Kahramanmaras///46

hadi hayırlı olsun dilekcim,evdeki günlerin başladı artık.Eeee,hep evde olduğuna göre bana da gelirsin,benim canavarlarla da tanışırsın hem.

saol canım benim gelirim inş. kıs sıkıldım evden daha şimdiden yağmurumun keyfini bekliycem bakalım ne zaman gelicek...eşlerine takan kadınlar neden böyle yaparki derdim eşim dışarda ark.larıyla takılıyor bana dokunmaya başladı ikide bir saate bakıyorum ne zaman gelecek diye ... Hamilelikten sanırım ben bu hallere düşcek kadınmıydım kendime bir uğraş bulmam lazım...

hamilelik psikolojisi işte,amann,boşver,gitsin eşin,sen de keyfine bak,çık dolaş,yat dinlen,kitap oku.Artık işe gitmek yok nasılsa

haklısın canım...insan kendi canının derdine düşüyorya sanırım ondan sataşası geliyor kocasına şimdi işe gönderdim kocamı yarın evde olacak artık gezeriz havada güzel olursa... Gerçi iki gündür felaket soğuk hava güneşli olsada nasıl esiyor...Yarın kuaförede gitmem lazım iş yerimin karşısında vardı bir kuaför hep ona giderdim yarın bizim evin yan tarafındakine gidicem nede olsa artık evdeyim kendime yakınlarda güzel bir kuaför bulmam lazım.

maşallah ikinize de,ana kız pek güzelsiniz maşallah

maşallah yağız'a.Nedense esmer olacakmış gibi sanki,ne de olsa baskın gen.10'unda aldırma canım ya, erken.15'i olsun .

:):) nedense herkes aynı şeyi söylüyor esmer olma konusunda.aman napim olsunda sağlıklı sıhhatli napalım :))) bide bizde hiç esmer bebek yok ya olursa bir tuhaf olurz sanırım.zaten rüyamda esmer bebek görüyorum ben istemem alın sizin olun diyip duruyorum :))))))))rüya yani :)sağlıklı sıhhatli ayıpsız amasız olsun inşl.bana kalsa hemen şimdi aldıracağımda olmuyor işte :):)artık tarihi dr belirliyor sanırım.

her zamanki gibi yarın misafirim var.10-15 kişi olur.Akşam gelecekler.Sabahtan evi sildim,süpürdüm,toz aldım.Yarın tekrar süpürürüm, yeter.Akşam eşim gelince hazırlık yaparım artık.
hepsinin aynı anda gelesi iyimi kötümü anlamdım şimdi :)15 kişi çocuklar dahilmi buna :)çoook yoğunsun cidden ne evde duruyorsun ne gelin giden eksik.hay maşaallah sana.artık keremi bizde görsek hakettik yani

amaan dilekcim az kaldı seninde.hadi baaklım inşl sağlıkla alırsın kucağına .nts benimde hep merak ettiğim birşeydir :)telefon numaranda yok bizde ,olursa hemen fırsatını bulursan bize haber ver tamammı şekerim :)

eğer kuaföründen mennunsan değiştirme.maraşta az zordur bulmak.gerçi tek maraşta değil alıştığın kuaförden vazgeçmek :)hem hep evde durmamış olursun gezersin azcık :)
gerçekten insan sinir oluyor bazen kocalara.hamilelikten sanırım.ilginin hep kendimizde olmaını istiyoruz ama onlarda bu durumdan sıkılıor heemn.neyse az kaldı senin .doğuma giderken dualarından unutma bizi tüm kk ekibine de Allah bilir bizi :)))))))))

günaydınnnn..

benim için yoğun bir gün,birazdan başlayacağım hazırlıklara

göknurcum haftasonu inşallah bilgisayara yükleyecek eşim fotoları,o zaman ben de koyarım kerem'in fotosunu

inşallah esmer olur bebişin göknurrrr çünkü ben yağız ismini çok severim
hadi hayırlısı iki aya inşallah bebişimiz geliyor o zaman...
her zamanki gibi yarın misafirim var.10-15 kişi olur.Akşam gelecekler.Sabahtan evi sildim,süpürdüm,toz aldım.Yarın tekrar süpürürüm, yeter.Akşam eşim gelince hazırlık yaparım artık.

ooooo burçin yine misafir maşallah iyi geliyosun hakkından bu kadar misafirin Allah kolaylık versin...

evde olmanın tadını çıkar cnm en rahat zamanlar bunlar...

evet havalar iyileşiyor yavaştan, gezeriz... sağol canım bana da benzetiyolar,eşime de benzetiyolar, karışık oldu
evet çalışmamak bi garip oluyor, ben nille uğraşmaktan alıştım artık, 1 yıl çalışmamış olucam , evde olmak çooook güzelmiş ya, ne güzel,geç kalkıyosun, tv izliyosun neler neler varmış tv de kadın kuşağında rahat rahat yemek yapıyosun, komşulara gidiyosun falan, ohh tadını çıkar gerçekten...
sancılar başlamış hee
burçin, kolay gelsin, allah kolaylıklar versin, bu kadar misafire güç kalmaz valla, iyi idare ediyosun

melihacım,sağol canım, insanın alıştığı kilo olayı işte, yoksa zayıfım yani . sen de verirsin, diyet falan yapamazsın zaten süt azalır, büyüsün gökçe biraz, sonra vermeye çalışırsın artık benim sütüm azdı ya zaten, 4,5 aylık olunca akşam 7den sonra sadece meyve yedim, önceden helva,komposto vs yiyordum gece süt olsun diye de, süt de azalmadı yani, boşuna yemişim o kadar. e bi de koşu bandıyla kanka oldum bi dönem

göknur, nst ye sinir oluyodum ben, 20 dk yatıyosun, hem de sırtüstü, nefesim daralıyodu, ter basıyodu, bi kere çıkardım üstümdeki cihazları kalkıverdim napim, tansiyonum düşmüştü...dr da baktı sonuca, sonlarda biraz sancın gözüküyo dedi, ben de onu ben yaptım bilerek dedim

işlerim bitti sayılır,biraz oturayım.Gariptir,bedenen kolayına yorulmam,onun için zor olmuyor misafir.Ama gözlerim dayanmaz,akşam oldu mu acımaya ve yanmaya başlar,o yüzden yatarım.Gözlerim neden böyle bilmiyorum.

melihacım inşallah düğüne kadar verirsin kiloları,benim de göbeğimden kurtulmam lazım ama zor gözüküyor.

hahaay yorgunluk işte.daha doğrusu uykuculuk olabilir burçincim :)))))))))sen erkenden ytıyorsun hep malum :)aah birde ben uyusam keşke.sabahın 6.30undaa kalkıyorum ya.sonra uyumak ne mümkün :)hayır akşamda erken yatamıyorum.

çıtır ya çok komikti ben kendim yaptım demen :)))))herkes nts şöyle nts böyle diyince bende merak etmiştim.ama istediğin yöne yatabilirsin diye duymuştum demekki yanlışmış.ben sırt üstü normalde b,le yatamıyorum.hem sezeryan olacakları neden alıyorlarki ona zaten günü belli.aman karışık işler bunlar.mayıs annelere takılıyorudum bir ara.baktım pisikolojim bozuluyor artık girmiyorum oraya :)daha doğrusu son sayfada ne varsa okuuyp hemen çıkıyom :)))))artık sadece size soracam doğurana kadar :)

dün gittim yakındaki kuaföre kadın hem muhabbetli ilgili hemde becerikli geldi. şimdilik deniycem bakalım. biraz korkudan sanırım insan eşini yanında istiyor destek oldun istiyor. Dualarım sizlerile canım...sizde dua edin bana...

evde olmanın tadını çıkar cnm en rahat zamanlar bunlar...

ah canım ya tadını çıkarıcamda ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum iki dakka yürüyüş yapayım desem tıkanıp kalıyorum :)) bu gece sabaha kadar sancı yatırmadı zaten düzensizz olunca dr. yede gitmedim kıvrandım durdum....hayırlısıyla bir olsaydı.. çok kötü bişeymiş sezeryan mı olsam yoksa her gece böyle sancı çekeceksem...

haklısın canımbebişim olunca zaten onunla ilgilenmekten zaman nasıl geçer anlamam bile. ama şimdi böyle beklemek zor geliyor...

bunu atlattın hadi bakalım,gelsin başka misafirler ... acısı gözden çıkıyo demek ki, insan illa ki yorulur :)

yan da yatırıyolar aslında ama sırt üstü deniyolardı benimkini önce, kalp atışlarını bulunca oraya takıveriyolar, yan dönmeye çalıştım kendim bi kere, gene sancı görünüyo, cihaz yerinden oynuyo,atışlar kayboluyo falan , biraz ortalığı karıştırıyordum baştan yan yatmaya başla ,belki daha rahat olur, bana yan yatmak da rahat gelmediydi, insan o dönem zor yatıyo zaten malum. kendi evindeki gibi yatmayınca ne nlamı var korkulacak bişey değil ha, 20 dk zaman zor geçiyo onu demek istedim :) başka kadın olursa sohbet edersin onlarla :)))
sezeryan da olsan sancı olup olmadığını bilmek iyi olur,tetikte olursun en azından, sezeryan gününe kadar beklemez bebiş belki,belli mi olur :)

evet dilekcim, beklemesi ayrı bi zor :))) merak öldürüyo insanı gerçekten :)hemencik olup bitecek merak etme.

ayşegülcüm inş. canım bir çırpıda gelir geçer işteyken en azından yoğnluktan aklıma çok gelmiyordu şimdi aklımdan çıkmıyor doğum yarın kontrolüm var bakalım ne diycek dr. normal mi sezeryan mı gerçi farketmez ikiside birbirinden beter

ben şimdiden yatamıyorum dilekcim tıkanmaya çoktaaaan başladım ben :)biraz hızlı kilo aldım.ama 1.5 ayda 1 kilo almışım.dr gayet iyi ayda 1 kiloya düştük sounda demişti.şuan 72 kiloyum .2 ayda birer kilo adlım süper oldu.sonuna kadar k,lo alışım böyle giderse iyi olur inşl.yatamamak kadar kötü birşey yok cidden.birtaraftan bir tarfa dönmek sorun.bir olsalardı hayırlısıyla.hanımlar gibi bizde kucağımıza alsak alsak çıksak ne iyi olur :)senin zaman bitti gün bekliyorsun artık.
cidden normal böyle zor olacaksa sezeryan oluver gitsin :))))))))yarın belli olur haberlerini bekliyoruz.

çıtırcım nil hanım şahaneeeee:)gözleri pek tatlı yaaa :=)bu dönemi böyle atlattın inşl.seneye biraz daha büüyür iki artis gezersiniz muğlada :)
nts konusu merak sadece bende yaşıyacağım onu kısmetse.canım tez biliyorsun baktım geçmiyor 20 dk ,senin gibi huysuzluk yapar çıkarım :)zaten onlar kendisi çıldırır :))))))))bir yanım normal doğum da istiyor aslında .neyse süresi 15 mayıs beyfendinin geldi geldi gelmedi sezeryan :))))))))

dilek,göknur sizlerin ve bebeklerinizin sağlığı için hangisi iyi olacaksa o olur inşallah.İki doğum şeklinin de iyi tarafları var.

evt. canım çok şükür artık sayılı günler kaldı. Rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin hakkımıza hayırlısı ne ise o olur inş. nst ye girdiğimde bende sırtüstü yattım normaldede pek sevmem zaten sırtüstü yatmayı hele hamilelikte resmen unutmuşum 20 dk. boyunca ne dualar okudum neler hayal ettim ilk dakikalarda bayaa heycanlandım kızımın kalp seslerini dinledikçe heycan bastı sanki ben heycanlandıkça kızımın kalp atışları dahada hızlandı seninde az kaldı sayılır canım, ben kilo mevzusunu çoktan kapadım artık tartılmak bile istemiyorum 6 aya kadar çok kilo almadım ama ondan sonra nasıl geldi kilolar anlamadım.napalım bebişlerimizi kucağımıza alalımda kiloları veririz illaki... ( inş verebilirsem )

haklısın burçincim rabbim hakkımıza hayırlısını nasip etsin her şeyde...

ben hala çatlamaya devam ediyorum sanırım karnım çok kötü kaşınıyooorrr ilaçlar yağlar kişiden kişiye değişiyormuş demekki çok kötü çatladım bende bir işe yaramadılar harita gibi oldu karnım

evde artık senaryolar yazarsın, her gün doğurursun beklerken hayırlısıyla gelsinler de, hamilelik dönemi de çok keyifli bi dönem aslında. bekliyoruz haberlerini bakalım,dr ne diyecek...
ayy 72 oldun mu göknurcum, hızlı aldık kiloları senle biz, ben 68 le bitirmiştim o bile çok hayırlısıyla çıkıcaklar karından, kucağa gelicekler inşallah ...
nilin gözleri renkli gibi biraz, başından beri öyleydi de değişir diye bekledik, biraz koyulaştı yine dei, maviydi çok, şimdi koyulaştı işte babasıyla da resmini koyayım dedim bi, babası koymuyo

ayy ne heyecanlıı kalp atışları ne hızlı oluyo, çok garip...
kilolar çok kolay verilir ilk başta dilekcim, zaten birazı doğumda gidiyor, emzirirsen sütün olur inşallah çok çabuk gidiyor, bi kaç haftada eski haline dönüyo emzirenler genelde, çok faydalı b dönem emzirme dönemi, acıktırıyo da yalnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…