çıtırıııııııııııııık :)))))))))))) yasin yakında isyan bayrağını çekmezsse iyi :)adamları memleketimize getirdik daha çok çalıştılar.ayhan artık söylenmeye başladı hani 2 yıl ssklı olup ben merkeze gelecektim.hemen hamile kaldın bende köyde kaldıım diyor.müdürrlük zormuş.sanki tek yaptımda hakkıyı diyorum :)))))))))benm koca ayrı bir varlık yaa :)
hıı yok mu fotongünaydınnn
göknurcum senin adam farklı gerçekten,ama sempatik gelmişti bana
ayşegülcüm benim fotom yok,bir hamileyken var,o da otururken.Fotoğraf çektirmeyi sevmiyorum,çirkin çıkıyorum.Gerçi insan nasılsa öyle çıkar da( .Evler ne kadar pahalıymış orda,sanki saray alıyorsunuz.Biz de karar verdik almaya,bir yeri çok beğendik,kısmet.
Akşama misafirim var,yarına ve bir sonraki güne de.Yani anlayacağınız çok işim var
Hosbuldum aysegülcüm. Haklısın insanın hayatı tamamen değişiyor. Günün tamamını çocuk alıyor onun uykusu, gazı iviri zıvırı insan gerçekten kendini unutuyormus. Helehava günesli olunca insan hiç dayanamıyor :) ..Ins. Yaza kadar buyurde kızım bizde gezmelere gideriz...
günaydın...
eşine kolay gelsin ayşegülcüm,biz maalesef sevinmeyi de bilmiyoruz,üzülmeyi de.İlle abartacağız.Bir de diğer mevzu var tabii.
melihacım başta vermeyecektiniz aslında,nasıl rahat harcayabiliyor yazık valla,ayıp.
selam..
sen de gökçeciği öp annesi benim yerime :) eşlerin arayı ayarlaması lazım... başta vermemek nasıl olur acaba burçinin dediği gibi, ilk başta da insan yeni evlendiği yerin töresine karşı gelmek de istemeyebilir,bilemiyorum, ben olsam karşı çıakrdım ama, aileme söylerdim hiç olmadı, onlar girerdi arayademesi kolay da yaşayan bilir, yüzsüz yüzsüz davranıyolar bi de demi... boşver canım ya. karmaşık mevzular bunlar...
burçin, resim ekleme karşık gibi ama yaparsın,
konuya cevap vere tıkla,
gönder butonu var ya altta onun da altında eklenti ekle var, oraya tıklayınca yeni bi pencere açılır.
orda sağ üst köşede dosya ekle var,tıkla
dosyaları seç e tıkla, yeni pencere açılacak masaüstü,bilgisayar falan nerdeyse artık resim bul tıkla yine
resimler küçük pencereye glicek, altında upload files yazar,tıkla. ( resimlerin boyutu büyükse yanında ünlem işareti olur ve yüklemez, o zaman rsimleri küçükltme işi yapmalısın)
ondan sonrasını hatırlamıyorum ama ordan devam edersin kolaydır, eklentiyi içeriğe ekle butonuna tıklayınca açtığımız konuya cevap ver sayfasına eklenir o.
dene bakalım bi, böyle olması lazım :)
Eki Görüntüle 659764 Eki Görüntüle 659763 ..............
anaaa nekadar da büyümüş kerem.sanki yeni doğmuş gibiydi :))))))))))) maşaallah her ikisinede.kerem ynı babası gibi.kağan sen gibi :)cidden kağan da çok büyümüş resmen abi olmuş bu :):)daha küçüktü boy faln abi statüsünde
sanada nazar boncuğu eklemek istiyorum burçinçünki kaç yıl oldu tanışalı bilmiyorum ama ilk defa resim ekledin :))))))mersi hattta çok çok mersi :))))))Allah analı babalı sağlıklı büyütür inşl.birde ben eklesem resim artık.zaaman hiç geçmiyor artık ne yattığından anlıyorsun ne kalktığından.ayhan bana şişko diyor .şükür hala 72 kiloda kaldım cuma sağlık ocağına gittimde :)
semacım sen hepimizn duasındasın merak etme.allah bu süreçte sabrını arttırsın inşl.eşin sana destekse sorun yok.gerçi sorun eşte olsa daha çok problem ediyorlar.umudunu yitirme canım.
melihaaa keremi gördük.sıra gökçede dimi :=)))aynı şehirdeyiz ama nasip olup görüşemedik seninle havalar ısınsın inşl tanışırız.bizde resim ekleriz kızlara :)eşinin ailesi içinde diyecek tek kelime yok.ama hak kimsede kalmıyor anne babad bile.benim herif o yönden değişik.hiç böyle şeyleri yoktur.ben yap desem bile hayır der.dedim ya ayrı tür erkek :)
çıtırıııııııııııııık :)))))))))))) yasin yakında isyan bayrağını çekmezsse iyi :)adamları memleketimize getirdik daha çok çalıştılar.ayhan artık söylenmeye başladı hani 2 yıl ssklı olup ben merkeze gelecektim.hemen hamile kaldın bende köyde kaldıım diyor.müdürrlük zormuş.sanki tek yaptımda hakkıyı diyorum :)))))))))benm koca ayrı bir varlık yaa :)
Meliha canım gıcık oldum eşinin ailesine bizde dünden beri tartışıyoruz her defasında başa dönüyor baştan itibaren olan kötü olayları dile getiriyoruz.Umursamıyomuş gibi yap canım birde erkekleri borca sokmak lazım ki kimseye para vermesin ki ben öyle yapıyorum çok şükür evim arabam var geri kalan parayıda çattır çattır harcatıyorum. Gereği yok fazlasının..
Erkek değil mi bence hepsi aynı ailesi daha önemli hep bitaraflarını yıkıyorlar biliyorlar ailelerinin de haksız olduğu noktaları ama toz kondurmuyorlar.Aile yüzünden çıkan tartışma sadece evliliği yıpratıyor ailelerine hiççç bişey olmuyor.
Semacım hayırlısı olur inşallah canım olmaz değil sonuçta yeni başlamışsın olur inşallah...
Slm kızlar ben geldim. Iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkürler. Çok şükür hast. Çıktık evdeyiz bebeğim bana ben bebegime alışmaya çalışıyoruz. Goknurcum inş. Vaktinde sende sagsaglim kucağına alırsın bebişini. Annemleri gönderdik bugün k.vald.ler burdalar inş. Kendimi hemen toparlarım onlarda kendi duzenlerine dönerlerbenden bu kadar kızlar sonra görüşürüz. Hmm bu arada iki tane yakışıklı gördüm Allah anali babalı büyütsün nazardan korusun....
en can alıcı yerinden yakalıyolar insanı... vermem de diyemiyo ki insan,kendi babasına bazen,hele ki kp e...keşke götürmeeydin altınlarıkızlar haklısınız başta vermicektik ama ben istemedim zaten vermeyi hatta babmla konuştum babmda kızım olur mu öyle şey daha evleneli 1 ay olmuş bu ne böyle benim gönlüm yok dedi bende söyledim onlara babamın gönlü yok diye o anda tamam dediler ama her fırsatta eşimi arayıp çok zor durumdayız diye acındırdılar kendilerini en son maraşa gitmiştik düğün vardı eşimin kardeşinin götürmüştüm altınları takarsın yeni gelinsin dedi kayınvalidem bende onların adeti öyleymiş kırmayım diye götürüp taktım meğer son takışımmış illaki ver demiş eşime kayınpederim ben size en iyi evleri alırım şöyle böyle illaki baskı yaaptı eşime tabi oda babm çok zorluyo verelim dedi çok inandı babsına verir mutlaka dedi yani biz vermicez demekten bıktık onlar istemekten bıkmadılar ve verdik en sonunda ama çok pişmanım tabi keşke hemen bozdurup bişilere yatırasaymışız ama gitti giiden hiiiç de yüzleri kızarmaz hiç çekinmezler çok normal görüyolar çünkü ama diyorum hakkımı helal etmiyorum biz burda sıkıntı çekiyoruz kredi ödicez diye
Burçincim valla ben beceripte gelemedlm bir türlü inş. Siz toplanıp gelin şeytanın bacağını kıralım... aysegülcüm haklısın canım çocukla biryerlere gitmesi çok zordur yarın ilk defa evden cikicaz kızımla hast. Gidicez kontrolümüz var hem kızımın hemde benim ve sağlık ocağına gitcez topuk kanı için nasıl dayanicam bilmemşimdiden düşünüyorum nasıl gidicem ya ağlar acıkırsa napican diye melihacim yasadıkların kötü şeyler allah ıslah etsin onları. Zaten evdeki kavganın tek sebebi büyükler... Ilk zaman alışması zor oluyor tabi ama dediğin gibi hayatın en guzel şeyi...
ben kesinlikle şansızımdır ayşegül,bunu çevremde herkes bilir :)e tabi maraşta kaç kere drye gitmiştim biliyorsunuz bebek için.amn erkek kısmına yarnılmaz ne yaparsan yap.o yüzden salla gitsin ayhanı :)konuşuyor anca.evet ya şanssız mıyız neyiz :)))) bıkmazlarsa iyidir napalım. ayhan iyi valla maşallahumursamaz olması daha iyi boşver,ne kadar iyi de olsalar onların tarafı işte, benim ağzım yandı bak :)
hamile kalmasan nolcaktı ki ? hemen mi kaldınben bayağı uğraştınız diye biliyorum, ah bu kocalar
meliha ve göknur hadi siz de ekleyin , burçin kendini de ekleseydin, göremedik seni :) neyse buna şükredelim şimdilik :)
alllaaah yeni tazecik annemiz gelmiş.hoşgeldin canım.Sağlıklı hayırı uzun ömürlü bir evladın olur inşl.değişik bir dygudur eminim.yeni bir insan.suratına bakınca ne hissediyorsun :))))))ay ne saçma soru dimi.Slm kızlar ben geldim. Iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkürler. Çok şükür hast. Çıktık evdeyiz bebeğim bana ben bebegime alışmaya çalışıyoruz. Goknurcum inş. Vaktinde sende sagsaglim kucağına alırsın bebişini. Annemleri gönderdik bugün k.vald.ler burdalar inş. Kendimi hemen toparlarım onlarda kendi duzenlerine dönerlerbenden bu kadar kızlar sonra görüşürüz. Hmm bu arada iki tane yakışıklı gördüm Allah anali babalı büyütsün nazardan korusun....
ayşegülcüm o ev fiyatları ne ya.muğlayımı satıyorlar tek bir tane evimi :)))))))konya o yönden iyi.gerçi ucuz pahalı herşey var burda mevkiiye göre.ama yinede o fiyata villa alırsın burda :)çok doğru dedin ilknurcumonlara bişey olmuyor,bize olanlar oluyor, her gün kavga gürültü, yıpran da yıpran... bizim evimiz bilem yok (( ev ne pahalı bişey ya, alınmaz muğladan valla, merkeze akıllı evler yapılıyo kaç lira dersiniz 400 bin
dilekcim hoşgeldin, yağmur bebek nasıl, alıştın mı ona? ilk günler bunalıma giriyo insan, beni bi pişmanlık duygusu sarmıştı, ağlıyo da ağlıyo, eve tıkılıyosun, eş uzaklaşıyo falan filan. ama şöyle 3 ayı bi atlatınca, gülümsemeleri gerçek oluyor, tepki veriyor, kucakkta güzekl tutuluyor, seni tanıyor, işte ondna sonrası çok zevkliymiş
maşallah yağmura ve annesine
bende öyle görmüştüm ilk başta sempatik :)))))iyi yanlarıda var anlatırım onlarıda bazen burdan cins yönleride.herkeste olduğu gibi.ben biraz cins yönlerine taktığım için onları söylüyorum ya hep :))))))sen yinede öle gör kocacımııı :))))))))))ne diyim şimdi suçlndım birden .günaydınnn
göknurcum senin adam farklı gerçekten,ama sempatik gelmişti bana
ayşegülcüm benim fotom yok,bir hamileyken var,o da otururken.Fotoğraf çektirmeyi sevmiyorum,çirkin çıkıyorum.Gerçi insan nasılsa öyle çıkar da( .Evler ne kadar pahalıymış orda,sanki saray alıyorsunuz.Biz de karar verdik almaya,bir yeri çok beğendik,kısmet.
Akşama misafirim var,yarına ve bir sonraki güne de.Yani anlayacağınız çok işim var
oleyyy,yüklemeyi becerdim,sağol ayşegülcüm
Semacım hayırlısı olur inşallah canım olmaz değil sonuçta yeni başlamışsın olur inşallah...