keşke şimdi tatlı ısmarlsaydın çıtır.:)tepsi direk benm olurdu ssanırım.alışmıştık sanırım maraşa :)sanki keyfimix orda biraz daha iyi gibiydi yada bana öyle geliyor :)çalışacağın ortam çok önemli ilk seferde ters birşey görünmediyse sana sonrası iyi olur demektir :)ben hep ilk görüşe önem vermişimdir .tabi çoğu zamanda yanılmışımdır o ayrı :)
çalışan anneler için nekadar zor dönemler bekliyor.bebekler ayrı bakıcıları ayrı.inşl herkes istediğini bulur.
walla kızlr bide ben çıkaraydım hakkıyı.8.ayıma girdim.bebek sanki alt taraftan çıkacak gibi duruyor :)perşembe drye gidecem inşl ters birşey yoktur.daha çantamı valizmi neyse onu hazırlamadım.kıyafetleri yıkanmadı .yıkasammı artık yoksa bekliyimmi.beşik olayını nezaman alıyım :)oleey bunları sormaya başladıysam çıkacak hakkı inl :)
ben bir tane daha isim buldum. uras nasıl sizce.mutluluk şans talih anlamı :)
ayy keşke olaydı da hep beraber yiyeydik :))) senin dediğin browniden almış eşim, akşam onu yedik, çok güzeldi tadı, tek kocaman parçaydı ama 2lisi yokmuş...maraşta ben zaten mutluydum, insanların düşünceleri hariç sevmediğim şeyler çok azdı, eşim hiç sevmiyodu ama özlemiştir burdan sonra :))) kısmet böyleymiş göknurcum ,sağlık olsun da...sen hazırlıklara başlasana artık,son günler daha çok yorulursun, her an gelebilir hakkı hem. beşik de melihanın dediği gibi ufak al,evlerimiz ufak malum, 100 tl falan,sağa sola sallanıyo işte yeter, benimki onda yatıyo daha,yatağımızın yanında. hakkı ters dönmüştür artık,kanal yolunda ilerliyodur, tuvalete oturunca da çıkacak gibi olur, korkmayasın
8 aylık hamile arkadaşım var burda, uras ateş koycakmış ismini, ateş ismini sevmediğimi söyledim, saldırgan ve olumsuz anlamlı bi isim. uras da güzel, aras daha güzel, gene de miray ve yağız en güzelleri bence :)
burçin, yaz bari artık yapmışsın
fikir olur bize diycem de, senin misafir ağırlamadaki özgüvenin hiç birimizide yok herhalde :! ellerine sağlık şimdiden, karar senin yani,yorgunluğu acıyı çeken sensin, seni sevdiğimizden üzülüyoruz hepimiz hastalanınca, kolay değil,sağlık olmadıktan sonra ne anlamı var ki hayatın...
dilekcim, melihanın kv sidi prenses hisseden kendini, hakkaten gülünür buna
iyi 10 gün daha sabret, kendini de öyle üzme gidiyolar diye, sen kendin her işin üstesinden gelebilen birisin, alttan alma kız, gitmeyin dersen maazallah daha da gitmelzer :))) şaka tabi, seninkiler anlayışlı görünüyor...
melihacım,sen de zorlanmıştın isimde evet :)
bakıcı konusunda ben de şimdiden endişeliyim, burçininki gibi denk gelse keşke,sen o bakıcıya tekrar veremez misin burçin ? orda fiyatlar ne kadar hem, burda 400-500 arasıymış sanırım, çok fazla