maşallah ayşegülcüm,Allahım hepsini nazarlardan korusun
melihacım çok geçmiş olsun canım,her çocuğun gelişimi farklı,kilosuna çok takma,maşallah prensese
ben akşam kızlarla sinemaya gidiyorum,oleyyy,inş kerem durur,babası ilgilensin 2 saat de :))
evet ayşegül artıyor.karnım resmen adet olacakmışım gibi ağrıyor.belimi söylememe gerek yok.birde bende tansiyon düşüklüğü vrya o mahvediyor.bu aralar nedendir bilmiyorum mide bulantım başladı.dün kursa gitmmle gelmem bir oldu.eşi anlatmama gerek yok.ya ben fazla insanım ya o fazla hayvan anlayamadadım yada tam tersi :):)bu kadar vurdumduymaz bir insan olamaz.drye gidiyorum adam zahmet edip sormuyor bile neoldu diye.bu defalarca oldu ama.en sonunda kavga ettik.ve hala konuşmuyourm.dahası çokta bu en basiti :)doğumtelaşmı bilmiyorum ama çok merak ediyorum bu streste nasıl bir bebek olacak çok merak ediyorum.başından beri öyleydi bakalım nasip artık.daha ne çanta hazır ne bebek kıyafetleri yıkandı.içimdende gelmiyor doğrusu.
.
göknurcum Allah izin verirse 22 nisan gibi taşınacağız,19-20'sinde temizleteceğim,malum inşaat pisiği.Çok az kaldı yani.
sütümü sağıp bırakıyorum.Dün babası kaşıkla içirmiş.İyi adam sağolsun.Kocanı benimkinin yanına yolla da kibarlaşsın azcık.Bu ne ya,üzüp duruyor seni.
wala çıtır bende sormuyorum artık drye çok sıkılırsam size soruyorum.drlerin dediği şey hep aynı can taşıyorsun normal bunlar.ihep öyle diyince soramıyorsunda birdahakine.aynı olaylar ayşegül cidden bıktım .bende sabır biterse sonu pek iyi olmaz bliyorum.hayırlısı hakkıımda artık ne diyim.iyice uzaklaştım artık cidden görmek bile istemiyorum o derece kötü :)bardak çardak çorap olaylarını geçtim artık.adamla tek kelime konuşmuyoruz bile ben oturma odasında o mutfakta bilg başında vakit geçiriyor.sadece yatmaya giderken ben yatıyorum sen yatmıyormusun hayatııııım diyor :)))))çemkirsen birtürlü çemkirmesen öyle :)allahım diyorum neyi deniyorsun sabrımımı .isyan ettiriyorlar valla.tiplerine baksan adam sanırısın sıfatsızları :)))))))))sen aşştın bazı sorunları inşl bende aşarım dicemde benki çok zor gibi.hakkı bir olsun bakalım be değişecek :)bunada sinir olurdum evliliği kurtarmak için yaptım çocuğu diyen kadınlardan al ben o durumdayım şimdi.büyük konuşmak yk artık inşl.mide sorunu bende de vardı, kaç kez hastanelik oldum valla, neden oluyor bilemiyorum :44: dr a sorduğumda "olur bazı sorunlar,önemli değil,sonuçta bi can taşıyorsunibütün vücudun dengesi bozuluyor..." deyip geçiştiriyodu, doğru mu bilmem artıkhay allah kursa da katılamadın yani, vakit geçsin diye gittin güya,neyse olsun...
o senin vurdumduymaz heriften bi tane de burda varsen yolla seninkini yasinin yanına,bend e sana geleyim, kalsınlar 2 kişi, evi b.k götürüp de pislikten çöpten zehirlenirlerse o zaman görürler zaten sonları öyle olur, soda içer benimki şişesi kalır koltuğun kenarında ,almasam 2-3 gün süner, görsün diye almam ama sonunda gene ben alırım. meyve yediğimiz tabak olsun,meyve suyu içtiği bardak olsun ben ellemesem kalır. ben boşuna mı kızıyorum, bebekle benim kadar ilgilensin değil azcık ilgilensin, bu kadarını da istemek hakkımız benimki hamileyken çok ilgiliydi, dr a o da gelmek isterdi,vakit buldukça gelirdi, usg görüntülerine bakardı, kıyafet falan konusunda bizim kadar ilgili olmaz ona diyecek bi lafım yok ama bi babanın yapması gereken şeyleri de yapmalı...yüzüne söyledim kaç kere, arkadaşlarımın eşleri şöyle yapıyo böyle yapıyo dedim, kıyaslamayı hiç sevmem ama belki utanır diye haklısın,diyor, az sus tamam yeter diyor, gel de sinir olma :95::95::95: