orası öyle,yeniydik ama alınabilirdi ya, borcumuz bitmişti bayağıdır, bebek geldi, borçlar gene başladı :) bereketiyle gelir derler diyo eşim, bizimki sömürdü bizi diyo2 gündür misafir ağırlıyorum,bugün de bir arkadaşım gelecek bakalım.İnsan ne yapacağını şaşırıyor
ayşegülcüm alsaydınız iyi olurdu tabii ama siz yeni evliydiniz,zor olurdu.
merhaba ben uyeyım k.maraşlıyım 38 yaşındayım sizlerle tanışmak istiyorum
merhaba kızlar.herkes anne olunca geç geliyor artık topiğe.burçin ne çok tanıdığın var.maraşlı olsan bukadar misafirin olurmuydu acabba :)
hayırlısı tabi herşeyin, hep öyle dua ederek istiyoruz. ama bazen beklemek, doktorlara dert anlatmaya çalışmak yoruyor insanı. tabi birde çevre faktörü de var. insanlar bu hususta maalesef çok anlayışlı olmuyorlar(
yeni başlamadık canım biz 2008 de evlendik, hep bebek olsun dedik, hiç ertelemedik. ama her ay hüsran oldu(
en can alıcı yerinden yakalıyolar insanı... vermem de diyemiyo ki insan,kendi babasına bazen,hele ki kp e...keşke götürmeeydin altınlarıanlamıyorm ben bu kocakarıları, altın takınca noluyo , zenginiz biz geline bunları aldık mı demek istiyolar, eski adetler mi kalşdı yaa... bana da çok tak dedi kv de ben takmadım,bi kere çok ısrar etti,sivastaydık onun evnde, hepsini bi takıp foto çektirdim eşime, o kadar, anında çıkardım, tak da gezin köyde diyor. yok yaa :))) bi de bi yere giderken altın evde brakılmıyo,sen de ondan götürmüşsündür, evde kalsa olmaz...
kv eşimden para istemiş,ekimgibi, aramız bozulup da memlekete gidince. ordan aramış, kangaldan ev alıcam 3 oğlan 15 biner tl verin diye. (3 de kızı var,kızlardan istenmez) eşimle de ben bozuktuk o zamanlar, eşim veremem,borcum var benim demiş, otur evinde, evin nesi var demiş :) bunu görümcem söyledi sonradan, yasinin ne borcu var, anneme böyle söylemiş dedi. vardır borcu bilmiyorum konumuyoz dedim :)
ay sorma ben de aynı şeyi dşünürdüm, ya herkesin içinde ağlarsa,susmazsa herkes bize bakarsa utanırım kızarırım,ter basar valla. çünkü toplu sessiz yerlerde böle bebek ciyaklayınca ben bile gıcık oluyorumallahtan öyle olmadı hiç, kucağa alınca susar, onu dene. emzirme odası var heryerde orda emzirirsin :)
burçin arttı mı ev fiyatları, tüh alsaydık iyiydi maraştan...
büyükşehir hadi maraş olsun 400 bin nüfusla da muğlaya noluyo ya 60 bin le nasıl olcak hayret... köyleri katıcaklar içine al sana büyükşehir. neyse gelişir belki bş olunca,evler çoğalır da fiyatlar düşer belki...
hayırlısı tabi herşeyin, hep öyle dua ederek istiyoruz. ama bazen beklemek, doktorlara dert anlatmaya çalışmak yoruyor insanı. tabi birde çevre faktörü de var. insanlar bu hususta maalesef çok anlayışlı olmuyorlar(
yeni başlamadık canım biz 2008 de evlendik, hep bebek olsun dedik, hiç ertelemedik. ama her ay hüsran oldu(
günaydınlar............
günaydın diyim bende
hamiş resimmi istiyorsun sen çıtır istediğin resim olsun en kısa sürede çekip eklicem :):)adile naşit gibi oldum top gibi enden boydan :))))))))olsun ekliyimde bak bakalım .artık elşm ve ayağımda şişlik olmaya başladı.ve ben günde 3 ltreden fazla su tüketiyorum :)
semacım herşey gönlünce olsun.olacak olacak ama vakti zamanı vardır.
kolay gelsin melihacım.20 yıllık evin masrafı elbet çıkar,inşallah gönlüne göre bir ev alırsın ilerde.Biz de beğendik bir tane,anlaştık adamla,bakalım banka geziyoruz bu aralar.
Iyi akşamlar kızlar.... Kızım sarılık oldu dr. 2 saatten fazla uyutma uyandir emzir gecer dedi dün 2 saati geçince kaldirmayacastik ama nafile sarılık uyku yapiyomus zorla kalktı bu defa uyumadi bi türlü tövbe dedim bi daha kaldirmiycam uykusunu şaştı çocugum. Napacagimi şaşırdım... Yeni ark. Vardı hoşgeldiniz... Tlf. Yazdığım için alinti yapamadım. Aklimdada kalmadınapalim bilg. Acamiyorum. K.peder sürekli kadın prog. Izliyor deli olcam inş en kısa sürede toparlannid gonderirim misafrlerimi... Goknurcum sisliklere yürüyüş çok iyi geliyor yürüyüş yap canım ben haftasonu evde olsam bütün vücudum sisiyordu hafta içi ise gitmek bile yetiyordu....
hadi hayırlı olsun şimdiden.oturduğun evin civarındanmı alacaksınız.beğendiyseniz o iş bitmiş demektir :)kolay gelsin melihacım.20 yıllık evin masrafı elbet çıkar,inşallah gönlüne göre bir ev alırsın ilerde.Biz de beğendik bir tane,anlaştık adamla,bakalım banka geziyoruz bu aralar.
:)benmde bir tane var ayaktayken :)ama daha küçüktü .şimdi çekinip hemen eklicem inşl.hem böylelikle banada hatıra kalmış olur.ayrıca sende ne göbek vardıki.insan amile olduğuna inanası gelmezdi.:)ben çok fenayım.ekleyince şaşırırsın.göknurcum ekle hadi,hem özledik seni,görmüş oluruz.Benim de bir tane hamilelik fotom var ama otururken,yoksa eklerdim
ammmaan hay senin kızına emii :)mis gibi bebek kokuyordur şimdi.ilginçtir ev bille bebek kokuyor.bugün yeni doğum yapan arkadaşımın evindeydim koku ilginçti :)geçmiş olsun canım.sarılık için beslenme bozukluğu diyorlar hep ama.inşl hemen atlarırsın.Iyi akşamlar kızlar.... Kızım sarılık oldu dr. 2 saatten fazla uyutma uyandir emzir gecer dedi dün 2 saati geçince kaldirmayacastik ama nafile sarılık uyku yapiyomus zorla kalktı bu defa uyumadi bi türlü tövbe dedim bi daha kaldirmiycam uykusunu şaştı çocugum. Napacagimi şaşırdım... Yeni ark. Vardı hoşgeldiniz... Tlf. Yazdığım için alinti yapamadım. Aklimdada kalmadınapalim bilg. Acamiyorum. K.peder sürekli kadın prog. Izliyor deli olcam inş en kısa sürede toparlannid gonderirim misafrlerimi... Goknurcum sisliklere yürüyüş çok iyi geliyor yürüyüş yap canım ben haftasonu evde olsam bütün vücudum sisiyordu hafta içi ise gitmek bile yetiyordu....
hay maşallah zaman çabuk geçiyor cidden dün doğuma uğurladık seni bugün haberler :)iyi biryere gömseydin :)sayi gömen vamrı göbeği.yani düşünce çöpemi atıryorsunuz :)Gece lamba sürekli açık canım ilk günden beri, sarılık olursa hemen geçsin diye açık birakiyordum malum yakalanma riski yüksekti. Bebegimin göbeği düştü teyzeleri çok tatlı bir gobisi var
Burçin canım Maşşallah ne hamaratsın. 3 gün üstüste misafir mi stres olurum çocuklardan dolayı tıngır tıngır biri geldiği zaman peşimdeler oda insanı stres yapıyor..Gelenler yardımcı oluyorlarsa çok iyi başkasının mutfağına girmek sanırım bazılarınca ayıplanıyormuşşbana gelen valla gelsin girsin mutfağıma. Ben hiç sevmem öyle birde topuklu ayakkabılarını giyiyorlar oturuyorlar öylece gidene kadar :))En son aldığım 2 misafir öyleydii daha da almam bunları dedim.. Aile olarak misafir ağırlamayı seviyorum ama eşimin köşe yastığı gibi oturmasına sinir oluyorum insan ya çocuklarla azcık ilgilenir sehpa getirir ne bileyim zor oluyor..