Kahramanmaras///46

Bende çok isterim ama benden başka maraşta yaşayan var mı burda? Ben memleketiniz ama başka şehirdesiniz hepiniz diye biliyordum.
Bu arada ben Leyla siz?
meraba leylacım ben meliha benimde eşim maraşlı olduğu için burdayım...

sabahın köründen herkese günaydınlaaaaaar :)ben hakkıyı görmeye gideceğim de bugün bir heyecan bastı.erkenden kalkıverdim.gerçi genelde böyle klkıyorum da.güzel b,r gün geçirmek dileğiyle :)))))))))
yeni gelen arkadaşımız hoşgelmiş.hemen arkasında da güle güle diyesim geliyor nedense hani uğrayan emen gidiyor ya o yüzden.
çıtır acil misafirler için ben buzluk işini bir türlü beceremedim.gçenlerde incirli kurabiye yapmıştım ve kalanını buzluğa atmıştım içli olunca sanırım kazık gibi oldu içi.sonra kurabiye.yapamadım sanırım buzluk işini.bende acilller için hemen marketten browni alıyorum sosuda var içinde ne güzel ev yapımı gibide oluyor ölede kesiyorum birde milföy oda 20 dk hazır en geç .al sana ikram :):):)senin misafirler gibi hızlı gelip hızlı gidenler için :)
burçin hanım becerekli canım maşaallah biz sana yetişemeyiz.çıtırıda bildiğim için ikimiz için dedim yani :)

hadi bakalım hakkıcık nasılmış hayırlı haberlerini bekliyoruz...

teşekkürler ayşegülcüm inşallah bizde nilin nice yaş günlerini kutlarız burdan... tmm cnm en kısa zamanda eklmeye çalışcam inşallah...

burçincim evet yiğit kaandan küçük 4 yaşını doldurdu 5 e girdi kaan sanırım 5 yaşını doldurcak 6 ya gircek dimi??

melihacım 5'ten gün almaya başlar ama 4 olarak söylenir,şuan ben 4.5 diyorum,4 yaş 8 aylık çünkü.Bu yaş mevzuları karışık oluyor hep zaten.Benim minnoş da tam 3 aylık oldu bugün.

melihacım 5'ten gün almaya başlar ama 4 olarak söylenir,şuan ben 4.5 diyorum,4 yaş 8 aylık çünkü.Bu yaş mevzuları karışık oluyor hep zaten.Benim minnoş da tam 3 aylık oldu bugün.

evet burçincim bende 4 diyorum zaten sadece girdiği yaş için 5 dedim :KK9::KK9:.. küçük kuzucuklarda büyüyor şükür yavaş yavaş yaz gelsede kucağıma alıp alıp çıksam şimdi kat kat zor oluyo :KK1:
bu arada avatarın ne şirin,bu çocuklar bizi akrobat yapar valla

saol cnm gerçekten şekilden şekle sokarlar insanı :KK8::KK8:

Son düzenleme:
ben iyiyim melihacım,böyle güzel bir havada kötü olmak mümkün mü? Sadece heyet raporu için stresliyim biraz,bu hafta ayarlamalıyız,bakalım.

Ohh ne güzel dostluklar kurmuşsunuz Allah'ım daim etsin :KK16:
Hımm miskokulum, ilknur, emsalsiz onlarla irtibata geçmek isterim :KK31:
Anladığım kadarıyla evlisinizde maraşta eşinizin işinden falan dolayı kaldınız heralde?
amin, daim olacak gibi görünüyor :)
sen uğra buraya, her zaman birileri yazıp gidiyor bi daha uğramıyolar, biz de hevesleniyoruz yenilerle tanşıcaz diye ama :KK50:
evetleyla,evliyim, ben bekarken tayinle geldim maraşa, eşimin de benim de doğu görevimidi maraş, orda tanışıp evlendik :)
sen neler yaparsın anlatsana kendini :)
sabahın köründen herkese günaydınlaaaaaar :)ben hakkıyı görmeye gideceğim de bugün bir heyecan bastı.erkenden kalkıverdim.gerçi genelde böyle klkıyorum da.güzel b,r gün geçirmek dileğiyle :)))))))))
yeni gelen arkadaşımız hoşgelmiş.hemen arkasında da güle güle diyesim geliyor nedense hani uğrayan emen gidiyor ya o yüzden.
çıtır acil misafirler için ben buzluk işini bir türlü beceremedim.gçenlerde incirli kurabiye yapmıştım ve kalanını buzluğa atmıştım içli olunca sanırım kazık gibi oldu içi.sonra kurabiye.yapamadım sanırım buzluk işini.bende acilller için hemen marketten browni alıyorum sosuda var içinde ne güzel ev yapımı gibide oluyor ölede kesiyorum birde milföy oda 20 dk hazır en geç .al sana ikram :):):)senin misafirler gibi hızlı gelip hızlı gidenler için :)
burçin hanım becerekli canım maşaallah biz sana yetişemeyiz.çıtırıda bildiğim için ikimiz için dedim yani :)
meraba canımmmm, miray nasılmış anlat bize, hakkı demicem artık :))))))
incirli kurabiye tarifini verseneeeee :))) atlıyim hemen :) ya onlar buzlukta taş gibi oluyo zaten, çıkarır çıkarmaz fırına attın mıydı 10 dk kadar ısınsın,taze pişmiş gibi oluyo, zor değil, neden taş gibi olsun ki...iyice içi de çözülünceye dek fırında ısınsın, kontrol edersin. herşey atılıyo buzluğa,kek bile, ısıtınca yeni pişmiş gibi miissss :))) hmm ben marketten browni almadım hiç,deniyim bi, marketin pastanesi var da, ordan alıyorum ben portakallı kek,browni falan yapıyolarev kekleri gibi, iyi oluyor :) burçin harika, ama sen de harikasın bence, baklavanı unutmadım hala,ve deneyemedim de, merdane gibi şey neydi adı,ondan bende yok incesinden.
herkese merhabalar.

merhaba.)

ben varımmmm,her zaman buluşmaya hazırım.Adım burçin

hadi iyi haberlerle gelirsin inşallah,hakkıcık kocaman olmuştur umarım.Senin çok pasta,böreğini yedim,kendine haksızlık etme,gayet de beceriklisin.Ayşegül de öyle tabii.

ben ö.sonra gezmeye gideceğim,yarın da ,haftasonu da,oleyyyyy.Güya yediklerime dikkat edecektim artık,şu göbekten kurtulayım diye ama bu kadar gezersem zor.
hakkı iyiymiş maşaalllah.biizde biraz önden gidiyoruz.1.850 grm olmuş boyu 41 cm miş :)ben 29.haftama yeni girdim ama usgde 2 hafta önden gidiyoruz.sıkıldı oda hemen çıkıyım diye büyüyor anlaşılan :)
ayrıca ben becerekli olsamda senin kadar değil sen haksızlık etme kendine :)

wway way waaay nili yesinler emi :):) annesinide yesinler tabi :)kız ayşegül sen ne kadar zayıflamışssın artık verme kilo be.dahadamı zayıf olmuşssun ne.çıtır diyordumşimdi ekstra çıtır diyim bari :)nile bak ya mıyır mıyır bakıyor şeker bu kız yaaaw.ALLAH nazarlardan korusun .

amin, daim olacak gibi görünüyor :)
sen uğra buraya, her zaman birileri yazıp gidiyor bi daha uğramıyolar, biz de hevesleniyoruz yenilerle tanşıcaz diye ama :KK50:
evetleyla,evliyim, ben bekarken tayinle geldim maraşa, eşimin de benim de doğu görevimidi maraş, orda tanışıp evlendik :)
sen neler yaparsın anlatsana kendini :)

meraba canımmmm, miray nasılmış anlat bize, hakkı demicem artık :))))))
incirli kurabiye tarifini verseneeeee :))) atlıyim hemen :) ya onlar buzlukta taş gibi oluyo zaten, çıkarır çıkarmaz fırına attın mıydı 10 dk kadar ısınsın,taze pişmiş gibi oluyo, zor değil, neden taş gibi olsun ki...iyice içi de çözülünceye dek fırında ısınsın, kontrol edersin. herşey atılıyo buzluğa,kek bile, ısıtınca yeni pişmiş gibi miissss :))) hmm ben marketten browni almadım hiç,deniyim bi, marketin pastanesi var da, ordan alıyorum ben portakallı kek,browni falan yapıyolarev kekleri gibi, iyi oluyor :) burçin harika, ama sen de harikasın bence, baklavanı unutmadım hala,ve deneyemedim de, merdane gibi şey neydi adı,ondan bende yok incesinden.

merhaba.)

isim konusunda hakkı diyelim nasıl olsa belli oldu gibi ismi inşl.mesela eğer babası gibi esmer olursa adını yağız koyacam :)esmer olmazsa adını miray koyacam :):)çıkınca belli olacak ismi :))))))))ay dün dryle doğumu konuştuk zcık ben normal istemiyorum dedim bakalım dedi.ısrar edince 22 mayısta günün doluor ozaman mayıs 10 yada 15 de alalım dedi.saydım mayısa pek çok var neyse inşl geçer zaman.bende koyacam resim inşll koymayanlara inat .hakkı ve annesi meramda diye :):) deniz yok napalım derelere devam.
kurabiye tarifni ver,y,m şekerim sen yapacağında hatırlat bana olurmu.ben buzlutan çıkartıyorum mikrodalgada ısıtıyorum sonra sertleşiyor işte.acaba normal fırına mı koymak gerekiyormuş.mikrocuk sert yapıyor ozaman.neyse deniyim birde fırını inşl olur.buzlukta azdaha var çnki.
browni etinin büyük pakaet gibi oluyor içinde sosuda var dil,mleyip döküyorum sosunu :)4 dilim çıkıyor :)ama senin usul daha güzelmiş.bize yakın yerde öyle imkanım yok varda uzak azcık :)
ilahi ayşegül :)merdane değil oklava :)ama ben çubuk gibi birşeyle yapıyorum ince oluyor daha çok.aman hazır işte onlarda sanki elimde mi açıyorum :)

maşallah ikinize de,ana kız pek güzelsiniz maşallah

isim konusunda hakkı diyelim nasıl olsa belli oldu gibi ismi inşl.mesela eğer babası gibi esmer olursa adını yağız koyacam :)esmer olmazsa adını miray koyacam :):)çıkınca belli olacak ismi :))))))))ay dün dryle doğumu konuştuk zcık ben normal istemiyorum dedim bakalım dedi.ısrar edince 22 mayısta günün doluor ozaman mayıs 10 yada 15 de alalım dedi.saydım mayısa pek çok var neyse inşl geçer zaman.bende koyacam resim inşll koymayanlara inat .hakkı ve annesi meramda diye :):) deniz yok napalım derelere devam.
kurabiye tarifni ver,y,m şekerim sen yapacağında hatırlat bana olurmu.ben buzlutan çıkartıyorum mikrodalgada ısıtıyorum sonra sertleşiyor işte.acaba normal fırına mı koymak gerekiyormuş.mikrocuk sert yapıyor ozaman.neyse deniyim birde fırını inşl olur.buzlukta azdaha var çnki.
browni etinin büyük pakaet gibi oluyor içinde sosuda var dil,mleyip döküyorum sosunu :)4 dilim çıkıyor :)ama senin usul daha güzelmiş.bize yakın yerde öyle imkanım yok varda uzak azcık :)
ilahi ayşegül :)merdane değil oklava :)ama ben çubuk gibi birşeyle yapıyorum ince oluyor daha çok.aman hazır işte onlarda sanki elimde mi açıyorum :)

maşallah yağız'a.Nedense esmer olacakmış gibi sanki,ne de olsa baskın gen.10'unda aldırma canım ya, erken.15'i olsun .

her zamanki gibi yarın misafirim var.10-15 kişi olur.Akşam gelecekler.Sabahtan evi sildim,süpürdüm,toz aldım.Yarın tekrar süpürürüm, yeter.Akşam eşim gelince hazırlık yaparım artık.

yok göknur,eskisi kadar değil kilom, 2 kilo daha vermem lazım, bakma öyle ince göründüğüme, eski kıyafetlerime rahatçana sığamıyorum hala :)))
sen de koy fotolarını tabi :KK1: konya çok güzel, beğendim ben, muğla merkez,konyanın eline su dökemez :KK1:
ayy doğum yaklaşıyor :18:maşallah bebiş de iyiymiş:nazar:, bakalım kime benzeyecek :emir_bebek:
tamam canım,kurabiyeyi yapacağım zaman haber veririm. oklavayı hatırlayamadım kıızzz :KK53:

kolay gelsin burçin, okul arkadaşların mı geliyor yoksa :) bayağı kalabalıklar...

slm kızlar ne zamandır yazamadım size...
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz...

:nazar: nil ve annesine kos koca maaşallahhh:nazar: çok tatlısınız.. annesi sana benziyor bebişin havalarda güzelleşir artık bundan sonra bol bol gezersiniz...

bugün rapor aldım artık evdeyim ilk günüm biraz sıkıcı geçiyor kendimi boşlukta hissediyorum yarın işe gitmiycek olmak çok tuhaf bir his zamanla alışırım sanırım... bu arada ilk defa nst ye girdim bayaa sancım çıktı açılmam yokmuş, kemiğin basık bebişin kilolu olursa normal doğum zor olur dedi ebe kafam karıştı... Hayırlısı artık sağsağlim olsunda kızım yapacak bi şey yok..

hadi hayırlı olsun dilekcim,evdeki günlerin başladı artık.Eeee,hep evde olduğuna göre bana da gelirsin,benim canavarlarla da tanışırsın hem.

X