- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar perşembe sezeryan oluyoruummm
bugün yine nst ye girdim dr.sancın var dedi riske atmayalım sezeryanla alalım dedi eşimde bende sustuk kaldık hep normal diyip duruyoduk. perşembeye gün verdi hala düşünüyorum acaba normal olmazmıydı diye.. hayırlısı bakalım artık...bir taraftan heycan bir taraftan korku ço kkarışık hisler içindeyim...dualarınızı bekliyorum kızlar...
ayşegülcüm benim gözüm kahve evet kardeşimin babamın dedemin ananemin gözleri yeşil acaba onlardan alır mı dedim ama ikisininde kara olmuş... nil hanımın gözleri masmavi olmasada mavimsi olsa bile yeter cnm
hadiiii, a erken değil mi, kaç haftalık olmuş oluyosun perşembeye ?
ayy heyecan bastı beni de inşallah doğumun güzel geçecek,bebişin sağ salim gelecek
dualarım seninle canım
burçincim, gittin mi güne ?
artık kuaföre gitmeye mi başladın yoksa günlere giderken bizleyken gitmiyodun gibi, yanlış mı hatırlıyorum
iyi akşamlar kızlar...
dilekcim hadi hayırlısı bakalım demek günü belli oldu inşallah sağlıkla gelir bebişin kucağına...
burçincim ne yaptın gittin mi kuaföre durmuşmu kerem sen yokken bende yarın gidicem inşallah babasına bırakıp inşallah durur gökçe de...
ayşegülcüm benim kilo vermem çok zor cnm çok tatlı istiyo biraz önce dayanamadım gittim krem çikolata yedim bi kaç kaşık ooooyyyyyyy bu arada nilin gözleri mavi mi ne güzel benim çocuklar babaları gibi kapkara gözlü olmuşlar...
göknurcum ben nts de hiç sırt üstü yatmadım hep yan yatırdılar çok sıkıcıydı ama cnm onu kalp atışları ve sancı için yapıyolar mesela benim kızın kalp atışları zayıftı doktor o yüzden çok beklemek istemedi yani sezeryande olsa nts ye gönderirler ne olur ne olmaz diye...
kızlar perşembe sezeryan oluyoruummm
bugün yine nst ye girdim dr.sancın var dedi riske atmayalım sezeryanla alalım dedi eşimde bende sustuk kaldık hep normal diyip duruyoduk. perşembeye gün verdi hala düşünüyorum acaba normal olmazmıydı diye.. hayırlısı bakalım artık...bir taraftan heycan bir taraftan korku ço kkarışık hisler içindeyim...dualarınızı bekliyorum kızlar...
hehee değişir mi bilmem artık, o kadar eenkli gözlerden alamamış mı yavrular, hay allah
bizde de dede renkliydi rahmetli, eşimin annesi bi de...
vardır eminim haklısın, çevremde henüz süslü, saç rengi güzel kesimi güzel olan birilerine denk gelemdim, yoksa sorarım :) kişiye göre de değişiyor kuaför önerisi, onun beğendiği bana yetmeyebilir diye düşünüyorum,maraşta da öyleydi. mesela kapalı arkadaşlar için sorun olmuyor nasıl kesildiği veya boyandığı da açık olunca bambaşka,riske alamazsın. bakalım bulurum inşallah.heyet raporun aldım,okula teslim ettim,bir ay sonra yine heyet almam gerek,inş o da olur.Rahatladım biraz.
ayşegül orda da bulursun bir yer aslında,komşu,eş dost yönlendirir,ne de olsa memleketin.Kendin kesebiliyorsan bravo,ben cesaret edemiyorum
sezeryan kötü değil dilekcim, normal doğum kiminde çok kolay kiminde çok zor geçiyormuş, bünye meselesi. ama dediğin gibi normali bekleyip sezeryana da alınabilirsin, ayrıca 38 artı 3 gayet uygun bi zaman, ben de tam 38 artı 3te alındım :) kızına kötülük yaptığını düşünme, kadınların çoğu sez. oluyor, drların da işine geliyor, normali beklemek zor onlar için de, gece girse sancı ertesi gün akşama kadar sürebiliyor, kısmet. :) takma o kadar. alt kısmımızın ameliyat olması veya şeklinin bozulması beni her zaman daha çok korkutmuştur :) en azından yukarda bi kesik, sorun olmuyo akşamına kalkıyosun zaten...teşekkür ederim arkadaşlar. ama kafam çok karışık acaba normal olurmu ki diye.. başka bir yerede gitmeddim bazen diyorum kadın doğum hadt. gidip sorsammı normal olr mu diye.. c.tesinden beri düşünüp duruyorum...
ayşegülcüm 38+3 olacak perşembe günü...
bu kararsızlıkla sezeryana girceemmm... her kese soruyorum napayım diye ama hala içim rahat değil...
hakkında hayırlısı olsun inşl canım.hem sezeryanı neden çok istemiyorsun.kızında erken değilmiş 38+3 sezeryanda o zamanlarda almıyorlarmı zaten.bende hemen alsalar diyorum 37 ye gir bebeği alsınlar ne güzel diyyordum hep .seni duyunca kendimi cani gibi hissettim birden :))))))zaten nefesi ciğeri herşeyi oluştu diye düşünürdüm.ayrıca drni değiştirme bence.burçinde o dr de doğum yaptı memnundu sanırım.
sen neden çok çatladın :)bende göbeğimde göğslerimde hiç yok şükür.boy kısa birde hızlı kilo aldığım için bacağımda oldu birazcık.mor gibiler :)dr kremde verdi ama kullanmadım hiç.geçmiyormuş onlar sanırım.hayırlı olsun çatlakların :)ben çok fazla su tüketiyorum belki ondn olmadı..yada vücutla ilgili bilmiyorum.
bu arada eşinin annesi nasıllar :)))))))))))sesi çıkmıyor epeydir sanırım.