Kahramanmaras///46

2 gündür misafir ağırlıyorum,bugün de bir arkadaşım gelecek bakalım.İnsan ne yapacağını şaşırıyor

ayşegülcüm alsaydınız iyi olurdu tabii ama siz yeni evliydiniz,zor olurdu.
orası öyle,yeniydik ama alınabilirdi ya, borcumuz bitmişti bayağıdır, bebek geldi, borçlar gene başladı :) bereketiyle gelir derler diyo eşim, bizimki sömürdü bizi diyo şaka tabi, ama herşeyi dört dörtlük yapmak istersen bebek masraflı , hep olsunlar da varsın masrafımız onlar olsun

sen bulursun yapacak bişey, hepsi yemekli mi bu misafirlerin burçin ? boşver hepsine aynısını yap gitsin DD
merhaba ben uyeyım k.maraşlıyım 38 yaşındayım sizlerle tanışmak istiyorum

hoşgeldin
maraşta mı yaşıyorsun?

göknurcum, çek sen de ekle , şimdi de ekle,hamiş resimlerini merak ediyorum sen de hiç eklemiyosun resmini haaa

merhaba kızlar.herkes anne olunca geç geliyor artık topiğe.burçin ne çok tanıdığın var.maraşlı olsan bukadar misafirin olurmuydu acabba :)

cidden öyle,evde alırsak burdan ayrılamam sanırım

hoşgeldin,ben de 6 yıldır burdayım,ismim burçin

maalesef insanlara laf anlatmak çok zor canım,en çok da o yorar insanı zaten.Hayırlısıyla yakın zamanda iyi haberlerini alırız inş.

ayşegülcüm bu gelenler yemeğe değildi,çaya.

günaydın diyim bende
hamiş resimmi istiyorsun sen çıtır istediğin resim olsun en kısa sürede çekip eklicem :):)adile naşit gibi oldum top gibi enden boydan :))))))))olsun ekliyimde bak bakalım .artık elşm ve ayağımda şişlik olmaya başladı.ve ben günde 3 ltreden fazla su tüketiyorum :)
semacım herşey gönlünce olsun.olacak olacak ama vakti zamanı vardır.

evet cnm zaten eşim hiç dayanamaz öyle şeye hemen verir şimdi yüksek lisansa başladı 1500 lira yatırdı yeni tani zorlandı epey sonr teyze oğlu aramış sınava girecem param yok diye buda göndermeye çalışıyo bende kızdım kendi paranı zor yatırdın diye amannn ne desen boş işte.. benim kaynana gösteriş meraklısı ben yeni gelinken kulağım acımıştı küpemden kocamandı çünkü kadın çıkarttırmadı aman biraz idare et kızım gelen giden oluyo diye gösterdi göstedi sonrada istedi işte

cnm bu arada inşallah gönlünüze göre bi ev alırsınız sende burçinde benim evimin olduğu yerler epey pahalı şimdi ben eski ev aldım 20 senelik 70 milyara içinede bir sürü masraf yaptık şimdi düzgün bi ev alıyım desen 150 den aşağı istemiyolar bende belki bu evin borcu bitince bunu satıp üstüne kredi çekip yeni düzgün bi ev almak istiyorum çünkü bu evin heryeri yenilik istiyo çok masraf olacak hiç yaptırmak istemiyorum yani

hoşgeldin cnm ben meliha benim eşim maraşlı o yüzden burdayım eeee sen kendinden bahset biraz...

cnm gerçekten insanlara laf anlatmak çok zor insanın iyce sinirini bozarlar sorar dururlar akıl vermeye çalışırlar tüh tüh vah vah der dururlar sen kimseyi takma bak geçen seksenleri izlerken iyice anladım adam hastalandı gelen giden adamı rahatlatacaklarına mezara soktular resmen laflarıyla çok iyi değinmişler bu konuya o yüzden kimseyi dinleme

günaydınlar............

cnm günaydını kaçırmışım bari tünaydın diyim

evet cnm hamiş fotonu bekliyoruz ben çok uğraştım eşime denettim ama bi türlü ekleyemedik buraya olmazsa faceye eklemeye çalışcam inşallah...

birazdan misafirlerim gelcek lise arkadaşlarım çok az görüştüklerimde var içinde hepsini çok özledim çok garip bişey 16 sene önce tanışmıştık çocuktuk hepimiz şimdi hepimizde ikişer çocuk en küçükleride benimkiler kocaman çocukları var hepsinin ne değişik

kolay gelsin melihacım.20 yıllık evin masrafı elbet çıkar,inşallah gönlüne göre bir ev alırsın ilerde.Biz de beğendik bir tane,anlaştık adamla,bakalım banka geziyoruz bu aralar.

göknurcum ekle hadi,hem özledik seni,görmüş oluruz.Benim de bir tane hamilelik fotom var ama otururken,yoksa eklerdim

Iyi akşamlar kızlar.... Kızım sarılık oldu dr. 2 saatten fazla uyutma uyandir emzir gecer dedi dün 2 saati geçince kaldirmayacastik ama nafile sarılık uyku yapiyomus zorla kalktı bu defa uyumadi bi türlü tövbe dedim bi daha kaldirmiycam uykusunu şaştı çocugum. Napacagimi şaşırdım... Yeni ark. Vardı hoşgeldiniz... Tlf. Yazdığım için alinti yapamadım. Aklimdada kalmadı napalim bilg. Acamiyorum. K.peder sürekli kadın prog. Izliyor deli olcam inş en kısa sürede toparlannid gonderirim misafrlerimi... Goknurcum sisliklere yürüyüş çok iyi geliyor yürüyüş yap canım ben haftasonu evde olsam bütün vücudum sisiyordu hafta içi ise gitmek bile yetiyordu....

Son düzenleme:
dilekçim geceleri beyaz ışığın altında yatır,faydası olur.Biz öyle atlattık şükür,tabii bir de dediğin gibi bol bol emecek.

Gece lamba sürekli açık canım ilk günden beri, sarılık olursa hemen geçsin diye açık birakiyordum malum yakalanma riski yüksekti. Bebegimin göbeği düştü teyzeleri çok tatlı bir gobisi var

kolay gelsin melihacım.20 yıllık evin masrafı elbet çıkar,inşallah gönlüne göre bir ev alırsın ilerde.Biz de beğendik bir tane,anlaştık adamla,bakalım banka geziyoruz bu aralar.

evet cnm çok masrafı var bakalım belki ilerde daha düzgün bi ev alırız inşallah hayırlısıyla olur cnm hadi bakalım.. benim eşim bankacı hemde kredilerde keşke burda olsaydınız size yardımcı olur en uygun krediyi vermeye çalışırdı

geçmiş olsun cnm evet sarılık uyku yapıyo biz iki kez hastaneye yattığımız için bu yzden iyi biliyorum inşallah çok çabuk atlatır cnm k.peder ne değişikmiş ya benimki sabah akşam haber izler bütün kanallardan ayrı ayrı hemde

Burçin canım Maşşallah ne hamaratsın. 3 gün üstüste misafir mi stres olurum çocuklardan dolayı tıngır tıngır biri geldiği zaman peşimdeler oda insanı stres yapıyor..Gelenler yardımcı oluyorlarsa çok iyi başkasının mutfağına girmek sanırım bazılarınca ayıplanıyormuşş bana gelen valla gelsin girsin mutfağıma. Ben hiç sevmem öyle birde topuklu ayakkabılarını giyiyorlar oturuyorlar öylece gidene kadar :))En son aldığım 2 misafir öyleydii daha da almam bunları dedim..Aile olarak misafir ağırlamayı seviyorum ama eşimin köşe yastığı gibi oturmasına sinir oluyorum insan ya çocuklarla azcık ilgilenir sehpa getirir ne bileyim zor oluyor..

hadi hayırlı olsun şimdiden.oturduğun evin civarındanmı alacaksınız.beğendiyseniz o iş bitmiş demektir :)

göknurcum ekle hadi,hem özledik seni,görmüş oluruz.Benim de bir tane hamilelik fotom var ama otururken,yoksa eklerdim
:)benmde bir tane var ayaktayken :)ama daha küçüktü .şimdi çekinip hemen eklicem inşl.hem böylelikle banada hatıra kalmış olur.ayrıca sende ne göbek vardıki.insan amile olduğuna inanası gelmezdi.:)ben çok fenayım.ekleyince şaşırırsın.

ammmaan hay senin kızına emii :)mis gibi bebek kokuyordur şimdi.ilginçtir ev bille bebek kokuyor.bugün yeni doğum yapan arkadaşımın evindeydim koku ilginçti :)geçmiş olsun canım.sarılık için beslenme bozukluğu diyorlar hep ama.inşl hemen atlarırsın.
sen göknur hiç poponun üstünde oturuyormusun desen :)bazılarının daha çok şişermiş ama benmki okadar çok değil yinede alyansım olmuyor mesela.drde bol bol dinlen aykata fazla kalma dedi :)dinleyene tabiki.
senin kayınpeder ne ilginç :)bnde sinir olurum ne anlıyorki acaba.yorumda yapıyordur o şimdi :))))))))))kolay gelsin diyim :)

Gece lamba sürekli açık canım ilk günden beri, sarılık olursa hemen geçsin diye açık birakiyordum malum yakalanma riski yüksekti. Bebegimin göbeği düştü teyzeleri çok tatlı bir gobisi var
hay maşallah zaman çabuk geçiyor cidden dün doğuma uğurladık seni bugün haberler :)iyi biryere gömseydin :)sayi gömen vamrı göbeği.yani düşünce çöpemi atıryorsunuz :)

birde öyle birşey vardır dimi.mutfağa girmek ayıp diye.:)bence işlerine öyle geliyordur.evsahibiyle yeni tanışıyorsam hem yüz ifadesinden hemde tavırlarından anlarım mutfağa girmekten rahatsız olduğunu.yada direk sorarım yardım ediyimmi diye :)sonuçta dolaplarıı çıp karıştırmıyacağız :)erkekler bazen düşünces,z oluyorlar malesef.benm herif o yönden iyidir sağolsun.genelde yardım etmeye çalışıyor ama öğretene kadar canım çıktı :))))))))))

Birde K.maraşın erkeklerine odun derler gelsinlerde Kadirliliyi görsünler yada maraşa gelince mi böyle oldu acaba allahın odunu.Milletin eşeği ne iş olsa bunu arıyorlar kredi kartı ödenecek bankaya harç yatacak telefon vs.vs. Şu k.p de maç izliyor aynı oğlu yokluğunu aratmıyorlar hödüklükte bazen diyorum ki çocukları büyütünce az daha uzak bir yerlere mi gitsem..

Burçin şimdiden hayırlı olsun canım içinde oturup ödemeye başladın mı çabuk bitiyor kredi..Kredisizde artık mal mülk sahibi olunmuyor.
Ayşegül canım sizin oralar çok güzel yerler normal yani fiyatların öyle uçması o fiyata burdan 5 tane alınır kız.Temelden girersen
Dilekçim çocuk ilk başlarda zor gelir biraz dişini sıkman lazım ilk etapta eşini de bıktırma erkekler sıkıntıya gelemiyor evden kaçmaya başlarsa kötü olur.Çevremde o tipler çok ordan biliyorum niye erken geldiniz daha babalık izniniz bitmedi demiştimm valla eve gidesim gelmiyor. Hamileliği ayrı dert şu dönem ayrı dert evden kaçıyorum ne yalan söyleyim diyordu..Misss gibi bebek kokuyordur şimdi özledim bebek kokusunu

merabalar...
göknurcum ekle hadi görelim şişlik normal artık, bol su ve yürüyüş dışında yapılacak bişey yok sanırım, bi de uzanırken ayaklarını biraz yükseğe kaldır, otururken de öyle :)

melihacım, gördüm resimlerinizi, gökçecik kocaman olmuş maşallah abisi ve babasıyla bi güzel poz vermiş, gözler çok etkileyici, maşallah ona

burçin, çaya geldilerse gene iyiymiş, kolay gelsin. evi nereden alıyorsunuz kısmetse, fiyatı, özelliği falan, braz bahseder misin, çok hevesliyim evlere bu aralar :) abim bu yaz köye ev başlatıcakmış, büyükşehir olmadan işlemlerini halletmek istiyor ki ucuza patlasın. eşim de prefabrik ev almak istiyor, köye yaparız diyor da onlar yazın çok sıcak oluyormuş maalesef çevrenizde kullanan var mı hiç ?

ilknurcum kp ler ilginçmiş ha eşlerin odunluğu beni de öldrüyüor bazen. ne güzel arkadaşlarımın eşleri mutfaktan tabakları getiriyo, sehpayı çıkartıyor, bitince gene tabakları topluyor. aslında benimki de yapar ama sevmediği misafirse ne sohbete yanaşır,dediğin gibi köşeye çekilir, tv izler, kısa cevaplar verir çok sinir bozucu
burası öyle güzel değil ya, merkezin bi özelli ği yok ki, denize kyısı yok merkezin, öğrenci şehri burası,öğrenciden geçiniyo insanlar... sanayi yok, bilmem ne yok... arsa çok pahalı, azcık eve minnet etmek zorunda kalıyor insanlar, mecbur alıyoruz, o yüzden fiyatlar düşmüyor

dilekcim göbiş erken düşmüş, hayırlı olsun :) minicik göbişli bunlar

bizimkinin göbeği evde komidin çekmecesinde duruyor, gömmedik bi yere :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…