- 15 Aralık 2010
- 1.338
- 2
meraba leylacım ben meliha benimde eşim maraşlı olduğu için burdayım...Bende çok isterim ama benden başka maraşta yaşayan var mı burda? Ben memleketiniz ama başka şehirdesiniz hepiniz diye biliyordum.
Bu arada ben Leyla siz?
sabahın köründen herkese günaydınlaaaaaar :)ben hakkıyı görmeye gideceğim de bugün bir heyecan bastı.erkenden kalkıverdim.gerçi genelde böyle klkıyorum da.güzel b,r gün geçirmek dileğiyle :)))))))))
yeni gelen arkadaşımız hoşgelmiş.hemen arkasında da güle güle diyesim geliyor nedense hani uğrayan emen gidiyor ya o yüzden.
çıtır acil misafirler için ben buzluk işini bir türlü beceremedim.gçenlerde incirli kurabiye yapmıştım ve kalanını buzluğa atmıştım içli olunca sanırım kazık gibi oldu içi.sonra kurabiye.yapamadım sanırım buzluk işini.bende acilller için hemen marketten browni alıyorum sosuda var içinde ne güzel ev yapımı gibide oluyor ölede kesiyorum birde milföy oda 20 dk hazır en geç .al sana ikram :):):)senin misafirler gibi hızlı gelip hızlı gidenler için :)
burçin hanım becerekli canım maşaallah biz sana yetişemeyiz.çıtırıda bildiğim için ikimiz için dedim yani :)
hadi bakalım hakkıcık nasılmış hayırlı haberlerini bekliyoruz...