Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabi sen olmasan yapamazdım saol hersey için
bu hamaratlar topluluğunun içinde bende varım değilmi canım.gerçi biliyosunuz zaten hiç biriniz benim elime su dökemezsiniz.çünkü ben elimi çeşmede yıkıyom:dance::dance:
bomba ne oldu ya sesin çıkmaz oldu uyudunmu kızz:):):)
yok beni görünce korktu ve kaçtı.:roflol::roflol::sm_cool::dance::teytey:
bak kendimi tanıtayım ama aramızda kalsın.diğer bacularım duymasın.30yaşındayım.7yaşında kızım var.bizde 5 kardeşiz.3kız 2erkek.en büyük benim.
kızkardeşine gelince cahilliğine ver.erkek askere gidince kız evlenince anlıyor aile abla kıymetini
bak kendimi tanıtayım ama aramızda kalsın.diğer bacularım duymasın.30yaşındayım.7yaşında kızım var.bizde 5 kardeşiz.3kız 2erkek.en büyük benim.
kızkardeşine gelince cahilliğine ver.erkek askere gidince kız evlenince anlıyor aile abla kıymetini
dıptısım bak sana hakaret ediyo yaşlısın diyo birde bana kızıyodun
abla valla bende güsel yaparım içli köfteyi.elimden iyi iş gelir bnde hamaratım sanırım:)
kızıl meleğim hani kimseye söylemeyecektin.şimdi o mesajımı hepside aleyhime kullanır.
kızlaaaaaar yardım edin yazılan mesaj nasıl siliniyo
yarın o yazdıklarımı bacularım görürse dillerinden kurtulamam valla
yok be dıptısım ben 18imdeyim babam nüfusa büyük yazdırmış yani olay bundan ibaret
kızıl meleğim hani kimseye söylemeyecektin.şimdi o mesajımı hepside aleyhime kullanır.
kızlaaaaaar yardım edin yazılan mesaj nasıl siliniyo
yarın o yazdıklarımı bacularım görürse dillerinden kurtulamam valla
yok be dıptısım ben 18imdeyim babam nüfusa büyük yazdırmış yani olay bundan ibaret
27 yaşımdan beri yemek pişirmeye başladım. o vakite kadar mutfağa sadece su içmeye girmiştim.kötükedihüso erkek milleti insana neler öğretiyor.senağlama şimdi bomba duymasın. 55 olacam. hemide bu salı. :a015: 9 aralık doğumluyum.a.s.
nice seneler ablam daha nice güsel mutlu saglıklı senlere girersin inş.a.s.a.s.
:dance::dance::dance:ömürüsn valla gece gece iyi geldiniz saolun gercekten:asigim::1hug::1hug: