benim durum azcık karışık çıtır.bunlar cidden en basiti .keşke abartsam.amaaan neyse dediğm gibi gittiği yere kadar.hakkı doğsun işimi gücümü bir halledeyim sonrası nasip kısmet .olursa olur olmaz ise güle güle dicez olacak bitecekcanım normalde beni o kadar sinir etmiyor bu bardak olayları ama özel günümde falansam o zaman delleniyorum işte, sanki adam yeni öyle oldu, ama abzı zamanalr daha çok ilgiye ihtiyaç duyuyoruz, hele ki sen hamilesin, kadının hayatında yaşadığı eeen büyük duygu değişimi bence. düğün,nişan, kariyer vs hepsine 10 basar bu annelik hormonları... en çok şimdi eşinin ilgisini istiyorsun, o yüzden eşini sorguluyorsun. ama geçicek bu günler :) öyle kötüsünü düşünme lütfen, sen bebeğinin tadını çıkar,ne kaldı hem şurda, takma onu, çünkü insan düşündükçe sinir olur... yasinin de ilgisi bunaltıyordu beni hamileliğimde, bişey canın istiyorsa hemen gideyim, sen uyandırmazsın beni gece istersen uyandır söz ver falan diyordu ama aşermem olmadı pek öyle :) senin koca inşallah bebekten sonra bebeişle ilgilenir. hem ilgilenmese de normal, erkek bunlar napalım... dediğim gibi hormonlar yüzünden böyle duygu yoğunluğundasın, abartma hislerini olur mubizimkiler de böyle anam napalım allah yokluklarını göstermesin...
aynen burçin boşvermeye çalıııyorum artık bak kaç hafta oldu adam daha gelip derdin ne demedi.kendince akşam müzik açıp şarkı söyler falan güya beni sinir etmeye çalışıoyr.olmaz bundan olmaz.sallamak boşvermek en güzeli.yoksa kanser etcek beni :)))))))))))))omu hamile benmi ççözemedim birtürlü.allah hakkkımda hayırlısını versin inşl.bugün hava burdada güzel azcık temizlk yapıyımbari.daha kahvaltı yapacam.günaydınnnn
göknurcum seni böyle görmeye pek de alışık değilim,boşver sen seninkini,değişmiyorsa üzme,yorma kendini.Sen de onun sana davrandığı gibi davran ona,anlar belki.
merabalar
burçin dün uğradım ben de , yazcak bişey bulamadım
göknurcum hayırlısı diyelim gerçekten, duygu yoğunluğu bi yandan,erkeklerin de kadın hamile olduğunda kadınlardan soğumaları bi yandan, ay ne bu kadınların çektiğieşin uzaklaşmıştır senen ,onun soğukluğu vardır biz de eşimle kankayız hehee
hava burda da güzel,pazarı bugün buranın, pazara çıkıcaz kızımla. tokacıya da uğramayı düşünüyorum, kız için toka alıcamtepesindeki saçlar uzadı, bi kere kestim, kesmiyim artık, bağlayabilirsem deniycem, şöyle yutmayacağı bişey bakıcam... bi de milli eğitime uğrayıp raporumu bırakıyım, p.tesiden itibaren ücretsiz izinliyim
mesele epey ciddi anlaşılan,inşallah düzelir göknurcum,hayırlısı olsun.Karşına alıp ciddi ciddi konuştun mu hiç,rahatsız olduğun konuları dile getirsen düzelir belki.
ay ne şeker olur saçında tokasıyla nil,tam ısırmalık.Ben kibar sevemem bebekleri,şapadanak öperim,koklarım,sıkıştırırım.Öyle tadı çıkıyor.
sabah tapudaydık,ö.sonra alıyoruz evi inşallah,hala aldık diyemiyorum,imzaları bir atsaydık.
sobeni hadi kbül ediyim bari :)semacım nedenini şimdimi araştırmak istediler.daha öncedende olmuştu böyle sanırım.bukadar olduktan sonra inşl olacak canım.herşeyde beyinde bitiyor aslında.kafana bir takmasan o konuyu dicem mümkün olmadığını biliyorum.hakkında hayırlısı olsun inşşl.meraba kızlar nasılsınız, inşaallah iyisinizdir
ben kendimi toplamaya çalışıyorum, tedavimiz sonucunda hamilelik oluştu, çokta sevindik ama sevincimiz yarım kaldı, tutunamadı. niye olduğunu, neyin sebep verdiğini araştırıyor şimdi doktorumuz, net olarak şuanda bişi bulamadı ama, stres kaynaklı olabilir diyor, çok üzüldüm, ama elimizden bişi gelmiyor, bizimde imtihanımız buymuş(
günaydınnn
semacım çok üzüldüm,bu son olur inşallah,bir dahaki sefere iyi haberlerini alırız
göknurcum çocuk olduktan sonra düzelir belki.Senin gibisini bulmuş da,el üstünde tutacağına yaptığına bak
tapuyu aldık şükür,artık benim de bir evim var
önceden bu kadar değildi sanki seninki :))) bahsediyoduk gene, klasik düzensiz eşlerdi bizimkiler...derdini dinleriz her zaman,öyle düşünme, ama konuşmak seni üzüyorsa,sinirini daha çok geriyosa konuşmayız, sana uyarız...ama en azından ruhen ihtiyaın olursa burdayız biliyosun,insan derdini anlatacağı birilerini arıyor bazenn...hayırlısı ayşegülcüm.önceden çok sıcaktık ya :)))))))))paşa gönlü bilir herkesin.sizin pazarda mis gibidir ne güzel.herşeyi sçiyorsunuz.konyada öyle imkan yok .hay senin kızının saçı emiii.yumuşacaktır onun saçı tokada tutmaz :)bandana sııyormu onu taksan.çokta ücretsiz kalmıcan :):)hayırlı olsun şimdiden.
ben de eskiden kibar severdim,şimdi sıka sıka cup diye öperek seviyorum,böyle daha güzel oluyomuş:)mesele epey ciddi anlaşılan,inşallah düzelir göknurcum,hayırlısı olsun.Karşına alıp ciddi ciddi konuştun mu hiç,rahatsız olduğun konuları dile getirsen düzelir belki.
ay ne şeker olur saçında tokasıyla nil,tam ısırmalık.Ben kibar sevemem bebekleri,şapadanak öperim,koklarım,sıkıştırırım.Öyle tadı çıkıyor.
sabah tapudaydık,ö.sonra alıyoruz evi inşallah,hala aldık diyemiyorum,imzaları bir atsaydık.
meraba kızlar nasılsınız, inşaallah iyisinizdir
ben kendimi toplamaya çalışıyorum, tedavimiz sonucunda hamilelik oluştu, çokta sevindik ama sevincimiz yarım kaldı, tutunamadı. niye olduğunu, neyin sebep verdiğini araştırıyor şimdi doktorumuz, net olarak şuanda bişi bulamadı ama, stres kaynaklı olabilir diyor, çok üzüldüm, ama elimizden bişi gelmiyor, bizimde imtihanımız buymuş(
sobeni hadi kbül ediyim bari :)semacım nedenini şimdimi araştırmak istediler.daha öncedende olmuştu böyle sanırım.bukadar olduktan sonra inşl olacak canım.herşeyde beyinde bitiyor aslında.kafana bir takmasan o konuyu dicem mümkün olmadığını biliyorum.hakkında hayırlısı olsun inşşl..
selamlar...
usg olmaz herhalde artık,unuttum ben de, o günlerden bişey kalmamış aklımda :))) keyfi yerindedir inşallah hakkının :)
burda da bahar havası var,kısa kollu giymeye başladı milletben çok seviyorum göknur bu havaları, ne bunaltıcı kadar sıcak,ne de soğuk, serince böyle,bi ceket al çık .
bugün bahar temizliği yaptık eşimle, halıları silkeledi, kolu koptusildik süpürdük heryeri...
burçin, toparlanmaya başladın mı ? çok çabuk taşınıyosunuz, zor olmasın sana?