Kahramanmaras///46

iyi hadi gözünaydın burçin, banka işleri de halledilir sorun değil, hayırlı olsun bakalım şimdiden...

dilekcim önceden dediğim bi gün önceden aldıydı, ertesi gün doğum var diye, yani ben öyle biliyorum, belki şubedekiler müsama göstermiştir, sonuçta doğum belgesini götürüp izni öyle alıyosun ya :) çok şanslısın canım, benim kocam hiç bi gece uyanıp da bakmadı kolumun kopmasını bırak, uykusuz geceler de cabası... keşke hep emzirseydim de geceleri uykusuz kalsaydım, mamaya geçince uykusu uzadı malum. gece en fazla 2 sefer uyanıyordu, onda da beslemiyordum ben, gece ebslenmeye alışmasın diye. kocanı el üstünde tut artık :)))

gece beslenmeden dayanabildi mi,ne güzel.Şuan belki de daha küçükken iyi dayanmış.

dilekçim dayanamayacakmışsın gibi gelir ama iş başa düşünce yapılır.Eşin olmasa da bakarsın eminim.

çıtır hava cidden çok güzelleşti.nedense bahar ayını hiç sevmiyoum.huzursuz oluyorum hep.cebinde para yanında sevdiğin birsi olmalı mutlaka yoksa acayip mutsuz oluyorum ben :))))))))))gezme ihtiyacın oluyor hele şimdiki halim belli o yüzden mutsuzum bu aralar depresif takılıyorum:)))sen kızını al gez ne güzel.bende gezecem inşlaz kaldı dicem daha 1 ay var
sağlık ocakları çok ilgili cidden.gebelikte bile ne kadar çok takip ediyorlar.

hadi hayırlısı olsun burçin.eğer çok altında değilse alınabilir belki.yada aynı anda başka bankalara başvursaydınız keşke.hem gelen cevapları değerlendirirdiniz.hakkınızda ne hayırlıysa o olur inşl.

dilekcim gözünaydın demişmiydim sana :)kafan rahat olsunda herşey yavaş yvaş olsun.önemli olan kafa rahatlığı.eşinde evdeymiş en azından dikiş korkun geçene kadar yanında oda yeter sana.sende sızlanmaya başladın cadı diye :))))bende merakla bekliyorum.bakalım ayşegülün dediği gibi annelik başkamı dicem .:)gerçi o dediyse vazgeçtiyse süsünden ohooooo ben öldüm gitti demektir :)):)

evet ya paran ve arkadaşın yoksa bahar bi hiç :))) olsun ben seviyorum yine de, sn de çıkar gezersin tabi, hem biz kışa denk geldik, hem kış depresyonu,hem bebek depresyonu hem de kv depresyonu derken kötü geçti, seninki yaza yakın olcak, en azından içine bi mutluluk dolar, benim gibi karamsarlaşmazsın umarım
canım kesinlikle eskisi gibi olmayacksın ben ki hiç saçlarımı düzleştirmeden evde bile durmam,değil ki dışarı çıkıcam... ünv 3. sınıftan beri bilfiil her duştan sonra saçlarımı düzleştirirdim,hesap et, toplam 7 sene yapıyor şimdiye dek. şimdiyse önleri düzleştirirsem anca, öyle toplayıp çıkıyorum dışarı, süslü değilim öyle ama eskisi gibi hiç değilim. ama artık yaz geliyo ya süslenme isteğim doğdu, başlıycam gene

gözün korkmasın göknur,ilk zamanlar tek uğraşın bebek olabilir ama kısa bir süre sonra kendine ve başka işlere de vakit ayırabilirsin.Zaten öyle de olmak zorunda.İnsan kendi için bir şey yaptığı zaman mutlu oluyor,bu mutluluğu karşısına da yansıtıyor.Böyle bir durumda bebek de daha huzurlu olur.

uzun zamandır buraları ve kk yı ihmal etmişim. bakıyorum sizler hala devam ediyorsunuz. eski arkadaşlara rastlamak güzel bir duygu.
bende çok şeyler değişti. biraz moral bulayım diye geldim. genelde facede vakit öldürüyorum. orada kk.lı arkadaşlarımla vakit geçiriyoruz. bu yüzden buralara fırsatım olmuyor. ama birşey diyeyim, kk hayatımıza çok şey kattı. güzel dostluklar kurduk. çoğuyla yüz yüze olmasada görüşüyoruz. hepinizi çok seviyorum.

bu yazdığına umarım demekten başka çarem yok.yazı kışı yok.baştan nasıl lursa diyelim.neyse ben bu aralar ciddi iyi değilim geçene kadar beklicem.
dün sağ tarafımda bir ağrı oldu anlatamam ölüyorum sandım bugünde bebek az hareketli.hayırlısıyla bir olsatdı.

hoşgeldin ablacım,seni görmek güzel.

son zamanlarda ağrıların olması normal,inş sağsalim doğar da rahatlarsın

bende güzel bir günaydın diliyim herkeslere.kursa gidecemde ne işime yarıyacaksa artık :)))))))maksat vakit geçssin.burçin gibi eve zor gelecem birgün gezmede yakalanacam sanırım :)

günaydınnn

gez göknurcum,bebekle istediğin zaman istediğin yere gidemiyorsun. Karnındayken ne güzel işte.

biz de aşımızı olduk geldik,benim tosunami(bir arkadaşım öyle diyor) büyümüş epey.8600 gr,65 cm olmuşuz.

bugün bankaya gideceğiz ,yarın,öbür gün de tapu işlerini hallederiz inşallah.Çok heyecanlıyım

MERABALAR
göknurcum ağrılar artıyor de mi, kolay gelsin, önemli bişey yoktur, doğana kadar sabret artık... moralin mi bozuk canım ? eşinden dolayı mı, yoksa ağrılar,doğum telaşı falan mı. inşallah geçicidir, paylaşmak istersen biz burdayız ha ona göre, paylaşmazsan kızarız

bana herşey yakışırı izliyom ben de şimdi, bi dr bayan yarışıyor bugün galiba :)

meraba kızlar giremedim ne zamandır yine dişimle başım dertte yine iltihaplanmış geçen gece sabaha kadar ayaktaydım ağrıdan duramadım sabaha dişçide buldum kendimi çekilmesi gerekiyomuş ama şimdilik antibiyotik kullanıyorum dişimi oyup iltihabı aktırdı şimdilik onunla idare ediyorum dünde gökçe üşütmüş çok rüzgar vardı bizde çıkmıştık biraz dışarı çok durmadım ama yinede almış hemen bizim kız gece durmadı hiç çok ağladı acile gidelim diye çıktık yolda uyuyunca dolaşıp dolaşıp döndük geri yani bende pek iç açıcı bi haber yok

burçincim inşallah hayırlısıyla alırsınız evinizi hadi kolay gelsin size bu arada maşaallah kereme kocaman olmuş bizim kız minyon mudur nedir geçen hafta yaptırdık aşısını bizde 63 cm boyu 6300 gr kilosuydu

göknurcum hakkının iyi olmasına sevindim bencede şimdiden gez dolaş doğumdan sonra eve kapanıyosun bi süre ama tabi sen yaza doğru olunca daha rahat çıkarsın ben aman üşümesin diye çok çıkamıyodum kışa doğru olunca.. bu arada gökçe iyi cnm şükür kontrolleri devam ediyo 2 ay sonra gidicez tekrar inşallah iyi dedi doktor herşey...

dilekcim eşim yanındaysa rahat edersin benim eşimde doğum yaptığı günden itibaren aldı izin 4 hafta kaldı yanımda malum kayın valideler 2 gün kalıp kaçtılar annemde ablamın çocuklarına bakıyo gelemedi fazla eşim olmasa çok zor olurdu saolsun çok yardımcıydı her konuda zaten hastanedede çok koşturduk hep ikimiz kaldık çocuğun başında hastanede ilk zamanlar çok iyiydide işte şimdi nasılsa ben ayaktayım iyiyim diye eskisi kadar çok yardımcı diil

ayşegülcüm ohh ne güzel al kızı gez valla bu havada en iyisi bu

burçin,atlamışım yazmayı, kereme maşallah
gökçeye de maşallah geçmş olsun gökçeye, dr a gitmeden uyumuş kalmış yavrucum, arabada uyumayan bebek yok herhalde,benimki d eköye giderken uuyor hemen, uykusu yoksa gözler açık duruyo hep,sağa sola bakınıyor nil de 9 kilo 71 cm, kucağımda zor taşıyorum tek kolda, sizinki gene anne sütü kilosu,benimki mama kilosu çok üzülüyorum ama napiyim... mama verirken gören soruyodu, anne sütü vermiyo musun, bol su iç, şunu ye bunu ye, şekerli şeyler ye diye... allah yaşatmasın sizlere, çok zor oluyor ... artık benim memeyi de almak istemiyor nil, 2 cupcup çekiyor, olmayınca ya da az gelince ağlar gibi yapıyo, kafasını geriye öyle bi ittiriyo ki elimle zorla memeye yaklaştırmaya çalışıyorum tepiniyo bacaklarıyla, gücüm yetmiyo sıpaya

nil'e de maşallah ayşegülcüm,Allahım hepsini nazarlardan korusun

melihacım çok geçmiş olsun canım,her çocuğun gelişimi farklı,kilosuna çok takma,maşallah prensese

ben akşam kızlarla sinemaya gidiyorum,oleyyy,inş kerem durur,babası ilgilensin 2 saat de :))

günaydınnn

sabah sabah bulaşıkları hallettim,çamaşır attım,evi sildim ve burdayım.Arkadaşlara gideceğim bugün de,ohh

selam'a gittik ayşegülcüm,fragmanı beni çok etkilemişti,güzeldi cidden,hele de müzikleri,ağıtları çok etkileyiciydi

kereme maşaallah doğan büyür diye bir laf vardır dimi :)sağlıkla büyüt inşl canım.ev şimdiden hayırlı olsun.nasıl yapacaksınız peki.hemenmi taşınacaksınız.inşl çok fazla tadilat çıkmazda rahat edersiniz.

evet ayşegül artıyor.karnım resmen adet olacakmışım gibi ağrıyor.belimi söylememe gerek yok.birde bende tansiyon düşüklüğü vrya o mahvediyor.bu aralar nedendir bilmiyorum mide bulantım başladı.dün kursa gitmmle gelmem bir oldu.eşi anlatmama gerek yok.ya ben fazla insanım ya o fazla hayvan anlayamadadım yada tam tersi :):)bu kadar vurdumduymaz bir insan olamaz.drye gidiyorum adam zahmet edip sormuyor bile neoldu diye.bu defalarca oldu ama.en sonunda kavga ettik.ve hala konuşmuyourm.dahası çokta bu en basiti :)doğumtelaşmı bilmiyorum ama çok merak ediyorum bu streste nasıl bir bebek olacak çok merak ediyorum.başından beri öyleydi bakalım nasip artık.daha ne çanta hazır ne bebek kıyafetleri yıkandı.içimdende gelmiyor doğrusu.

bütün kk bebeklerine toptan maşaalllah.sağlıklı olsunlarda kiloları az yada çok önemli olmasın.walla burçin sana tek kelime yok kardeşim.hepsine yetişiyorsun maşaalaaaaaaaaaaahh tütütütütü.adama bırakıp bırakıp gidiyorsun.susturuyor bari.aklın çok takılı kalmaz.bu süre içinde süt işini nasıl hallediyon.

göknurcum Allah izin verirse 22 nisan gibi taşınacağız,19-20'sinde temizleteceğim,malum inşaat pisiği.Çok az kaldı yani.

sütümü sağıp bırakıyorum.Dün babası kaşıkla içirmiş.İyi adam sağolsun.Kocanı benimkinin yanına yolla da kibarlaşsın azcık.Bu ne ya,üzüp duruyor seni.

mide sorunu bende de vardı, kaç kez hastanelik oldum valla, neden oluyor bilemiyorum :44: dr a sorduğumda "olur bazı sorunlar,önemli değil,sonuçta bi can taşıyorsunibütün vücudun dengesi bozuluyor..." deyip geçiştiriyodu, doğru mu bilmem artık hay allah kursa da katılamadın yani, vakit geçsin diye gittin güya,neyse olsun...
o senin vurdumduymaz heriften bi tane de burda var sen yolla seninkini yasinin yanına,bend e sana geleyim, kalsınlar 2 kişi, evi b.k götürüp de pislikten çöpten zehirlenirlerse o zaman görürler zaten sonları öyle olur, soda içer benimki şişesi kalır koltuğun kenarında ,almasam 2-3 gün süner, görsün diye almam ama sonunda gene ben alırım. meyve yediğimiz tabak olsun,meyve suyu içtiği bardak olsun ben ellemesem kalır. ben boşuna mı kızıyorum, bebekle benim kadar ilgilensin değil azcık ilgilensin, bu kadarını da istemek hakkımız benimki hamileyken çok ilgiliydi, dr a o da gelmek isterdi,vakit buldukça gelirdi, usg görüntülerine bakardı, kıyafet falan konusunda bizim kadar ilgili olmaz ona diyecek bi lafım yok ama bi babanın yapması gereken şeyleri de yapmalı...yüzüne söyledim kaç kere, arkadaşlarımın eşleri şöyle yapıyo böyle yapıyo dedim, kıyaslamayı hiç sevmem ama belki utanır diye haklısın,diyor, az sus tamam yeter diyor, gel de sinir olma :95::95::95:

sana bir hayli zor olacak.ev toplama işini o arada halledebilecekmisin.annen falan yardımına gelsi dicem sen himeen gibi hatunsun maşaalllah :)sonrası mis gibi ev olunca değer herşeye bence.Allahım sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin inşl.
benm kocayı kibarların içine koy onlarıda bozar çıkar :)benmi sorun ediyorum desem yok valla.başka birsi eminim çekemez.çıtırın maden suyu olayı bardak olayı aynı :):)ondan biz çok dırdırlanıyoruz heriflerden.ama birde adamın ilgizliği vurdumduymazlığı eklenince daha bir sinir bozucu oluyor.bir artısı varsa on eksisi var kapatamıyorum birisyle diğerlerini .fena bir durumdayım anlıyacağın :)daha bir kere hanım canın birşey istiyormu demedi.ben yüzsüzlük yapıp bir kaç kere dedim.çok istiyorsan alıyım dedi.bende yok sat geç olmuş diyorum mesela saat akşam 8 :)ha tamam sen bilrsin diyip gidiyor.aay anlatırken bile sinirlerim zıplıoyr.normalde de hep böyledir.ama şimdi az daha ilgi olsa.eskisinden de hödük oldu.

wala çıtır bende sormuyorum artık drye çok sıkılırsam size soruyorum.drlerin dediği şey hep aynı can taşıyorsun normal bunlar.ihep öyle diyince soramıyorsunda birdahakine.aynı olaylar ayşegül cidden bıktım .bende sabır biterse sonu pek iyi olmaz bliyorum.hayırlısı hakkıımda artık ne diyim.iyice uzaklaştım artık cidden görmek bile istemiyorum o derece kötü :)bardak çardak çorap olaylarını geçtim artık.adamla tek kelime konuşmuyoruz bile ben oturma odasında o mutfakta bilg başında vakit geçiriyor.sadece yatmaya giderken ben yatıyorum sen yatmıyormusun hayatııııım diyor :)))))çemkirsen birtürlü çemkirmesen öyle :)allahım diyorum neyi deniyorsun sabrımımı .isyan ettiriyorlar valla.tiplerine baksan adam sanırısın sıfatsızları :)))))))))sen aşştın bazı sorunları inşl bende aşarım dicemde benki çok zor gibi.hakkı bir olsun bakalım be değişecek :)bunada sinir olurdum evliliği kurtarmak için yaptım çocuğu diyen kadınlardan al ben o durumdayım şimdi.büyük konuşmak yk artık inşl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…