- 15 Aralık 2010
- 1.338
- 2
bu ne ya millet gidiyor doğurup dğorup geliyo :)))))))))))hadi gözü ydın dileğin.kurtuldu herşeyden.darısı cidden bana.inşl göreceğiz o günleri.semamızda bebek sahibi olur inşl tam ozaman anneler topiği olacak .konyada fırtına var resmen uçuyor herşey.
çıtır muğla nasıl bilmiyorum ama konyada olsan kesin senin uçururdu bu rüzgar :))))))))) göbeğim koruyor beni baskı yapıyor öne :)
meraba kızlar, nasılsınız?
ben gelmeyeli topiğe bi prenses daha gelmiş, ne güzel çok sevindim ailesi adına, ne büyük bi mutluluk, Allah kimseyi bu mutluluktan yoksun kılmasın. çekmeyince anlayamıyor insan yaşanan özlemle bekleyişin ıstırabını(
inşaallah hepinizde iyisinizdir. bende iyi olmaya çalışıyorum. iş yoğunluğu, koşturmaca hayat hep. bizde bu ay tedaviye yeniden başladık, nolur dua edin, inşaallah sonucu güzel olur, olumsuz bi durumu kaldırabilecek kadar kendimi güçlü hissetmiyorum, eşimin verdiği cesaretle gittim doktora da, Allahım bize de hayırlısıyla bir evlat versin (amin)
dualarınıza beni de katın olurmu, buna çooooook ihtiyacım var
semacım cnm senin içinde bol bol dua ediyoruz cnm inşallah senin bebişinin gelişinide kutlıcaz burdan bi bakmışsın bu günleri konuşuyomuşuz sen diceksin ne de çok üzülmüşüm bak şimdi bebişim kucağımda ne gerek vardı diye benim çok yakın bi arkadaşım var 8 sene tedavi gördü şimdi iki kızı oldu aynı gün doğum yaptık şimdi diyoki 8 sene boşuna ağlamışım şimdi hepsi geçti gitti diyo inşallah seninde bu günlerini konuşup anıcaz bak gör...
ayşegülcüm gerçekten kimse yok herkezler bi yerlerde...
ayşegül aman bu önemli günlerde polisleri bulur tabi çalışıyo mu şimdi?
ben de eşimle küsüm şimdi uykum kaçtı oturuyorum :113:
yavvv biliyosunuz zaten benim kayınpederim bütün altınlarımı aldı bize güya ev alırken verecekti çünkü bizim altınları ev için bozduracağımızı biliyodu ev alırkende hiiiiiiiiiiiiiçççç umursamadı biz krediyle aldık ve onun borcunu ay ay ödüyoruz ve 4 sene daha ödicez neyse bunlar kendilerine ev yaptırdılar mis gibi bizim altınları yok saydılar neyse dedim ağzımı açmadım akşam aramışlar eşimi yok neymiş bahçeye ev yaptırmaya başlamışlar yok güzel bi teras olacakmış yok dubleks olacakmış bende teli kapatınca kıgın ve şaşkın bi şekilde iyi hayırlı olsun ne diyelim dedim eşimde bana kızdı bela okurmuş gibi hayırlı olsun diyosun diye bende e tabi benim hakkım yok altın takmaya onları kullanmaya ve dahası istediğim evi almaya diye sinirlenip gittim öbür odaya hala kızıyorum aklıma geldikçe...
öyle :) yok evde bugün, yarın milasa gidecek nevruz kutlaması ordaymış, merkezde yok. kutlama da bildiğimiz eğlence olmuyo,olsa ne güzel de bdp liler illa kendilerine çeviriyolrmış her durumu... mesela yılbaşı kutlaması oluyo merkezde, bdpliler basın toplantısı yapıyo olay çıkartıyomuş, normal halk ne güzel eğleniyo polise gerek olmuyo diyo eşim, ama bdpliler böyle yaptığı için polisin işi zorlaşıyor diyor... allah bildiği gibi yapsın onları, onun haricinde elbet görevi çalışacak,sıkıntı yok
eşine gelince, ah o eşler, karılarının ailesi olduklarını unutup anne-baba-kardeşlerinin ailesi olduğunu sanan eşler, ne diyim...
benim bildiğim anne baba yardım eder çocukları paraya iveya herhangi bişeye ihtiyaç duyduğunda, bunlar ne biçim insanlar... yardım etmeyi bırak daha hakkınızı vermiyolar... maraşlılar da öyle,benimkiler de öyle. yapacak bişy yok,karakterleri öyle de eşlerimiz daha anlayışlı olmalı,en azından "haklısın canım ..." deyiverse dünyalar benim oluyorallahım ıslah etsin,akıllarını başlarına getirsin,seni anlıyorum sıkma canını, o da biliyodur da durumu, iki arada kalıyodur, o da zor, boşver, tavrını yap gene de yarına düzelir herşey
nilin de bu gece uyumayacağı tuttu, normalde 12yi geçirmezdi nolduysa gülüp oynuyo daha... yatırdım şimdi ama bakalım uyanır belki gece
Eki Görüntüle 659764 Eki Görüntüle 659763 ..............
Eki Görüntüle 659764 Eki Görüntüle 659763 ..............