- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şoktan çıktım canım şimdi dediğin gibi kızımı düşünüyorum hatta elimi koyuyorum karnıma kızımın hareketlerinin tadını çıkarıyorum ve her hareket ettiğinde dua ediyorum Rabbim bütün bebek isteyenlere nasip etsin, bir bayanın yaşayabileceği en güzel şey sanırım bebişinin karnındaki hareketlerini hissetmesi... bekliyorum tatlım tlfnunudilekcim düşünme artık, yağmura odaklan, bundan sonra 3 kişi olucaksınız :123:
arıycam seni
çok olsada okuruz biz sen merak etme :)neyseki atlatmışssın herşeyi.milleti dinlersek yandık dilek.ben bir ara kafayı yiyecektim.şimdi boşverdim gitti.nasipte varsa gelir diyorum rahatlıyorum.istisnandan varmış.rabbim herşeyi kolaylaştırsın senin için.Canım daha önce yazmıştım diye çok.uzatıp sizi sıkmak istemedim. Sorun sancı değil, çatı muayenesinde kemigim basık çıkınca dr riske atmayalım sezeryan yapalım dedi. Dr ye güveniyor en zor zamanlarimda destek oldu saolsun kanamam vardı iğne ilaç bi şekilde geçti. Onun içinde zaten dr değiştirmeyi düşünmüyorum. Aslında normal olsun diyede ısrarcı değilim sonuçta ikisininde zorluğu var. Hem hamilelik psikolojisinden hem de çevre faktöründen kafam karıştı. Ark. Biri sezeryan basit diyo riske girme diyo diğeri boşuna ameliyat olucan sen diyo bi digerfi sezeryan oldum 10 gün kalkmadim diyo....anliycaginiz kafamı birazda bu kunusmalar karıştırdı.artık düşünmüyorum rabbime havale ettim inş. Sezeryan olucam....cani anne :) öyle düşünme insan yatamiyo kalkamiyo haklısın...bende 2 lt şu içmeye çalışıyorum lierac krem kulla ndim kakao yağı hatta abarttim artik zeytin yağı sürüp geziyorum ama benim cildim hassas zaten çok çabuk kuruyor düş jeli yada sabun bile kullanamıyorum ecz. Topikrem jel alıyorum tahmin ediyordum zaten catliycagimi...çok yazdım sanırım tlf. La yazınca yazdigimdanda anlamadım :))
allaaaah ev kalabalıklaştı desene :)ben öle çok kişinin olmasını istemem sanırım.zaten özel bir durum.gelsinler 1 hafta en fazla kalıp gitsinler :))))))))bakalım benm kayınvlide gelecekmi.gerçi görümcenin yeni bebeği oldu bana gelmez sanırım inşl :))))))))))))))))))haklısın burçin dün ark. kkonuştum içimi çok rahatlattı.artık düşünmüyorum. sağsağlim olsunda dediğin gibi bünye meselesi yaşamadan bilemem..Rabbim herkesede kolay doğumlar nasip etsin...dr. demedi zaten canım ebe söyledi kemiğin basık diye zaten dr nin yapacağı bi şey yok. Haklı sezeryan demekte. Hamilelik zaten stres işi birde böyle kararsız kalınca çok yoruldum iki gündür düşünmekten. Gerçi normal deseydi ondan da tırsardım ya ...
yarın annemler gelecek k.validelerde hep beraber gelicekler annemler hafta sonu gidicek kardeşimin okulu var fazla kalamıycak, sonra k.valideler burda kalacaklar inş. çabuk toparlanırım. dualarınızı bekliyorum kızlar..
ayşegülcüm kaynanan seninle konuşmicakmıymış bi daha bak hele nasıl da kin tutmuş eşine söyledin mi bunu ne diyo bu duruma??
gribiz canım,bu yıl bizim hastalık yılımız galiba,kağan hepimize bulaştırıyor.Ailecek sümüklendik :))
gribiz canım,bu yıl bizim hastalık yılımız galiba,kağan hepimize bulaştırıyor.Ailecek sümüklendik :))
çok olsada okuruz biz sen merak etme :)neyseki atlatmışssın herşeyi.milleti dinlersek yandık dilek.ben bir ara kafayı yiyecektim.şimdi boşverdim gitti.nasipte varsa gelir diyorum rahatlıyorum.istisnandan varmış.rabbim herşeyi kolaylaştırsın senin için.
allaaaah ev kalabalıklaştı desene :)ben öle çok kişinin olmasını istemem sanırım.zaten özel bir durum.gelsinler 1 hafta en fazla kalıp gitsinler :))))))))bakalım benm kayınvlide gelecekmi.gerçi görümcenin yeni bebeği oldu bana gelmez sanırım inşl :))))))))))))))))))
saat kaçta gireceksin sezeryana.ay ne heyecanlı ya bende yaşarım inşl kızlar yarın hakkıyı doğurup geliyorum desem :))))))))çıkn bebek nasıl çıkacak çıkınca insan ne hissedecek sezeryan dedikleri ne :))))) hepsi şuan çok ilginç.senin zaman sayılı artık hadi bakalım .sağlıkla al bebeğini kucağına.
kız meliha zaten adamı zor yola getirdi kızcağız :)))))))söylenirmi bu laf hiç.ayrıca annesi çoktaaaaaan fişfiklemiştir onu .herkesin paşa keyfi bilir çıtır.
ay evet en güzel şey minik tkmecikler .))) amin canım...şoktan çıktım canım şimdi dediğin gibi kızımı düşünüyorum hatta elimi koyuyorum karnıma kızımın hareketlerinin tadını çıkarıyorum ve her hareket ettiğinde dua ediyorum Rabbim bütün bebek isteyenlere nasip etsin, bir bayanın yaşayabileceği en güzel şey sanırım bebişinin karnındaki hareketlerini hissetmesi... bekliyorum tatlım tlfnunu
eşime sölemedim canım, o konuda kavga çıktığından beri konusu geçmiyo kv nin... nsıl açayım ki konuyu göknurun dediği gibi, bişey söylesem hemen o günler aklıma geliyo benim , ki onun da gelir, kardeşelri ya da sivasla ilgili bi söz geçse bile tvde, konuyu hemen değiştiriyorum, kanalı değiştiriyorum, nefret ediyorum olayları hatırlatacak herşeyden... eşim kendisi de bahsetmiyor bişey ne annesiyle ne akrabalarıyla ilgili bişey. böylesi belki daha iyi,bilemiyorum.naptıysam bu kadar kadına...ayşegülcüm kaynanan seninle konuşmicakmıymış bi daha bak hele nasıl da kin tutmuş eşine söyledin mi bunu ne diyo bu duruma??
çok olsada okuruz biz sen merak etme :)neyseki atlatmışssın herşeyi.milleti dinlersek yandık dilek.ben bir ara kafayı yiyecektim.şimdi boşverdim gitti.nasipte varsa gelir diyorum rahatlıyorum.istisnandan varmış.rabbim herşeyi kolaylaştırsın senin için.
allaaaah ev kalabalıklaştı desene :)ben öle çok kişinin olmasını istemem sanırım.zaten özel bir durum.gelsinler 1 hafta en fazla kalıp gitsinler :))))))))bakalım benm kayınvlide gelecekmi.gerçi görümcenin yeni bebeği oldu bana gelmez sanırım inşl :))))))))))))))))))
saat kaçta gireceksin sezeryana.ay ne heyecanlı ya bende yaşarım inşl kızlar yarın hakkıyı doğurup geliyorum desem :))))))))çıkn bebek nasıl çıkacak çıkınca insan ne hissedecek sezeryan dedikleri ne :))))) hepsi şuan çok ilginç.senin zaman sayılı artık hadi bakalım .sağlıkla al bebeğini kucağına.
kız meliha zaten adamı zor yola getirdi kızcağız :)))))))söylenirmi bu laf hiç.ayrıca annesi çoktaaaaaan fişfiklemiştir onu .herkesin paşa keyfi bilir çıtır.
haklısın melihacım çok fazla dinlememek lazım kimseyi zaten duygusal bir dönemdeyim birde milleti dinleyince karışık olan kafam iyce karıştı
göknurcum evet ev bayağı kalabalık olacak pazara kadar pazar annemnler gidicek. bakalım k.vslideye daha doğrusu benim sorun k.pederle katlanabilicekmiyim ne kadar sabredicem yarın sabah 8 de hast. olucam ayyyy yazarken bile heycanlanıyoruuummm....bizimkiler yoldalarmış 1 yada 2 saate kadaer gelirler birde onun stresi başladı.....
ay evet en güzel şey minik tkmecikler .))) amin canım...
eşime sölemedim canım, o konuda kavga çıktığından beri konusu geçmiyo kv nin... nsıl açayım ki konuyu göknurun dediği gibi, bişey söylesem hemen o günler aklıma geliyo benim , ki onun da gelir, kardeşelri ya da sivasla ilgili bi söz geçse bile tvde, konuyu hemen değiştiriyorum, kanalı değiştiriyorum, nefret ediyorum olayları hatırlatacak herşeyden... eşim kendisi de bahsetmiyor bişey ne annesiyle ne akrabalarıyla ilgili bişey. böylesi belki daha iyi,bilemiyorum.naptıysam bu kadar kadına...
ilahi göknur, adamı zor yola getirdim :))) doğru... paşa keyfi bilir ne diyim :) sen de merak içindesin dilek gibi, dilek daha heyecanlı az kaldı yaa... allahım sağlıkla kurtarsın hepinizi. olmayanlara da versin inşallah...
dilekcim, annenler de gelmiştir, gözünaydın olsun. onların gelmesiyle daha bi heyecanlanır şimdi insan. bu gece son gecen hadi bakalım, hayırlı haberlerini alıcaz inşallah :)
burçin, geçmiş olsun yine, sürekli söylemekten biz bıktık, kağan hepinizi hasta etmekten bıkmadı sıpacıkyaz gelsin hele bi, hastalık kalmaz allahın izniyle,rahatlarsınız...