slm kızlar ne zamandır yazamadım size...
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz...
nil ve annesine kos koca maaşallahhh çok tatlısınız.. annesi sana benziyor bebişin havalarda güzelleşir artık bundan sonra bol bol gezersiniz...
bugün rapor aldım artık evdeyim ilk günüm biraz sıkıcı geçiyor kendimi boşlukta hissediyorum yarın işe gitmiycek olmak çok tuhaf bir his zamanla alışırım sanırım... bu arada ilk defa nst ye girdim bayaa sancım çıktı açılmam yokmuş, kemiğin basık bebişin kilolu olursa normal doğum zor olur dedi ebe kafam karıştı... Hayırlısı artık sağsağlim olsunda kızım yapacak bi şey yok..
evet havalar iyileşiyor yavaştan, gezeriz... sağol canım
bana da benzetiyolar,eşime de benzetiyolar, karışık oldu
evet çalışmamak bi garip oluyor, ben nille uğraşmaktan alıştım artık, 1 yıl çalışmamış olucam , evde olmak çooook güzelmiş ya, ne güzel,geç kalkıyosun, tv izliyosun neler neler varmış tv de kadın kuşağında
rahat rahat yemek yapıyosun, komşulara gidiyosun falan, ohh
tadını çıkar gerçekten...
sancılar başlamış hee
burçin, kolay gelsin, allah kolaylıklar versin, bu kadar misafire güç kalmaz valla, iyi idare ediyosun
melihacım,sağol canım, insanın alıştığı kilo olayı işte, yoksa zayıfım yani . sen de verirsin, diyet falan yapamazsın zaten süt azalır, büyüsün gökçe biraz, sonra vermeye çalışırsın artık
benim sütüm azdı ya zaten, 4,5 aylık olunca akşam 7den sonra sadece meyve yedim, önceden helva,komposto vs yiyordum gece süt olsun diye de, süt de azalmadı yani, boşuna yemişim o kadar. e bi de koşu bandıyla kanka oldum bi dönem
göknur, nst ye sinir oluyodum ben, 20 dk yatıyosun, hem de sırtüstü, nefesim daralıyodu, ter basıyodu, bi kere çıkardım üstümdeki cihazları kalkıverdim napim, tansiyonum düşmüştü...dr da baktı sonuca, sonlarda biraz sancın gözüküyo dedi, ben de onu ben yaptım bilerek dedim