Kahramanmaras///46

ayyy dileğin kızıyla geçirdiği ilk gecesi birden kendi ilk gecem aklıma gelmişti duygulandım valla iyi çok şükür hayırlı haberini aldık ya çok sevindim...

ayşegülcüm inşallah bi daha hiiiiiiiiiiiiiiiçççç olmaz kavganız hiç sorun yaşamazsınız :KK16:

burçincim yiğitte bu sene ana okuluna başlıcak 4 yaş 7 aylık olcak seneyede ilkokul gerçekten çok küçükler ya napıcam bilmiyorum :44::44::44::44:

göknurcum seninde az kaldı inşallah seninde bebeğine kavuştuğun günü burda böyle konuşuruz hayırlısıyla...

ilknurcum sen büyüttün tabi kızları rahatladın biraz...

bu ne ya millet gidiyor doğurup dğorup geliyo :)))))))))))hadi gözü ydın dileğin.kurtuldu herşeyden.darısı cidden bana.inşl göreceğiz o günleri.semamızda bebek sahibi olur inşl tam ozaman anneler topiği olacak .konyada fırtına var resmen uçuyor herşey.
çıtır muğla nasıl bilmiyorum ama konyada olsan kesin senin uçururdu bu rüzgar :))))))))) göbeğim koruyor beni baskı yapıyor öne :)

bu ne ya millet gidiyor doğurup dğorup geliyo :)))))))))))hadi gözü ydın dileğin.kurtuldu herşeyden.darısı cidden bana.inşl göreceğiz o günleri.semamızda bebek sahibi olur inşl tam ozaman anneler topiği olacak .konyada fırtına var resmen uçuyor herşey.
çıtır muğla nasıl bilmiyorum ama konyada olsan kesin senin uçururdu bu rüzgar :))))))))) göbeğim koruyor beni baskı yapıyor öne :)

:KK52::KK52::KK52:
yok kız uçmam gayrı ben,kucağımda nerdeyse 9 kiloluk bi cadım olur hep, o tutar beni :KK1:
muğla da dün gece rüzgar vuu diye vurdu durdu cama, hatta dünden anons yaptı belediye, bugün muğla genelinde okulların tatil olacağını açıkladı hava şartları nedeniyle ama tık yok havada :44: yanlış alarm herhalde, bedavadan tatil yaptı herkes :KK8:

anneler topiği olduk iyi mi :KK6:
semacımızın da hayırlı haberlerini alıcaz inşallah burdan, allahım isteyen herkese nasip etsin, var olan çocuklarımızı bebeklerimizi de korusun:nazar:

meraba kızlar, nasılsınız?
ben gelmeyeli topiğe bi prenses daha gelmiş, ne güzel çok sevindim ailesi adına, ne büyük bi mutluluk, Allah kimseyi bu mutluluktan yoksun kılmasın. çekmeyince anlayamıyor insan yaşanan özlemle bekleyişin ıstırabını :KK43:(
inşaallah hepinizde iyisinizdir. bende iyi olmaya çalışıyorum. iş yoğunluğu, koşturmaca hayat hep. bizde bu ay tedaviye yeniden başladık, nolur dua edin, inşaallah sonucu güzel olur, olumsuz bi durumu kaldırabilecek kadar kendimi güçlü hissetmiyorum, eşimin verdiği cesaretle gittim doktora da, Allahım bize de hayırlısıyla bir evlat versin (amin)
dualarınıza beni de katın olurmu, buna çooooook ihtiyacım var

meraba kızlar, nasılsınız?
ben gelmeyeli topiğe bi prenses daha gelmiş, ne güzel çok sevindim ailesi adına, ne büyük bi mutluluk, Allah kimseyi bu mutluluktan yoksun kılmasın. çekmeyince anlayamıyor insan yaşanan özlemle bekleyişin ıstırabını :KK43:(
inşaallah hepinizde iyisinizdir. bende iyi olmaya çalışıyorum. iş yoğunluğu, koşturmaca hayat hep. bizde bu ay tedaviye yeniden başladık, nolur dua edin, inşaallah sonucu güzel olur, olumsuz bi durumu kaldırabilecek kadar kendimi güçlü hissetmiyorum, eşimin verdiği cesaretle gittim doktora da, Allahım bize de hayırlısıyla bir evlat versin (amin)
dualarınıza beni de katın olurmu, buna çooooook ihtiyacım var

hoşgeldin tekrar :)
eminim hepimizin dualarındasın, daha çok dua etmeye çalışıcam senin için, inşallah hayırlısıyla sorunsuz bi hamilelik ve sonrasında minik bi tosbaan olur :emir_bebek:

eşinin tedavi için seni cesaretlendirmesine hayran kaldım, en büyük destek eşten zaten, aileymiş arkadaşmıoş fasa fiso bence, bu durum çok güzel, beraber tüm zorlukları mutlulukları karşılayacaksınız eminim :KK16:

semacım cnm senin içinde bol bol dua ediyoruz cnm inşallah senin bebişinin gelişinide kutlıcaz burdan bi bakmışsın bu günleri konuşuyomuşuz sen diceksin ne de çok üzülmüşüm bak şimdi bebişim kucağımda ne gerek vardı diye benim çok yakın bi arkadaşım var 8 sene tedavi gördü şimdi iki kızı oldu aynı gün doğum yaptık şimdi diyoki 8 sene boşuna ağlamışım şimdi hepsi geçti gitti diyo inşallah seninde bu günlerini konuşup anıcaz bak gör...

ayşegülcüm gerçekten kimse yok herkezler bi yerlerde...

semacım cnm senin içinde bol bol dua ediyoruz cnm inşallah senin bebişinin gelişinide kutlıcaz burdan bi bakmışsın bu günleri konuşuyomuşuz sen diceksin ne de çok üzülmüşüm bak şimdi bebişim kucağımda ne gerek vardı diye benim çok yakın bi arkadaşım var 8 sene tedavi gördü şimdi iki kızı oldu aynı gün doğum yaptık şimdi diyoki 8 sene boşuna ağlamışım şimdi hepsi geçti gitti diyo inşallah seninde bu günlerini konuşup anıcaz bak gör...

ayşegülcüm gerçekten kimse yok herkezler bi yerlerde...

iyi olsunlar da, gezsinler hep :KK6: eşim çok yoğun mart ayı nedeniyle... kadınlar günü,tıp bayramı,nevruz, bilmem kimin ölüm yıldönümü...

ayşegül aman bu önemli günlerde polisleri bulur tabi çalışıyo mu şimdi?

ben de eşimle küsüm şimdi uykum kaçtı oturuyorum :113:

yavvv biliyosunuz zaten benim kayınpederim bütün altınlarımı aldı bize güya ev alırken verecekti çünkü bizim altınları ev için bozduracağımızı biliyodu ev alırkende hiiiiiiiiiiiiiçççç umursamadı biz krediyle aldık ve onun borcunu ay ay ödüyoruz ve 4 sene daha ödicez neyse bunlar kendilerine ev yaptırdılar mis gibi bizim altınları yok saydılar neyse dedim ağzımı açmadım akşam aramışlar eşimi yok neymiş bahçeye ev yaptırmaya başlamışlar yok güzel bi teras olacakmış yok dubleks olacakmış bende teli kapatınca kıgın ve şaşkın bi şekilde iyi hayırlı olsun ne diyelim dedim eşimde bana kızdı bela okurmuş gibi hayırlı olsun diyosun diye bende e tabi benim hakkım yok altın takmaya onları kullanmaya ve dahası istediğim evi almaya diye sinirlenip gittim öbür odaya hala kızıyorum aklıma geldikçe...

ayşegül aman bu önemli günlerde polisleri bulur tabi çalışıyo mu şimdi?

ben de eşimle küsüm şimdi uykum kaçtı oturuyorum :113:

yavvv biliyosunuz zaten benim kayınpederim bütün altınlarımı aldı bize güya ev alırken verecekti çünkü bizim altınları ev için bozduracağımızı biliyodu ev alırkende hiiiiiiiiiiiiiçççç umursamadı biz krediyle aldık ve onun borcunu ay ay ödüyoruz ve 4 sene daha ödicez neyse bunlar kendilerine ev yaptırdılar mis gibi bizim altınları yok saydılar neyse dedim ağzımı açmadım akşam aramışlar eşimi yok neymiş bahçeye ev yaptırmaya başlamışlar yok güzel bi teras olacakmış yok dubleks olacakmış bende teli kapatınca kıgın ve şaşkın bi şekilde iyi hayırlı olsun ne diyelim dedim eşimde bana kızdı bela okurmuş gibi hayırlı olsun diyosun diye bende e tabi benim hakkım yok altın takmaya onları kullanmaya ve dahası istediğim evi almaya diye sinirlenip gittim öbür odaya hala kızıyorum aklıma geldikçe...

öyle :) yok evde bugün, yarın milasa gidecek nevruz kutlaması ordaymış, merkezde yok. kutlama da bildiğimiz eğlence olmuyo,olsa ne güzel de bdp liler illa kendilerine çeviriyolrmış her durumu... mesela yılbaşı kutlaması oluyo merkezde, bdpliler basın toplantısı yapıyo olay çıkartıyomuş, normal halk ne güzel eğleniyo polise gerek olmuyo diyo eşim, ama bdpliler böyle yaptığı için polisin işi zorlaşıyor diyor... allah bildiği gibi yapsın onları, onun haricinde elbet görevi çalışacak,sıkıntı yok :KK66:

eşine gelince, ah o eşler, karılarının ailesi olduklarını unutup anne-baba-kardeşlerinin ailesi olduğunu sanan eşler, ne diyim...
benim bildiğim anne baba yardım eder çocukları paraya iveya herhangi bişeye ihtiyaç duyduğunda, bunlar ne biçim insanlar... yardım etmeyi bırak daha hakkınızı vermiyolar... maraşlılar da öyle,benimkiler de öyle. yapacak bişy yok,karakterleri öyle de eşlerimiz daha anlayışlı olmalı,en azından "haklısın canım ..." deyiverse dünyalar benim oluyor :KK16: allahım ıslah etsin,akıllarını başlarına getirsin,seni anlıyorum sıkma canını, o da biliyodur da durumu, iki arada kalıyodur, o da zor, boşver, tavrını yap gene de:KK23: yarına düzelir herşey :KK19:

nilin de bu gece uyumayacağı tuttu, normalde 12yi geçirmezdi nolduysa gülüp oynuyo daha... yatırdım şimdi ama bakalım uyanır belki gece :emir_bebek:

ayy ne çok yazdım okuyuverin artık, siz uzun yazınca okumak hoşuma gidiyo :) burçin kısacık yazıyo hemen bitiyo canım sıkılıyo :)))

Son düzenleme:
öyle :) yok evde bugün, yarın milasa gidecek nevruz kutlaması ordaymış, merkezde yok. kutlama da bildiğimiz eğlence olmuyo,olsa ne güzel de bdp liler illa kendilerine çeviriyolrmış her durumu... mesela yılbaşı kutlaması oluyo merkezde, bdpliler basın toplantısı yapıyo olay çıkartıyomuş, normal halk ne güzel eğleniyo polise gerek olmuyo diyo eşim, ama bdpliler böyle yaptığı için polisin işi zorlaşıyor diyor... allah bildiği gibi yapsın onları, onun haricinde elbet görevi çalışacak,sıkıntı yok :KK66:

eşine gelince, ah o eşler, karılarının ailesi olduklarını unutup anne-baba-kardeşlerinin ailesi olduğunu sanan eşler, ne diyim...
benim bildiğim anne baba yardım eder çocukları paraya iveya herhangi bişeye ihtiyaç duyduğunda, bunlar ne biçim insanlar... yardım etmeyi bırak daha hakkınızı vermiyolar... maraşlılar da öyle,benimkiler de öyle. yapacak bişy yok,karakterleri öyle de eşlerimiz daha anlayışlı olmalı,en azından "haklısın canım ..." deyiverse dünyalar benim oluyor :KK16: allahım ıslah etsin,akıllarını başlarına getirsin,seni anlıyorum sıkma canını, o da biliyodur da durumu, iki arada kalıyodur, o da zor, boşver, tavrını yap gene de:KK23: yarına düzelir herşey :KK19:

nilin de bu gece uyumayacağı tuttu, normalde 12yi geçirmezdi nolduysa gülüp oynuyo daha... yatırdım şimdi ama bakalım uyanır belki gece :emir_bebek:

Allah yardımcısı olsun cnm eşinin ve bütün polislerin ne gerk var bahar bayramı diye kutladığımız nevruzu savaş meydanına döndürmeye dediğin gibi Allah onları bildiği gibi yapsın...

evet cnm eşim biliyor aslında onların yaptığı haksızlığı ama benden duymak pek hoşuna gitmiyo ama bende dayanamıyorum söylüyorum sessiz kalıp yaptıkları normalmiş gibi de olsun istemiyorum bize gelip benim evimi beğenmezler yok mutfağı küçük yok düzensiz diye ama elde avuçta yokken borçla bu kadarını alabildik diyoruzz ama utanıp sizide zor durumda bırakmak bile demiyolar tersine kayınpederim bana babamdan mı kaldı ev herkez başının çaresine baksın diyo iyce delleniyorum eşim yine teşekkür etmeli bana hala arada bi gıcıklık olmasın eşim zor durumda kalmasın diye hiç bahsini bile etmedim amaaaaannnn işte insan bazen böyle bi çıldırıyo :KK52::KK52::KK52::KK52:

cnm ya nil hanımcık seni yanlız bırakmak istememiş babası yokken seninle oturmak istemiş demekki :KK1::KK1: gökçe demin uyudu çok şükür bende çok yorgunum gidip yatıyım bari artık nili öp benim için cnm iyi geceler...

günaydın...

eşine kolay gelsin ayşegülcüm,biz maalesef sevinmeyi de bilmiyoruz,üzülmeyi de.İlle abartacağız.Bir de diğer mevzu var tabii.

melihacım başta vermeyecektiniz aslında,nasıl rahat harcayabiliyor yazık valla,ayıp.

selam..

sen de gökçeciği öp annesi benim yerime :) eşlerin arayı ayarlaması lazım... başta vermemek nasıl olur acaba burçinin dediği gibi, ilk başta da insan yeni evlendiği yerin töresine karşı gelmek de istemeyebilir,bilemiyorum, ben olsam karşı çıakrdım ama, aileme söylerdim hiç olmadı, onlar girerdi araya :p demesi kolay da yaşayan bilir, yüzsüz yüzsüz davranıyolar bi de demi... boşver canım ya. karmaşık mevzular bunlar...

burçin, resim ekleme karşık gibi ama yaparsın,
konuya cevap vere tıkla,
gönder butonu var ya altta onun da altında eklenti ekle var, oraya tıklayınca yeni bi pencere açılır.
orda sağ üst köşede dosya ekle var,tıkla
dosyaları seç e tıkla, yeni pencere açılacak masaüstü,bilgisayar falan nerdeyse artık resim bul tıkla yine
resimler küçük pencereye glicek, altında upload files yazar,tıkla. ( resimlerin boyutu büyükse yanında ünlem işareti olur ve yüklemez, o zaman rsimleri küçükltme işi yapmalısın)
ondan sonrasını hatırlamıyorum ama ordan devam edersin kolaydır, eklentiyi içeriğe ekle butonuna tıklayınca açtığımız konuya cevap ver sayfasına eklenir o.
dene bakalım bi, böyle olması lazım :)

$Fotoğraf0106.jpg $Fotoğraf0005.jpg ..............

anaaa nekadar da büyümüş kerem.sanki yeni doğmuş gibiydi :))))))))))) maşaallah her ikisinede.kerem ynı babası gibi.kağan sen gibi :)cidden kağan da çok büyümüş resmen abi olmuş bu :):)daha küçüktü boy faln abi statüsünde :nazar::nazar::nazar:
sanada nazar boncuğu eklemek istiyorum burçin :nazar: çünki kaç yıl oldu tanışalı bilmiyorum ama ilk defa resim ekledin :))))))mersi hattta çok çok mersi :))))))Allah analı babalı sağlıklı büyütür inşl.birde ben eklesem resim artık.zaaman hiç geçmiyor artık ne yattığından anlıyorsun ne kalktığından.ayhan bana şişko diyor .şükür hala 72 kiloda kaldım cuma sağlık ocağına gittimde :)
semacım sen hepimizn duasındasın merak etme.allah bu süreçte sabrını arttırsın inşl.eşin sana destekse sorun yok.gerçi sorun eşte olsa daha çok problem ediyorlar.umudunu yitirme canım.
melihaaa keremi gördük.sıra gökçede dimi :=)))aynı şehirdeyiz ama nasip olup görüşemedik seninle havalar ısınsın inşl tanışırız.bizde resim ekleriz kızlara :)eşinin ailesi içinde diyecek tek kelime yok.ama hak kimsede kalmıyor anne babad bile.benim herif o yönden değişik.hiç böyle şeyleri yoktur.ben yap desem bile hayır der.dedim ya ayrı tür erkek :)
çıtırıııııııııııııık :)))))))))))) yasin yakında isyan bayrağını çekmezsse iyi :)adamları memleketimize getirdik daha çok çalıştılar.ayhan artık söylenmeye başladı hani 2 yıl ssklı olup ben merkeze gelecektim.hemen hamile kaldın bende köyde kaldıım diyor.müdürrlük zormuş.sanki tek yaptımda hakkıyı diyorum :)))))))))benm koca ayrı bir varlık yaa :)

X