hadi hayırlı olsun dilekcim,evdeki günlerin başladı artık.Eeee,hep evde olduğuna göre bana da gelirsin,benim canavarlarla da tanışırsın hem.
maşallah ikinize de,ana kız pek güzelsiniz maşallah
maşallah yağız'a.Nedense esmer olacakmış gibi sanki,ne de olsa baskın gen.10'unda aldırma canım ya, erken.15'i olsun .
hepsinin aynı anda gelesi iyimi kötümü anlamdım şimdi :)15 kişi çocuklar dahilmi buna :)çoook yoğunsun cidden ne evde duruyorsun ne gelin giden eksik.hay maşaallah sana.artık keremi bizde görsek hakettik yaniher zamanki gibi yarın misafirim var.10-15 kişi olur.Akşam gelecekler.Sabahtan evi sildim,süpürdüm,toz aldım.Yarın tekrar süpürürüm, yeter.Akşam eşim gelince hazırlık yaparım artık.
amaan dilekcim az kaldı seninde.hadi baaklım inşl sağlıkla alırsın kucağına .nts benimde hep merak ettiğim birşeydir :)telefon numaranda yok bizde ,olursa hemen fırsatını bulursan bize haber ver tamammı şekerim :)slm kızlar ne zamandır yazamadım size...
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz...
nil ve annesine kos koca maaşallahhh çok tatlısınız.. annesi sana benziyor bebişin havalarda güzelleşir artık bundan sonra bol bol gezersiniz...
bugün rapor aldım artık evdeyim ilk günüm biraz sıkıcı geçiyor kendimi boşlukta hissediyorum yarın işe gitmiycek olmak çok tuhaf bir his zamanla alışırım sanırım... bu arada ilk defa nst ye girdim bayaa sancım çıktı açılmam yokmuş, kemiğin basık bebişin kilolu olursa normal doğum zor olur dedi ebe kafam karıştı... Hayırlısı artık sağsağlim olsunda kızım yapacak bi şey yok..
haklısın canım...insan kendi canının derdine düşüyorya sanırım ondan sataşası geliyor kocasınaşimdi işe gönderdim kocamı yarın evde olacak artık gezeriz havada güzel olursa... Gerçi iki gündür felaket soğuk hava güneşli olsada nasıl esiyor...Yarın kuaförede gitmem lazım iş yerimin karşısında vardı bir kuaför hep ona giderdim yarın bizim evin yan tarafındakine gidicem nede olsa artık evdeyim kendime yakınlarda güzel bir kuaför bulmam lazım.
isim konusunda hakkı diyelim nasıl olsa belli oldu gibi ismi inşl.mesela eğer babası gibi esmer olursa adını yağız koyacam :)esmer olmazsa adını miray koyacam :):)çıkınca belli olacak ismi :))))))))ay dün dryle doğumu konuştuk zcık ben normal istemiyorum dedim bakalım dedi.ısrar edince 22 mayısta günün doluor ozaman mayıs 10 yada 15 de alalım dedi.saydım mayısa pek çok var neyse inşl geçer zaman.bende koyacam resim inşll koymayanlara inat .hakkı ve annesi meramda diye :):) deniz yok napalım derelere devam.
kurabiye tarifni ver,y,m şekerim sen yapacağında hatırlat bana olurmu.ben buzlutan çıkartıyorum mikrodalgada ısıtıyorum sonra sertleşiyor işte.acaba normal fırına mı koymak gerekiyormuş.mikrocuk sert yapıyor ozaman.neyse deniyim birde fırını inşl olur.buzlukta azdaha var çnki.
browni etinin büyük pakaet gibi oluyor içinde sosuda var dil,mleyip döküyorum sosunu :)4 dilim çıkıyor :)ama senin usul daha güzelmiş.bize yakın yerde öyle imkanım yok varda uzak azcık :)
ilahi ayşegül :)merdane değil oklava :)ama ben çubuk gibi birşeyle yapıyorum ince oluyor daha çok.aman hazır işte onlarda sanki elimde mi açıyorum :)
her zamanki gibi yarın misafirim var.10-15 kişi olur.Akşam gelecekler.Sabahtan evi sildim,süpürdüm,toz aldım.Yarın tekrar süpürürüm, yeter.Akşam eşim gelince hazırlık yaparım artık.
slm kızlar ne zamandır yazamadım size...
nil ve annesine kos koca maaşallahhh çok tatlısınız.. annesi sana benziyor bebişin havalarda güzelleşir artık bundan sonra bol bol gezersiniz...
bugün rapor aldım artık evdeyim ilk günüm biraz sıkıcı geçiyor kendimi boşlukta hissediyorum yarın işe gitmiycek olmak çok tuhaf bir his zamanla alışırım sanırım... bu arada ilk defa nst ye girdim bayaa sancım çıktı açılmam yokmuş, kemiğin basık bebişin kilolu olursa normal doğum zor olur dedi ebe kafam karıştı... Hayırlısı artık sağsağlim olsunda kızım yapacak bi şey yok..
slm kızlar ne zamandır yazamadım size...
işlerim bitti sayılır,biraz oturayım.Gariptir,bedenen kolayına yorulmam,onun için zor olmuyor misafir.Ama gözlerim dayanmaz,akşam oldu mu acımaya ve yanmaya başlar,o yüzden yatarım.Gözlerim neden böyle bilmiyorum.
amaan dilekcim az kaldı seninde.hadi baaklım inşl sağlıkla alırsın kucağına .nts benimde hep merak ettiğim birşeydir :)telefon numaranda yok bizde ,olursa hemen fırsatını bulursan bize haber ver tamammı şekerim :)
eğer kuaföründen mennunsan değiştirme.maraşta az zordur bulmak.gerçi tek maraşta değil alıştığın kuaförden vazgeçmek :)hem hep evde durmamış olursun gezersin azcık :)
gerçekten insan sinir oluyor bazen kocalara.hamilelikten sanırım.ilginin hep kendimizde olmaını istiyoruz ama onlarda bu durumdan sıkılıor heemn.neyse az kaldı senin .doğuma giderken dualarından unutma bizi tüm kk ekibine de Allah bilir bizi :)))))))))
evde olmanın tadını çıkar cnm en rahat zamanlar bunlar...
evet havalar iyileşiyor yavaştan, gezeriz... sağol canımbana da benzetiyolar,eşime de benzetiyolar, karışık oldu
evet çalışmamak bi garip oluyor, ben nille uğraşmaktan alıştım artık, 1 yıl çalışmamış olucam , evde olmak çooook güzelmiş ya, ne güzel,geç kalkıyosun, tv izliyosun neler neler varmış tv de kadın kuşağındarahat rahat yemek yapıyosun, komşulara gidiyosun falan, ohh tadını çıkar gerçekten...
sancılar başlamış hee
bunu atlattın hadi bakalım,gelsin başka misafirler ... acısı gözden çıkıyo demek ki, insan illa ki yorulur :)işlerim bitti sayılır,biraz oturayım.Gariptir,bedenen kolayına yorulmam,onun için zor olmuyor misafir.Ama gözlerim dayanmaz,akşam oldu mu acımaya ve yanmaya başlar,o yüzden yatarım.Gözlerim neden böyle bilmiyorum.
hahaay yorgunluk işte.daha doğrusu uykuculuk olabilir burçincim :)))))))))sen erkenden ytıyorsun hep malum :)aah birde ben uyusam keşke.sabahın 6.30undaa kalkıyorum ya.sonra uyumak ne mümkün :)hayır akşamda erken yatamıyorum.
çıtır ya çok komikti ben kendim yaptım demen :)))))herkes nts şöyle nts böyle diyince bende merak etmiştim.ama istediğin yöne yatabilirsin diye duymuştum demekki yanlışmış.ben sırt üstü normalde b,le yatamıyorum.hem sezeryan olacakları neden alıyorlarki ona zaten günü belli.aman karışık işler bunlar.mayıs annelere takılıyorudum bir ara.baktım pisikolojim bozuluyor artık girmiyorum oraya :)daha doğrusu son sayfada ne varsa okuuyp hemen çıkıyom :)))))artık sadece size soracam doğurana kadar :)
ben şimdiden yatamıyorum dilekcim tıkanmaya çoktaaaan başladım ben :)biraz hızlı kilo aldım.ama 1.5 ayda 1 kilo almışım.dr gayet iyi ayda 1 kiloya düştük sounda demişti.şuan 72 kiloyum .2 ayda birer kilo adlım süper oldu.sonuna kadar k,lo alışım böyle giderse iyi olur inşl.yatamamak kadar kötü birşey yok cidden.birtaraftan bir tarfa dönmek sorun.bir olsalardı hayırlısıyla.hanımlar gibi bizde kucağımıza alsak alsak çıksak ne iyi olur :)senin zaman bitti gün bekliyorsun artık.
cidden normal böyle zor olacaksa sezeryan oluver gitsin :))))))))yarın belli olur haberlerini bekliyoruz.
çıtırcım nil hanım şahaneeeee:)gözleri pek tatlı yaaa :=)bu dönemi böyle atlattın inşl.seneye biraz daha büüyür iki artis gezersiniz muğlada :)
nts konusu merak sadece bende yaşıyacağım onu kısmetse.canım tez biliyorsun baktım geçmiyor 20 dk ,senin gibi huysuzluk yapar çıkarım :)zaten onlar kendisi çıldırır :))))))))bir yanım normal doğum da istiyor aslında .neyse süresi 15 mayıs beyfendinin geldi geldi gelmedi sezeryan :))))))))
evde artık senaryolar yazarsın, her gün doğurursun beklerkenayşegülcüm inş. canım bir çırpıda gelir geçer işteyken en azından yoğnluktan aklıma çok gelmiyordu şimdi aklımdan çıkmıyor doğumyarın kontrolüm var bakalım ne diycek dr. normal mi sezeryan mı gerçi farketmez ikiside birbirinden beter
ayy 72 oldun mu göknurcum, hızlı aldık kiloları senle biz, ben 68 le bitirmiştim o bile çokben şimdiden yatamıyorum dilekcim tıkanmaya çoktaaaan başladım ben :)biraz hızlı kilo aldım.ama 1.5 ayda 1 kilo almışım.dr gayet iyi ayda 1 kiloya düştük sounda demişti.şuan 72 kiloyum .2 ayda birer kilo adlım süper oldu.sonuna kadar k,lo alışım böyle giderse iyi olur inşl.yatamamak kadar kötü birşey yok cidden.birtaraftan bir tarfa dönmek sorun.bir olsalardı hayırlısıyla.hanımlar gibi bizde kucağımıza alsak alsak çıksak ne iyi olur :)senin zaman bitti gün bekliyorsun artık.
cidden normal böyle zor olacaksa sezeryan oluver gitsin :))))))))yarın belli olur haberlerini bekliyoruz.
çıtırcım nil hanım şahaneeeee:)gözleri pek tatlı yaaa :=)bu dönemi böyle atlattın inşl.seneye biraz daha büüyür iki artis gezersiniz muğlada :)
nts konusu merak sadece bende yaşıyacağım onu kısmetse.canım tez biliyorsun baktım geçmiyor 20 dk ,senin gibi huysuzluk yapar çıkarım :)zaten onlar kendisi çıldırır :))))))))bir yanım normal doğum da istiyor aslında .neyse süresi 15 mayıs beyfendinin geldi geldi gelmedi sezeryan :))))))))
evt. canım çok şükür artık sayılı günler kaldı. Rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin hakkımıza hayırlısı ne ise o olur inş. nst ye girdiğimde bende sırtüstü yattım normaldede pek sevmem zaten sırtüstü yatmayı hele hamilelikte resmen unutmuşum 20 dk. boyunca ne dualar okudum neler hayal ettimilk dakikalarda bayaa heycanlandım kızımın kalp seslerini dinledikçe heycan bastı sanki ben heycanlandıkça kızımın kalp atışları dahada hızlandı seninde az kaldı sayılır canım, ben kilo mevzusunu çoktan kapadım artık tartılmak bile istemiyorum 6 aya kadar çok kilo almadım ama ondan sonra nasıl geldi kilolar anlamadım.napalım bebişlerimizi kucağımıza alalımda kiloları veririz illaki... ( inş verebilirsem )
haklısın burçincim rabbim hakkımıza hayırlısını nasip etsin her şeyde...
ben hala çatlamaya devam ediyorum sanırım karnım çok kötü kaşınıyooorrrilaçlar yağlar kişiden kişiye değişiyormuş demekki çok kötü çatladım bende bir işe yaramadılar harita gibi oldu karnım