Kahramanmaras///46

ben birazdan kuaföre gideceğim,sütümü sağdım,bakalım duracak mı minik.Malum, ö.sonra da gezmem var :))

kızlar perşembe sezeryan oluyoruummm

bugün yine nst ye girdim dr.sancın var dedi riske atmayalım sezeryanla alalım dedi eşimde bende sustuk kaldık hep normal diyip duruyoduk. perşembeye gün verdi hala düşünüyorum acaba normal olmazmıydı diye.. hayırlısı bakalım artık...bir taraftan heycan bir taraftan korku ço kkarışık hisler içindeyim...dualarınızı bekliyorum kızlar...

hadiiii, a erken değil mi, kaç haftalık olmuş oluyosun perşembeye ?
ayy heyecan bastı beni de inşallah doğumun güzel geçecek,bebişin sağ salim gelecek
dualarım seninle canım

burçincim, gittin mi güne ?
artık kuaföre gitmeye mi başladın yoksa günlere giderken bizleyken gitmiyodun gibi, yanlış mı hatırlıyorum

iyi akşamlar kızlar...

dilekcim hadi hayırlısı bakalım demek günü belli oldu inşallah sağlıkla gelir bebişin kucağına...

burçincim ne yaptın gittin mi kuaföre durmuşmu kerem sen yokken bende yarın gidicem inşallah babasına bırakıp inşallah durur gökçe de...

ayşegülcüm benim kilo vermem çok zor cnm çok tatlı istiyo biraz önce dayanamadım gittim krem çikolata yedim bi kaç kaşık ooooyyyyyyy bu arada nilin gözleri mavi mi ne güzel benim çocuklar babaları gibi kapkara gözlü olmuşlar...

göknurcum ben nts de hiç sırt üstü yatmadım hep yan yatırdılar çok sıkıcıydı ama cnm onu kalp atışları ve sancı için yapıyolar mesela benim kızın kalp atışları zayıftı doktor o yüzden çok beklemek istemedi yani sezeryande olsa nts ye gönderirler ne olur ne olmaz diye...

meraba melihacım,
sen de mi kuaförcüsün yarın ayy güzelleşiyo anneler saç mı kestireceksin,boya falan mı ?
ben bi kaç oldu kestireli, evde kendim düzeleştiriyorum zaten ya da kıvırıyorum, ama kıvırması çoook uğraştırıcı oluyor, yamıyorum artık ...
nilin gözler masmavi değil sibel canınki gibi, ama bakınca maviyi andırıyor. senin gözlerin de kahve değil miydi, ben hep öyle gördüm fotolardan, ailede mi vardı renkli gözler

Son düzenleme:
ayşegülcüm benim gözüm kahve evet kardeşimin babamın dedemin ananemin gözleri yeşil acaba onlardan alır mı dedim ama ikisininde kara olmuş... nil hanımın gözleri masmavi olmasada mavimsi olsa bile yeter cnm

hehee değişir mi bilmem artık, o kadar eenkli gözlerden alamamış mı yavrular, hay allah
bizde de dede renkliydi rahmetli, eşimin annesi bi de...

gittim canım ama güne gideceğim diye gitmedim,dip boyam gelmişti,o yüzden.Bir de kahküllerim uzadığı zaman hoşuma gitmiyor,düzenli kestirmem gerekiyor.Kendime yaptığım tek bakım da bu sanırım,yoksa ömrümde fön çektirmişliğim yoktur,sevmem.Biliyorsunuz zaten,çok sadeyimdir

durmuş canım,hatta eşim sütünü bile içirmemiş ,ağlamadığı için.Oh be,çarşıya çıkarım artık :)) Sen de git tabii,insanın morali düzeliyor.
Kağan'ın gözleri maviydi doduğunda ne güzel,sonra yeşil oldu,en son elada kaldı.Kerem'in de şuan mavi,herkes değişmesin diyor ama Allah bilir,bakalım kalacak mı öyle.

evet biliyoruz burçin sadeliği seviyorsun :) gün zamanına denk gelince ondan sordum, evet kaküller uzayınca çirkin geliyo insana, ben kendim kesiyorum önlerimi jiletle ama bu son kestiğimi beğenmedim, uzatmayı düşünüyorum. boyam da gitti benim uçlard akaldı, boyatmıycam sanırım, siyah saçlarla kaldım... yaz gelince boyatasım geliyor hep ama, kuaför korkum var, düzgün kuaför bulsam hiç çekinmem de, maraştaki ne güzeldi kesimi de boyası da burda herşeye baştan başlamam lazım...
gözleri mavi miydi ne güzel, ben de değişeceğini düşünüyorum nilin göz renginin...

heyet raporun aldım,okula teslim ettim,bir ay sonra yine heyet almam gerek,inş o da olur.Rahatladım biraz.

ayşegül orda da bulursun bir yer aslında,komşu,eş dost yönlendirir,ne de olsa memleketin.Kendin kesebiliyorsan bravo,ben cesaret edemiyorum

teşekkür ederim arkadaşlar. ama kafam çok karışık acaba normal olurmu ki diye.. başka bir yerede gitmeddim bazen diyorum kadın doğum hadt. gidip sorsammı normal olr mu diye.. c.tesinden beri düşünüp duruyorum...

ayşegülcüm 38+3 olacak perşembe günü...

bu kararsızlıkla sezeryana girceemmm... her kese soruyorum napayım diye ama hala içim rahat değil...

vatanda ramazan beye gidiyorum canım. sanki biraz vicdan ypıyorum ben sezeryanla erkenden aldırıcam kızımı ama normal diye ısrar edipte son anda sezeryanada girmek de istemiyorum . ama düşünmemeye çalışıyrum artık hayırlısını istedim hep, demek böylesi hayılısı bizim için...

dilekcim anlamadım ben,yani sancın varsa nolur ki,zaten normal istiyorsun.Sancın arttığı zaman gider doğurursun.

hakkında hayırlısı olsun inşl canım.hem sezeryanı neden çok istemiyorsun.kızında erken değilmiş 38+3 sezeryanda o zamanlarda almıyorlarmı zaten.bende hemen alsalar diyorum 37 ye gir bebeği alsınlar ne güzel diyyordum hep .seni duyunca kendimi cani gibi hissettim birden :))))))zaten nefesi ciğeri herşeyi oluştu diye düşünürdüm.ayrıca drni değiştirme bence.burçinde o dr de doğum yaptı memnundu sanırım.
sen neden çok çatladın :)bende göbeğimde göğslerimde hiç yok şükür.boy kısa birde hızlı kilo aldığım için bacağımda oldu birazcık.mor gibiler :)dr kremde verdi ama kullanmadım hiç.geçmiyormuş onlar sanırım.hayırlı olsun çatlakların :)ben çok fazla su tüketiyorum belki ondn olmadı..yada vücutla ilgili bilmiyorum.

hehee değişir mi bilmem artık, o kadar eenkli gözlerden alamamış mı yavrular, hay allah
bizde de dede renkliydi rahmetli, eşimin annesi bi de...

bu arada eşinin annesi nasıllar :)))))))))))sesi çıkmıyor epeydir sanırım.

vardır eminim haklısın, çevremde henüz süslü, saç rengi güzel kesimi güzel olan birilerine denk gelemdim, yoksa sorarım :) kişiye göre de değişiyor kuaför önerisi, onun beğendiği bana yetmeyebilir diye düşünüyorum,maraşta da öyleydi. mesela kapalı arkadaşlar için sorun olmuyor nasıl kesildiği veya boyandığı da açık olunca bambaşka,riske alamazsın. bakalım bulurum inşallah.

ben de aldım bugün 2. heyetimi, dilekçemi şimdiden vericem, aylıksız kalıcam ((
sezeryan kötü değil dilekcim, normal doğum kiminde çok kolay kiminde çok zor geçiyormuş, bünye meselesi. ama dediğin gibi normali bekleyip sezeryana da alınabilirsin, ayrıca 38 artı 3 gayet uygun bi zaman, ben de tam 38 artı 3te alındım :) kızına kötülük yaptığını düşünme, kadınların çoğu sez. oluyor, drların da işine geliyor, normali beklemek zor onlar için de, gece girse sancı ertesi gün akşama kadar sürebiliyor, kısmet. :) takma o kadar. alt kısmımızın ameliyat olması veya şeklinin bozulması beni her zaman daha çok korkutmuştur :) en azından yukarda bi kesik, sorun olmuyo akşamına kalkıyosun zaten...

ben de çatlamamıştım hiç, son aya girince göbeğimin sağ ve sol alt kısımları yani insülin iğnesi yaptığım yerler çatladı maalesef, oralar şişkindi iğneden dolayı, ondan oldu... bünye meselesi sanırım, esnek vücut çatlamıyor :)

kvalideden ses yok canım, eltime benle asla konuşmayacağını söylemiş, ne ben aradım ne o aradı, eşim de hiç bahsetmiyor... öyle kaldı yani herşey...

Canım daha önce yazmıştım diye çok.uzatıp sizi sıkmak istemedim. Sorun sancı değil, çatı muayenesinde kemigim basık çıkınca dr riske atmayalım sezeryan yapalım dedi. Dr ye güveniyor en zor zamanlarimda destek oldu saolsun kanamam vardı iğne ilaç bi şekilde geçti. Onun içinde zaten dr değiştirmeyi düşünmüyorum. Aslında normal olsun diyede ısrarcı değilim sonuçta ikisininde zorluğu var. Hem hamilelik psikolojisinden hem de çevre faktöründen kafam karıştı. Ark. Biri sezeryan basit diyo riske girme diyo diğeri boşuna ameliyat olucan sen diyo bi digerfi sezeryan oldum 10 gün kalkmadim diyo....anliycaginiz kafamı birazda bu kunusmalar karıştırdı.artık düşünmüyorum rabbime havale ettim inş. Sezeryan olucam....cani anne :) öyle düşünme insan yatamiyo kalkamiyo haklısın...bende 2 lt şu içmeye çalışıyorum lierac krem kulla ndim kakao yağı hatta abarttim artik zeytin yağı sürüp geziyorum ama benim cildim hassas zaten çok çabuk kuruyor düş jeli yada sabun bile kullanamıyorum ecz. Topikrem jel alıyorum tahmin ediyordum zaten catliycagimi...çok yazdım sanırım tlf. La yazınca yazdigimdanda anlamadım :))

ben ramazan beyi çok beğendim,sırf ameliyat etmek için öyle diyeceğini sanmıyorum.Sezaryenle ilgili ne söylesek boş,çünkü herkesin bünyesi ,ağrı eşiği,vücut yapısı farklı.Ben iki sezaryenimde de sorun yaşamadım,akşamına kalktım yürüdüm,ama 1 hafta-10 gün yatanı da biliyorum.Belki nazdan,belki çok hassas olduklarından,belki korktuklarından,bilemiyorum.Normal doğumun da zorlukları olabiliyor,fazladan kesebiliyorlar,dikiş yerleri her tuvalette acıyabiliyor.Annem 4 çocuk doğurdu ve 2 sene önce rahim sarkmasından ameliyat oldu,dünyanın en zor şeyiydi diyor,iyi ki normal doğurmadın diyor.Ama kayınvalidem 9 çocuk doğurmuş,rahimle ilgili hiç sıkıntısı yok,yani hangi doğum şeklini seçersen seç,hepsi kişiye özgü oluyor.Önemli olan sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşman

haklısın burçin dün ark. kkonuştum içimi çok rahatlattı.artık düşünmüyorum. sağsağlim olsunda dediğin gibi bünye meselesi yaşamadan bilemem..Rabbim herkesede kolay doğumlar nasip etsin...dr. demedi zaten canım ebe söyledi kemiğin basık diye zaten dr nin yapacağı bi şey yok. Haklı sezeryan demekte. Hamilelik zaten stres işi birde böyle kararsız kalınca çok yoruldum iki gündür düşünmekten. Gerçi normal deseydi ondan da tırsardım ya ...

yarın annemler gelecek k.validelerde hep beraber gelicekler annemler hafta sonu gidicek kardeşimin okulu var fazla kalamıycak, sonra k.valideler burda kalacaklar inş. çabuk toparlanırım. dualarınızı bekliyorum kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…